- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.581
selam böcekseverler....selam kızlar...hayalot...Sümeyye....beren...özlem...dilekağacı....selam tüm denizseverler....herşey yolunda....sizleri özledim...denizin canavarlıkları...hastalıklar...serum ilaç iğne....şükür bugüne iyiyiz....hayalot doğurdumu ki diye merak etmiştinm.daha buralardaymış...halbuki ne çok yazasım vardı sana hayalot..çoook yazdıklarına dönemedim...ama inan yavrun doğsun....ne zor uğramak buralara anlıyacaksın...
Sümeyye....sen neler yaptın...başladın mı....beren ,özlem.....nasıl gidiyor yavrularla....öperim onları...
dilek teyzeeee....sen yine beğenip beğenip kaçmışsın :))
bizi m deniz fazla akıllandı....e tabiii işi gücü evi bırakıp tüm vaktimi ona ayırırsam olacağı budur...yazacak ne çok şeyim var.ama bu ara sadece yaşıyorum...inşallah yakında yazarım yine.kaçak göçek yazdım...sevgiyle kalın hepiniz...kocaman öpücükler
büyüdükçe daha zormuş(
hoşgeldın cok cok gecmıs olsun cabuk atlatırsınız ıns daha dogurmadım canım ama kısmetse eger cuma sabahı yatıyorum hastaneye alttan muane olup eger acılmam baslamıs ıse sunı sancı ıle dogumum gerceklesecek.allahım saglıklı bısekılde yavrumu kucagıma almamı nasıp eyler ınsallah..sizlerde dualarınızı eksık etmeyın cok ıhtıyacımız var oglumla darısı sumeyyeme ve tum bekleyen ısteyenlere olsun ıns
denız geldı evet konusmalarımız yarım kaldı ama kısmetse konuscaak cok gunlerımız olur ınsalalh senden ogrenecegım cok sey var böcegımı op annesı totosundanda ısır azcık azcık sanada kocaman sarılıyorummm nasıpse gırmeden yıne yazarım ıns yazamassamda hakkınızı helal edinnn sohbetlerımız olduu sonucta öpüldünüzzzzz
Canım Allah yardımcın olsun. Sağ salim kovuşmanızı dilerim. Rabbim bir çırpıda seni emanetine kovuştursun. En güzelinden doğum hikayesi dilerim.
denizannem iyimisin mesaj kutun dolmus mesajlarimi gonderemiyorum merak ettim :26::26::44::44::44::44::44:
hoşgeldın cok cok gecmıs olsun cabuk atlatırsınız ıns daha dogurmadım canım ama kısmetse eger cuma sabahı yatıyorum hastaneye alttan muane olup eger acılmam baslamıs ıse sunı sancı ıle dogumum gerceklesecek.allahım saglıklı bısekılde yavrumu kucagıma almamı nasıp eyler ınsallah..sizlerde dualarınızı eksık etmeyın cok ıhtıyacımız var oglumla darısı sumeyyeme ve tum bekleyen ısteyenlere olsun ıns
denız geldı evet konusmalarımız yarım kaldı ama kısmetse konuscaak cok gunlerımız olur ınsalalh senden ogrenecegım cok sey var böcegımı op annesı totosundanda ısır azcık azcık sanada kocaman sarılıyorummm nasıpse gırmeden yıne yazarım ıns yazamassamda hakkınızı helal edinnn sohbetlerımız olduu sonucta öpüldünüzzzzz
selam böcekseverler..........tatlı uykularda olun
denizden çok kısa haber......kızım sigara böreği sardı ...yedik....mutluluğun ölçüsü yok...........
çok oldu.yazamadım...sevgili hayalot.....yavrucuğun kollarındadır şimdi...inşallah ikinizinde sağlığı yerinde.....berenden özlemden haber yok...zor artık nete uğramalar....sağlıkla büyütün yavruları...arada,aklınıza gelirsem benim için de öpüverin oğlanları:))
Sümeyye...iyimisin...ne zor yaıyorum bilsen şu anlarda...bir o yana bir bu yana dönüp duruyor deniz...inşallah sende böyle günleri gör...inşallah...
son sayfadan başlamak istiyorum yazılanlara cevap vermeye...sevgiyle kalın denizseverler
deniz annem arada girip denizin maceralarını okuyorum ve bunu yaparkende çok zevk alıyorum:))oğluşum büyüyor bende onunla yeniden doğmuş gibi büyüyorum allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu inşallah.öpüyorum senide deniz kızımıda yanaklarınızdan...selam böcekseverler..........tatlı uykularda olun
denizden çok kısa haber......kızım sigara böreği sardı ...yedik....mutluluğun ölçüsü yok...........
çok oldu.yazamadım...sevgili hayalot.....yavrucuğun kollarındadır şimdi...inşallah ikinizinde sağlığı yerinde.....berenden özlemden haber yok...zor artık nete uğramalar....sağlıkla büyütün yavruları...arada,aklınıza gelirsem benim için de öpüverin oğlanları:))
Sümeyye...iyimisin...ne zor yaıyorum bilsen şu anlarda...bir o yana bir bu yana dönüp duruyor deniz...inşallah sende böyle günleri gör...inşallah...
son sayfadan başlamak istiyorum yazılanlara cevap vermeye...sevgiyle kalın denizseverler
sadece selam....
canlı canlı selam sana deniz annem oğlanı ayagımda sallarken birde kk ya bakıyım dedim demekki deniz kızda annesine rahat vermiş annede buralarda geziniyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?