- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Hassas konuAnlatsanız da anlamayacak o yuzden o guzel ellerınızı yormayın bence hanfendi:)
yok canım bekliyeceksin 18 yaşını yada 20 yaşını sonra sorucaksın sen müslümanlıga inanıyormusun diye oda evet derse sünnetini yapıcaksın
bizde akşam kına gecesine ertesi gün mevlüde gelip amin diyecegiz
Evet aynen bende öyle düşünüyorum altın biriksin hic durmada adet çıkarmış atalarimiz
Aynen yaaa..erkeği pohpohlamak taa burdan başlıyor..
toplum baskisi yuzunden sunnet olmak,
anne baba baskisiyla sunnet olmak
alay edilme korkusuyla sunnet olmak
saglik acisindan diyoruzda saglikli olup olmadigi henuz tam ispatlanmamis.
Bende farkettimm ewett öyle olduğunuzu..!!sunnet karsitiymisim ben suan farkettim
güzel ve kaliteli bir yorum olmuş.Anlatsanız da anlamayacak o yuzden o guzel ellerınızı yormayın bence hanfendi:)
mevlid;
özel günlerde (sünnet töreni, hac dönüşü, asker uğurlama, bir ölümün 40. günü gibi) ve kutsal gecelerde,
son peygamber Muhammed'in doğumunu anlatan edebi metinlerin makam ve usül ile okunmasıdır.
türkçeye arapça'dan girmiş olan kelime,
"Peygamberin doğum günü" anlamında da kullanılır.
edebi bir terim olarak mevlid,
peygamberin doğumunu,
hayatından kısa pasajları,
mucizelerini anlatan mesnevi tarzındaki metinlerin tümüne verilen isim olmakla beraber,
islam edebiyatında bir edebi türdür.
aynı zaman da türkiyede bu türün en tanınan örneği, Süleyman Çelebi‘nin 15. yüzyıl tarihli kurtuluş vesilesi ismini taşıyan türkçe eseridir.
müslüman erkeklerin hepsi erken boşalıyor bu durumdaSunnetin saglik acisindan gerekliligi kanitlanmis degil hatta bazi arastirmalar sunnetin erken bosalmaya neden oldugunu gosteriyor.
Aksi olsa bile, o anlik bir zorunluluk yoksa bir insanin bedenine böylesi bir mudahaleyi onun izni olmadan yapmayi insan haklarina aykiri buluyorum. Oglum yok kizim var, kulagini asla deldirmem mesela, ilerde bunun kararini kendi vermeli, bu kadarcik bir mudahaleye bile hakkim oldugunu dusunmuyorum.
Ha sagligi acisindan bir zorunluluk olur yapilir, ama baska hicbir neden (buna sagligini guya koruma da dahil) bir cocugun bedenine kalici mudahale etmeyi hakli gosteremez.
müslüman erkeklerin hepsi erken boşalıyor bu durumdaşaşkınımm
Saglik acisindan belli bir bilgi yok. Eğer bir sorun cikarsa sünnet etmek yoluna gidilmelidir deniyor genelde. Kangren bir kolu kesmeye benzetiyorlar. Hicbir sorun yokken bir deriyi kesmenin doğruluğu tartisilmakta.peki ya saglıgı?
Sen o şaşkınlığı bırakta misk diğer yazdıklarına şok ol bencemüslüman erkeklerin hepsi erken boşalıyor bu durumdaşaşkınımm
butun baskilara karsiyimdir huyum kurusun...Bende farkettimm ewett öyle olduğunuzu..!!
Ben hic kestirmeme taraftariyim dinen zorunlulugu yoksa ki
dinen mecbur degilmis diyor kimi hocalar
birde akli erince sorulun demis kimisi eee kim cuku kesilsin ister ki?
ya razi olmazsa?
Ayblkeee canim çok sevindim bebise cinsiyeti ne erkek geçti içimden amma..müslüman erkeklerin hepsi erken boşalıyor bu durumdaşaşkınımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?