sakın sakın.Sağolun kızlar. Bence de evlerine gidip sonradan para vermeye gerek Yok. Eşimi bu konuda ikna ederim. KV demiş eşime misafirliğe gidin ve para verin en iyisi diye. O Da duydugunda kızmıştı
sakın sakın.
böyle komik biey yapıp ta kendinizi düşürmeyin.
kv de bi değişikmiş ya:))
Ay demeyin öyle seviyorum KV :)sakın sakın.
böyle komik biey yapıp ta kendinizi düşürmeyin.
kv de bi değişikmiş ya:))
ha ha.Ay demeyin öyle seviyorum KV :)
Haha süper yorumO lafın üstüne geri alsanız bile olurdu yani taktığınız parayı
Gercekten bazı insanlar sanki terbiye almamış gibi. Aslında bizim utanmamamız lazım zaten. Size de gecmis olsun takmayin kafaniza.Daha fenasini yasadimesimin yigeninin aile icinde kucuk bi yuzuk takma merasimi oldu.esimde ben altin felan takmam nisanda yada dugunde takarim bide ayriyetten sonradan almam gerek yok dedi.
Kiz tarafi erkek tarafi toplandi neyse takilan takildi benim patavatsiz elti millettin icinde bagirarak ismimi soyleyerek hani sizinki nerde dedi herkesin icinde .kalakaldim bisey diyemedim ama cok utandim
Evet sonradan bizde düsündük keske zarfa koysaydık diye. Zarfa koyup verenler de oldu. Yok biz ayrı takmadık. 3ümüz bir taktık aile olarak. Yoksa soruyu yanlış mı anladım
Gercekten oyle.yanima gelip sorsaydi yine bisey yokda .kizla oglana taki takiliyor herkes etrafinda oda orda ben kanepede oturuyorum.taa ordan bagirdi yani.Gercekten bazı insanlar sanki terbiye almamış gibi. Aslında bizim utanmamamız lazım zaten. Size de gecmis olsun takmayin kafaniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?