Sümüklüböceğin hikayesi

tatlı uykularınız olsun..................

deniz....deniz hayat,hayat.........bu akşam babasıyla saklambaç oynuyorlar evde.baba denizi arıyor.deniz saklanıyor sözde..........baba söylene söylene arıyor denizi....nerede acaba bu kız?
deniz babaya sesleniyor.odama bak babaaa !!

baba odasına gidiyor ve...denizi sobeliyor :))

o kadarçok var ki........

Deniz ve annesi nasılsınız arada acip okudum denizin maceralarını güldürdü beni bende ikinci denememi yaptim 4 subatta sonuc alacaz Allahim kimseyi utandirmasin seni ve melegini öptüm hoscakalin :)

denizgeldiiiben geldim tabi oğlumla rabbime şükürler olsun..
10 ocakta 16.21 de aldım şükürler olsun yavrumu kucağıma
doğumumda güzel geçti şükür bugün 17 günlük olduk bilesağ olan büyüyor derler ya zaman nasıl geçiyor inan anlamıyorum bide denizin yaşına geldikmi kimbilir nasıl geçicek gunler.
sen nasıslın denizeme cok guldum saklambacınayerım ben onu maşallah benım kuzumadarısı tum ıstıyenlere inş

oy canımmmm.hoşgelmişsin....dayanamadım....uygun vakitte yazacağım...çok çok öperimmmm bibilini...severimmmonu ben

sabah kahvaltısını yaptı.......birdenbire söyledikleri.......

deniz:beni nereden aldınız?

_nereden çıktı şimdi bu?

deniz:seçtiniz mi beni....nereden aldınız.....bebekçiden mi....anlat bi öğreneyim....

çok güzel bebeklerin bulunduğu bir bahçeden...sen bizi seçtin.babanı gördün.ona kollarını açtın.al beni der gibi...bacakların çıplaktı.öptüm bacaklarını.

deniz:......um da çıplakmıydı...(cinsel organından bahsediyor)

hayır annem bezliydin.altında bez vardı.daha bebektin.

güldü.

kırmızı bir elbise giydirmişlerdi sana.şapkası da vardı.çokkk yakışmıştı sana.

güldü.

deniz:nasıl evlendin iz

biz o zamanlar evliydik.sen kızımız olmadan önce evliydik zaten annecim.

deniz:nasıl evleniliyor

okullarını bitiriyorsun.diplomanı alıyorsun.sonra bir işin oluyor.sonra biri çıkıyor karşına.sana değer veren.seni çok seven.kıymet veren.birbirinizden hoşlanıyorsunuz.sonra diyorsunki biz artık hiç ayrılmayalım hep birlikte yaşayalım.beraber yiyelm beraber içelim beraber uyuyalım.aynı evde birlikte yaşayalım.sonra evlendik.seni çok aradık biz babanla.sen bize uzaktaymışsın...çok çok aradık.ama bulamadık.biliyorsun h er istediğimiz olmayabiliyor.(bunu öğrendi.istediğimiz şeylerin bazen olabileceğini ama bazen da olmayabileceğini...bunun bizi üzmemesi gerektiğini)...hemen her konuda....ah ah ....insan nasıl geliştirebiliyor kendini.

çok istedik senin gibi tatlı bir kızımız olmasını.bizimde istediğimiz hemen olmadı...beklemek zorunda kaldık.biliyormusun...meğer sen de bizi bekliyormuşsun.
açtın kollarını babana.al beni der gibi.buradayım....al....
biz de daha fazla beklemedik.senin anne baban olduk.sen de bizim kızımız.gülümsedi.hoşuna gitti.bi daha hiç açmadı konuyu.normal hayatına döndü.
ben onunla konuşurken o kadar normal konuştum ki....gayet normal...herşeyi yalansız olduğu gibi öğrenirse hayat onun için de bizim için de kolay olur...ona doğruluğu dürüstlüğü öğretmeye çalışırken......

sıradan birşeyi anlatır gibi....bir yere gidince neler yaptığını anlatır gibi anlatınca.....yani...doğal olunca.....şimdilik her şey doğal....inşallah hep öyle olacak...

uzun zamandır böyle vaktim olmadı yazacak....gündüz uyumadı.akşam erken uyudu ayaklarımda....zilii !
hastalığından beri ayakta sallatıyor kendini .....biraz netei,bilge dedemizi dolaşmak istiyorum.gece uzun....borçlu hissediyorum kendimi bana yazıpta geri dönemediklerime...inşallah yazmaya çalışacağım...sevgiyle kalın böcekseverler....sümeye...beren...hayalot....özlem...sahra....aklıma ilk gelenler....gelmeyenler....

önce ,,,,bir sürü maşallah göndereyim sana ve oğlunasağlıklı bir şekilde kavuşmuşsun yavruna.darısı sümeyyeye ve tüm isteyenlere olsun inşallah.

iyiyiz biz çok şükür....deniz çok güldürüyor bizi.arada da delirtmiyor değil gırrrrrrrr cadı!

şükür....cadı olsun yanımız olsun..senin yavrun miniciktir şimdi.mini mini parmakları.oy ne sevimlidir.bir kez de benim yerime dokun lütfen.minik,çok taze,öpülesi parmaklara....

Deniz ve annesi nasılsınız arada acip okudum denizin maceralarını güldürdü beni bende ikinci denememi yaptim 4 subatta sonuc alacaz Allahim kimseyi utandirmasin seni ve melegini öptüm hoscakalin :)

canım ,hayırlısı ile müjdeni bekliyorum.......biz....anlattığım gibi.....

adımız aras teyzesi bugday tenli olacak heralde benim gibi özelden resim gönderilebiliyorsa gönderirim sana resmini deniz annem:))

aras tı diii mi....

gönderirsen görürüm:))

avatarına da koyabilirsin,istiyorsan....diyeceğim de,vakit bulmak çok zordur şimdi....sen vakti buldun mu uyu en iyisiçok ihtiyacın vardır diye tahmin ediyorum ablası...

aras abi olmuş beren....hayalotun oğlu gelmiş aramıza...arada oğlanlardan haber verin...sizin kırklarınız karışıktır:))

canli canli selam denizannem ben iyiyim sizin iyi olmaniza da cok sevindim bende bir degisiklik yok sordugun anlamda sadece is yorgunlugundan pek gelemedim buralara :126::126: denizkizini cok cok operim

d,lek teyzeeeeeeeeeeee....yoksun...

iyimişsin ama...uğra uğra.sen uğra.sağlıkla kal

canım benim...sevgili nil....yazını okuduğumda gülümsedim.diğer topikte yzını aradım ama göremedim...maşallah senin oğlan anaokuluna başlamış.benim kızım da büyüdü.kreşe anasınıfına giden çocuklarla ilgili çk duyuyorum sık sık hastalanıyorlar diye...
sen ne yaptın?ikşnciyi istiyordun...tedavi olacaktın?
sevgiyle kal.

selam böcekseverler..........

eveli sabah süt aldık sütçüden.sepetle sütü çekiyoruz.benden önce alıyor sütü dolaba götürüyor.kızım sana ağır bırak diyorum ne çare.dolapta boş yer arıyor koyuyor.sen yorulma diye diyor bir de.....

oyun oynarken(mutfağın tüm servis takımlarını ele geçirmiş durumda)otururken bana anne dikkat et ....n acımasın diyor.kızartma kevgirini altımdan alarak....
ne yapayım bu tatlıyı ben he...deyin bana.....

bu günlerde uyku zamanlarımız şaştı.şimdi uyuyor da buradayım....sevgiyle kalın..

Hikayen güzel olmuş gerçekten. Gerçek olması daha da güzel yapıyor. Rabbim kolaylık versin her konuda. Deniz akıllı kız.

Bir gün in şee Allah Deniz büyüyünce, bu yazılarından kitap yapsan. Okuması güzel. Hem hikayelerin beyeni ile okunur, hem de bir sürü eğitici yönü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…