- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
yapma yaaa....ayyy hep diyorum ben bu kk yi geç keşfettim diye...iyiymiş bilezik falan..dur akşam eşime diyim de biz de sünnet düğünü yapalım..bi de bilzeik kapayım ben ordan
cahillliğimi mazur görürseni,kınayı nereye yakıyorlar??
e tamam işte,melütte ne var ki,hoca bulunup eş dost davet edilecek,3-4 çeşit ikram bu kadar..5 yıl içinde tutacağına bi mevlüt okutaymış kv de...
yaa hep şekilci işler işte,amanç Kuran okunsun falan değil,elaleme hava olsun işte..yoksa şimdiye mevlüt mü kalır..
yapma yaaa yolsammı milleti acaba o yüzden babaanne ben o kadar kişiye altın taktım boşunamı taktım onları diyorr..Pipiye dermişim
40 yasında teyzem oturdu valla elıne kına yakıp bilezik taktırdı kendıne
Sünnet sağlıklı bir penis için gerekliymis, sağlıklı bir penis için sünnete evet,
Sağlıklı bir erkek beyni için ayrımcılığa hayır
bu arada şaka maka,isteyen yapsın sünnet düğünü karışmam eleştirmem..ama çocuğun anne babası istemiyorsa babanesine ne? kendi oğlunun sünnet düğününü yapmışsa yapmış,herkes kendi çocuğundan sorumlu..zorla olmaz ki böyle şeyler..
her anne kendi oğlunun pipisinden sorumlu neticede
bu arada şaka maka,isteyen yapsın sünnet düğünü karışmam eleştirmem..ama çocuğun anne babası istemiyorsa babanesine ne? kendi oğlunun sünnet düğününü yapmışsa yapmış,herkes kendi çocuğundan sorumlu..zorla olmaz ki böyle şeyler..
her anne kendi oğlunun pipisinden sorumlu neticede
Ya benımkıler de aynı hatta esıme demıs cok taktım ben herkese bırsuru getırısı olur uygun bır yer buluruz yaparızyapma yaaa yolsammı milleti acaba o yüzden babaanne ben o kadar kişiye altın taktım boşunamı taktım onları diyorr..
Pipiye dermişim
40 yasında teyzem oturdu valla elıne kına yakıp bilezik taktırdı kendıne
tabi ondandır..bak zihniniz açıldı sizin de..:)):)kadın yıllarca bugünü beklemiş..hep takmış hep takmış,elbet benim de erkek torunum olacak da bunları geri alıcam diye hayal kurmuşşş...yapma yaaa yolsammı milleti acaba o yüzden babaanne ben o kadar kişiye altın taktım boşunamı taktım onları diyorr..
Tabı kı yasın önemı yok ama teyzemın evlenecek yasta kızı var komık göründü hanı onlara gerek yoktuben de az değilim ,37 yaşındayım..ama yaş mühim değil...yaş bahane bilezik şahane...o bilezik parasıyla kaç ayakkabı alınır düşünsene
tabi ondandır..bak zihniniz açıldı sizin de..:)):)kadın yıllarca bugünü beklemiş..hep takmış hep takmış,elbet benim de erkek torunum olacak da bunları geri alıcam diye hayal kurmuşşş...
gerçi altınları babane mi alıyor onu bilemedim de..siz onu bi sorun isterseniz..düğünü yapalım tamam,zaten borcumuz da vardı gelen altınları borca yatırırz diyin..
ya da araba almak istiyodum kendime,gelen altınlarla alırım artık diyin bakalım:):)
hem de ofluymuşunuz,karadeniz kadınının elinde kurtulmaz bişey..kv ye pabuç bırakmazsınız siz..ama bence azıcık oynatın ne diyeyim altınlar konusunda :):)
çok iyiymiş kadesabenim k.valide de karışacak gibi ama yemezler
her gidişimizde eşimin sünnet fotolarını çıkarıp çıkarıp gösterir,Allah'tan müstehcen değiller
Keşke çirkin kelimesinin manasını bılsenız ,ah bilseniz böyle konuşma tarzınız olmazdı.Sunnette ayni nedenlerle yapilmiyirmu.oncelikle sagligi icin sonra vesileyle es dost akraba bahaneyle biraraya geliyor.koju sahibi dugun dernek yapmak istemebilir ama bende sacma gereksiz kelimelrini vurgularini cirkin buldum...
şaka dedim zaten :) yaşla ilgili sıkıntı yok..böyle gerine gerine oturup takıp takıştıran kadınlara hasta oluyorum ama...çok mutlular onlar bu durumlarından yalnız :):)Tabı kı yasın önemı yok ama teyzemın evlenecek yasta kızı var komık göründü hanı onlara gerek yoktu
Keşke çirkin kelimesinin manasını bılsenız ,ah bilseniz böyle konuşma tarzınız olmazdı.
Ben senin erkek kız ayırım tabirinden örnek vererek kına dedim.Benim şimdi yazdıklaırmla,konunun sağlık olmasının alakasını tam olarak anlayamadım.Kötü bir ameiyat,kötü bir hastalık olsa anlarım.Olaya sen hala erkek,pipi kesiliyo bakış açısıyla bakıyorsun.Seni rahatsız ediyorsa yapmayabilirsin.Canım ben sünnet diyorum burda tabiri caizse pipi kesiliyo ve göbek atmalardan bahsediyorum kına başka şey kii askere giden erkekler için bak ne güzel bir alışkanlık düğün olur mutlu bir gündür ve eğlenilir ama sünnet sağlık yönünden baktığım için eğlenip göbek atmanın ne anlamı var.
Buna mı takıldın.Yazdığım güzel niyetli fikiri çüretecek cümle bu mu?İyi de kıza kına gecesi yapılıyorsa erkeğe de yapılıyor. Kına yakılıyor. Düğün hem kadının hem erkeğin törenidir.
Hadi bende bir konu açayım..Şu sıralar hayatımda olan bir sıkıntı oğlum 5 yaşın içinde ve 8 aylıkken sünnet ettirdik onu babasıyla birliktee.Şu andada babaannesi dedesi,halası,bu yaz düğününü yapalım diyorlar ..düğün dediğim akşamında kınası(eğlenceli) ertesi günündede mevlid okutalım diyorlar...Ve ben bu tür olayların bana saçma geldiğini, ve istemediğimi söylüyorumm..nedenide şu arkadaşlar bana oldum olası bu sünnet düğünleri saçma gelmiştir..bir erkek sünnet olduğunda neden kutlanmak istenir.neden bangır bangır aa bakın oğlumuz pipisini kestirdi erkek oldu eğlenceler..düğünler.. teyteytey.bu ne yahu..ben oldum olası bu ayrımcılığı sevmedim kız çocuklarına ise cozz hiç bişe yok..iyi o zaman diyorum kızım olsaydı adet gördüğünde alkış tutup kızım ergenliğe adım attı kadın olma yoluna doğru ilerliyor deyip eğlence isteseydim izin verilirmiydi ..tabi herkes şaşkın şaşkın böyle saçma bişi olurmu diyorlar.. bende lafı otudduruyorum.o zaman erkek çocuğuna bu özen niye.. Arkadaşlar şu anda sıkıntılı sözler yaşıyorum nasıl kırmadan kimseyi halledeceğim bilmiyorumm. İstemiyorum Abii istemiyorum ben bu ayrımcılığı istemiyorumm ayy düşüncesi bile saçma ..eee eğlence var oynuyoruz göbek atıyoruz neden bu eğlence şey kem küm oğlumun pipisi kesildide işte o yüzdenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?