Sümüklüböceğin hikayesi

hoşgeldın cok cok gecmıs olsun cabuk atlatırsınız ınsdaha dogurmadım canım ama kısmetse eger cuma sabahı yatıyorum hastaneye alttan muane olup eger acılmam baslamıs ıse sunı sancı ıle dogumum gerceklesecek.allahım saglıklı bısekılde yavrumu kucagıma almamı nasıp eyler ınsallah..sizlerde dualarınızı eksık etmeyın cok ıhtıyacımız var oglumladarısı sumeyyeme ve tum bekleyen ısteyenlere olsun ıns
denız geldı evet konusmalarımız yarım kaldı ama kısmetse konuscaak cok gunlerımız olur ınsalalhsenden ogrenecegım cok sey var böcegımı op annesı totosundanda ısır azcık azcıksanada kocaman sarılıyorummmnasıpse gırmeden yıne yazarım ıns yazamassamda hakkınızı helal edinnn sohbetlerımız olduu sonucta öpüldünüzzzzz

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcın olsun. Sağ salim kovuşmanızı dilerim. Rabbim bir çırpıda seni emanetine kovuştursun. En güzelinden doğum hikayesi dilerim.

Canım Allah yardımcın olsun. Sağ salim kovuşmanızı dilerim. Rabbim bir çırpıda seni emanetine kovuştursun. En güzelinden doğum hikayesi dilerim.

allah razı olsun cok sağol canım iyi d,leklerin içininaşallah darısı başına olsun en kısa hayırlı zamanda ınsallah

selam böcekseverler.........

hayalot....sevgili hayalot....yavrucuğunu kollarına aldıysan eğer.....bu günmüş o gün....o mutlu günün....geçmişler olsun...bitirdin..sonunda kavuştun,inşallah..anneliğini tebrik ederim...sağlıkla büyüt hayırlı geleceklerde....sizleri yaşlandırsın inşallah..

sümeyyem......aynısı sana olsun inşallah...tüm isteyene....hakkımızda hayırlısını nasip etsin Güzel Yaradan.

dilek teyzem...bakacağım inşallah posta kutusuna.

herkese deniz kadar sonsuz selam.....çok tatlı bir kız oldu cadım...gün içinde defalarca sen bebeğimsin benm bebeğimmmmm deyip duruyor.

selam böcekseverler.........

hayalot....sevgili hayalot....yavrucuğunu kollarına aldıysan eğer.....bu günmüş o gün....o mutlu günün....geçmişler olsun...bitirdin..sonunda kavuştun,inşallah..anneliğini tebrik ederim...sağlıkla büyüt hayırlı geleceklerde....sizleri yaşlandırsın inşallah..

sümeyyem......aynısı sana olsun inşallah...tüm isteyene....hakkımızda hayırlısını nasip etsin Güzel Yaradan.

dilek teyzem...bakacağım inşallah posta kutusuna.

herkese deniz kadar sonsuz selam.....çok tatlı bir kız oldu cadım...gün içinde defalarca sen bebeğimsin benm bebeğimmmmm deyip duruyor.

biraz kitap okuyunca(4 buçuktan beri)ve de kendim olunca böyle çiçekler saçmaya başladım.....isteyene....

günaydın güne gözünü açabilene...günaydın

sadece selam....
demek için yazdım.ama bu gece o uyurken aklımdan geçen bir iki şeyi yazmadan edemiyeceğim...gün içinde yoruldu gezmekten...akşam 11 e kadar zorladı kendini uyumamak için.sonunda teslim oldu.heh heh..
gündüz uyumadığı zaman felaket bişey deniz...neyse...

uyurken daha bi tatlı...hepsi tatlıdır ya uyurken...........
bir yandan kim milyoner olmak isteri izliyorum.bir yandan kızımı....vay be dedim...oluyormuş...20 yıla yakın bir zaman genlerimize benzesin diye çırpındığımız.......o zorlu günlerden ...neredeeeen nereye geldik.şimdi,şimdi ise ne kaşının ne gözünün ne herhangi bir görüntüsünün anlamı yok...yani benim anlatmak istediğim anlamda....evimin tahtına oturmuş bir melek...gözünün içine bakıyorsunuz...ben de baba da...herşeyiniz olmuş...herşeyimiz....anlamımız....

tüm cadılıklarına tüm haydutluklarına rağmen hayat anlamımız.......

çok şey var yazacak ama............doğan dedeyle programımız var.bilge dedeyle....deniz için........
sevgiyle kalın

selam böcekseverler..........tatlı uykularda olun

denizden çok kısa haber......kızım sigara böreği sardı ...yedik....mutluluğun ölçüsü yok...........

çok oldu.yazamadım...sevgili hayalot.....yavrucuğun kollarındadır şimdi...inşallah ikinizinde sağlığı yerinde.....berenden özlemden haber yok...zor artık nete uğramalar....sağlıkla büyütün yavruları...arada,aklınıza gelirsem benim için de öpüverin oğlanları:))

Sümeyye...iyimisin...ne zor yaıyorum bilsen şu anlarda...bir o yana bir bu yana dönüp duruyor deniz...inşallah sende böyle günleri gör...inşallah...

son sayfadan başlamak istiyorum yazılanlara cevap vermeye...sevgiyle kalın denizseverler

sevgili hayalot.......müjdeni verdiğin günden bu günlere.......şükür...çokşükür bugünlere...şimdi yavrucuğunlasın...darısı sümeyyeye ve tüm isteyenlere olsun inşallah...çok şükür iyiyiz bişey kalmadı.malum salgın var her tarafta...çocuklarda özellikle..
böceği hiç ısırmadım ben....şakadan da olsa...ona hep can acıtmanın doğru olmadığını buna hiçkimsenin hakkı olmadığını öğrettim..ama senin için bi makas alırım.bu günlerde tombis nanaklarına dayanamıyorum da az.çok ta dilli..biz de seni sardık...hakkımız karşılıklı helal hayal...fırsat bulduğunda beklerim...beişten haber yaz kaç

İyiyim Deniz annem çokşükür. Seni taze yazılarla görmek çok güzell. Hele derinlerden yazdıkların ayrı bir güzel.

deniz annem arada girip denizin maceralarını okuyorum ve bunu yaparkende çok zevk alıyorum:))oğluşum büyüyor bende onunla yeniden doğmuş gibi büyüyorum allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu inşallah.öpüyorum senide deniz kızımıda yanaklarınızdan...

berenim....canım berenimmm....canlı selam sanaoğluş nasıl ? nasıl gidiyor? ne tatlı değil mi şimdi hayat?

canlı canlı selam sana deniz annem oğlanı ayagımda sallarken birde kk ya bakıyım dedim demekki deniz kızda annesine rahat vermiş annede buralarda geziniyor:))

şimmm di açmıştım...:)) heh heeee....uyuttum kuzuyu....bir iki saat bir başımayım...pardon...az sonra kızkardeşim gelebilir...ama aldığım bir sürü gazete beni bekliyor.çayı da demledim....gel beraber olsun

oh oh...salla salla...şimdi şimdi salla...büyüdükçe uyu artık uyuuuuuuu dersin 20 kiloya yaklaşınca
şaka bi yana öp benim yerime....kara mı ?beyaz mı?nası bi oğlan berenin oğlu?:26:

ikinizi de çok öptüm....

berenin nezdinde ...herkese çoooookk selam olsun.az evlat edinenler topiğine de bakayım.gazetelerime geçeceğim.teyzemiz gelmeden...

canli canli selam denizannem ben iyiyim sizin iyi olmaniza da cok sevindim bende bir degisiklik yok sordugun anlamda sadece is yorgunlugundan pek gelemedim buralara :126::126: denizkizini cok cok operim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…