- 13 Mart 2015
- 130
- 104
- 53
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
bu hala tartisilan bir konu kesin bir bilgiyok..
hatta o ucun orada bir gorevi olmasa Allah onu oraya koymazdi dusuncesindeyim
Ordaki eğlence .....cek diye değil iki insan hayatını birleştiriyo diye siz yanlış anlamışsınız.Sizin dusunceenize gore o zaman dugun de yapilmamasi lazim.neticesinde gece gerdek var.ozaman anne baba dugunde oynadiginda ooh oh kizimizi aksam damat ....cek diye gobek atmammalri lazim.yanlis dusunuyorsunuz bence ...
Konu sahibi yapmayi düşünmüyor eger baski yaparsak bizde dugune gideriz
kakaooooooooo sen bizi diskoya götür kakao sen bizi diskoya götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrHee kız ne güzel accuk göbek atardik
Vay anasını be çok bilimselce tebrik ederimKizlarin regl olmasi dogal bir biyolojik durumdur, erkegin sunneti ise sonradan yapilan bir mudahaledir. Allah bizi kusursuz yaratmamis miydi? Bozmak niye?
kınayı da ayrımcılık gibi gösters
asıl siz ayeti bağlamından çıkartıyorsunuz. üstelik hadislerin 100% gerçek/sahih/doğru/korunmuş olduğunu da asla söyleyemezsiniz.
ayrıca sünnet islamın değil yahudiliğin sembolü ve onlarda farzdır
ayrıca Kuranı okuyunca peygamberimizin Kuran dışında hiç bir şeye Haram veya Helal diyemeyeceğini bilirsiniz. Extralar tavsiyedir, daha iyidir veya daha güzeldir ama Haram veya Helal demek sadece Kuran'da yazar.
Killarini lazerle yok edenlere ne diyelim o zaman onlarda gayet biyolojik..Ve sunnet adi uzerinde dini acidanda yapilmasi gereken birsey insan icadi degilkiKizlarin regl olmasi dogal bir biyolojik durumdur, erkegin sunneti ise sonradan yapilan bir mudahaledir. Allah bizi kusursuz yaratmamis miydi? Bozmak niye?
??????kınayı da ayrımcılık gibi gösters
QUOTE]
Sen çok zıpLama yasak sana biz zıplarızzzz senin yerine diskolardaakakaooooooooo sen bizi diskoya götür kakao sen bizi diskoya götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Saglik acisindan belli bir bilgi yok. Eğer bir sorun cikarsa sünnet etmek yoluna gidilmelidir deniyor genelde. Kangren bir kolu kesmeye benzetiyorlar. Hicbir sorun yokken bir deriyi kesmenin doğruluğu tartisilmakta.
Hatta bazi makalelerde insan vücudunda gereksiz bir organ olmadigini her seyin bir işlevi olduğunu belirtiyor. Ve bu ust derinin de penis ucunu korumak bir görevi olduğunu hatta yuksek oranda sinir ucu barindirdigini bu yüzden cinsellik acisindan da önem tasidigi yaziliyor..
Bu bilgileri din ile bagdastirmazsak sevinirim. Sadece okuduğum şeyler çocuğum vs de yok ama doğrusunu merak ediyorum bu yüzden bu konuyu arastiriyorum firsat buldukca
yıllarca adamlar okumuş prof olmuş...ve sadece hadisler üzerine eğitim almış....hadisleri gözümüzde küçültmeyelim rica ediyorum...yıllarını harcıyor insanlar hadis ilmi almak içinkınayı da ayrımcılık gibi gösters
asıl siz ayeti bağlamından çıkartıyorsunuz. üstelik hadislerin 100% gerçek/sahih/doğru/korunmuş olduğunu da asla söyleyemezsiniz.
ayrıca sünnet islamın değil yahudiliğin sembolü ve onlarda farzdır
ayrıca Kuranı okuyunca peygamberimizin Kuran dışında hiç bir şeye Haram veya Helal diyemeyeceğini bilirsiniz. Extralar tavsiyedir, daha iyidir veya daha güzeldir ama Haram veya Helal demek sadece Kuran'da yazar.
sünnet düğünü saçma ama mevlidi yapılmalı Allahın emri sonuçta
yıllarca adamlar okumuş prof olmuş...ve sadece hadisler üzerine eğitim almış....hadisleri gözümüzde küçültmeyelim rica ediyorum...yıllarını harcıyor insanlar hadis ilmi almak için
yerimde ponpo sallıyorum ya...Sen çok zıpLama yasak sana biz zıplarızzzz senin yerine diskolardaa
Sanırım sünneti Allahın emri demek istediMevlid Allah'ın emri değildir. Allah'ın emri olduğuna deliliniz varsa buyrun getirin.
Yok canım bi ağlatıyoz sonra göbek atıyoruz.Hani hem ağlarım hem giderim misali :)pardon :)
şey diyecektim evet kına da kızlar için yapılır ama orada aslında kutlama yapılmaz. kız ağlatılır, hatta neredeyse pişman edilir evleneceğine. yani sünnet gibi mutluluk verici bir şey olarak gösterilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?