- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.621
sümeyyecim....canlı selam
Hikayen güzel olmuş gerçekten. Gerçek olması daha da güzel yapıyor. Rabbim kolaylık versin her konuda. Deniz akıllı kız.
Bir gün in şee Allah Deniz büyüyünce, bu yazılarından kitap yapsan. Okuması güzel. Hem hikayelerin beyeni ile okunur, hem de bir sürü eğitici yönü olur.
Aleykum Selam Deniz annem. Seni buralarda canlı görmek çok güzel
canım ,hayırlısı ile müjdeni bekliyorum.......biz....anlattığım gibi.....
Sümeyye......bişey diycem....aşağıda ikimizin niki var.ama 3 kullanıcı diyor...bu nasıl oluyor bi bilgin var mı...3 kişi okurken 2 kişi gözüküyor:26:
sabahın selamı üzerine olsun sümeyyem....canlı bir selam...seni görmek güzel.....
der kaçarım :))
gönüldennn...Allah gönlünün muradını versin diyorum sana.AMİN....tüm isteyenlere
Yazilarini basindan beri kah gozyaslariyla kah yuzumde beliren bir tebessumle okuyorum.sevgine ve denizin zekasina hayran kaldim oncelikle onu soyleyeyim.su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine RABBIM kizinla ve esinle mutlulugunuzu daim etsin ve insaALLAH mucizesiyle denize bir kardes versin.AMİN
günaydın herkesee.................................................
sabahın selamı üzerine olsun sümeyyem....canlı bir selam...seni görmek güzel.....
der kaçarım :))
gönüldennn...Allah gönlünün muradını versin diyorum sana.AMİN....tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?