Tekrar gidip para takmanıza gerek yok kayınpederinizede çocuğun ailesinede birşey söylemesin sonuçta çocuğun babası ile aile dostu adamın suçu yok, amcanın düşüncesizliği.Merhaba hanimlar,
Haftasonu eşim ve agabeyi ile sünnet dügününe gittik.
Sünnet olan cocugun ailesini tanimiyorum, sadece dayisini taniyorum. Eşim ve ailesi yillardir aile dostlari.
Neyse ki hazirlanip gittik ve 3ümüz bir miktar para Taktik aile olarak. Cok degil ama zarfa koyacak kadar az da degil.
Sünnet cocugunun amcasi elinde mikrofonla sunuyordu kimin ne kadar taktigini. Salonun 10 da 3 ü takı takti bu arada ve sadece en yakinlari dayi yenge vs.
Sira bize gelince patavatsiz demezmi yokmu arttiran? Yani komik olmayan espiriler. Yani parayi begenmedi resmen ama şakaya vurdu. Bunu tüm Salon duydu.
Sizce ziyarete gidip daha cok para takalimmi, o günü yanlis ceketi yanima almisim deyip ve o gün mikrofona dediklerine kirildigimizi yoksa bir sey yapmayalimmi.
Eşimin babasi duyarsa onlarla bir daha konuşmaz.
Maalesef var hala öyle duyurmalı takı merasimleri.Abartmayın bence kim duyacak Allah aşkına takı merasiminde herkes kim kime dum dumadır. Hem artık öyle kimin ne taktığını duyurma mı kalmış Allah aşkına yok artık öyle gelenekler ve çirkin bir şey zaten amcaya ne oluyormuş. Bunu diyen çocuğun anne babası değil ki amca ve patavatsız olan o anne babanın ne suçu var. Tabii ki öyle bir şey yapmayın yakışık almaz yani.
Bence önemi Yok. Cogu dügünde en fazla takilan miktar diyeyim.Ne kadar verdiniz ki ?
Evet sonradan bizde düsündük keske zarfa koysaydık diye. Zarfa koyup verenler de oldu. Yok biz ayrı takmadık. 3ümüz bir taktık aile olarak. Yoksa soruyu yanlış mı anladımBencede cok ayip keske zarfa koysaydiniz patavatsiz gercekten. Ama esin ve sen niye ayri taktiniz parayi yani abisi tamam ayfi ama siz sen ve kocan birsiniz
bence olayı büyütmeyin.Merhaba hanimlar,
Haftasonu eşim ve agabeyi ile sünnet dügününe gittik.
Sünnet olan cocugun ailesini tanimiyorum, sadece dayisini taniyorum. Eşim ve ailesi yillardir aile dostlari.
Neyse ki hazirlanip gittik ve 3ümüz bir miktar para Taktik aile olarak. Cok degil ama zarfa koyacak kadar az da degil.
Sünnet cocugunun amcasi elinde mikrofonla sunuyordu kimin ne kadar taktigini. Salonun 10 da 3 ü takı takti bu arada ve sadece en yakinlari dayi yenge vs.
Sira bize gelince patavatsiz demezmi yokmu arttiran? Yani komik olmayan espiriler. Yani parayi begenmedi resmen ama şakaya vurdu. Bunu tüm Salon duydu.
Sizce ziyarete gidip daha cok para takalimmi, o günü yanlis ceketi yanima almisim deyip ve o gün mikrofona dediklerine kirildigimizi yoksa bir sey yapmayalimmi.
Eşimin babasi duyarsa onlarla bir daha konuşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?