Sünnetsizler daha çok seks düşünürlermiş canım. nedeni penislerin mantar gibi olan uç-baş kısmının sünnet derisi ile korunduğu için aşırı hassas olması ve sürekli sünnet derisinin içerisinde sıcak ve kaygan bir ortamda olmasıdır. sünnetsizler hareket ettiklerinde, oturup kalktıklarında penisin mantar başı kısmı sürekli olarak sünnet derisi içerisinde kayar, hareket eder (sanki bir vajia içerisindeymiş gibi) ve genç adam bu nedenden dolayı sürekli olarak cinsel duygular yaşar ve kendisiyle oynama ihtiyacı duyar. bu yüzden yapılan anketlerde sünnetsizlerin sünnetlilere göre neredeyse iki kat daha fazla masturbasyon yaptıklarını gösteriyor. tabiiki masturbasyon yapmak eleştirilecek bir şey değil. fakat bu sonuç sünnetsizlerin sünnetlilere göre iki kat daha fazla cinsel duygu ve dürtülere maruz kaldığını göstermektedir.
oğlunuzu sünnet yaptırırsanız kendisiyle oynama sıklığı azalacaktır. hergün uğraşmak yerine belki haftada bir iki kez kendisiyle uğraşacaktır. sürekli cinsel duygu ve dürtüler içerisinde olmayacaktır. Nitekim Victoria dönemi İngilteresinde, masturbasyon yapmak bir çılgınlık halini alınca İngiltere devleti bunu önlemek için sünneti yaygınlaştırmıştır. yalnız önemli bir nokta yaptıracağınız sünnette sünnet derisinin çoğunu aldırmanızın gerekmesidir. bu sayede masturbasyon sıklığını azaltmış olursunuz. yani mantar baş kısmı tamamen açığa çıkmalıdır. benim gördüğüm bazı sünnetli çocuklarda bu mantar kısım tamamen açığa çıkmamış oluyor. sünnet derisi tamamen alınmamış oluyor. bu tarz bir sünnetin masturbasyonu önlemekte fazla yararı olmaz.
ayrıca sitede hıristiyan misyoner olduklarını düşündüğüm birileri var, sünnete karşı kampanya başlatmışlar gibi. doğrusu bu yaklaşımlarını yanlış buluyorum. saygılarımla.
Bayağıdır girmemiştim foruma.Daha hala sünnet ettirmedim ve problem olduğu gibi devam ediyor.Bir kaç günlüğüne şehir dışındayken kardeşim ile kalmıştı evde ve ondan da aynı söylemleri aldım.Özellikle okuldan gelince direk odasına kapanıyor ve geceleri yataktan sürtünme sesleri geliyor.Sanırım okulların kapanmasıyla sünnet ettiricem çoğu kişi de sağlık açısından tavsiye etti.
Yazdıklarınız mantıklı fakat bir kaynak gösterebilir misinz dilruba hanım? yani araştırmalara göre sünnetsizler 2 kat fazla mastürbasyon yapıyormuş diyorsunuz ama hangi araştırmlarda okudunuz bunu merak ettim? Yoksa kendi deneyimlerinizden mi biliyorsunuz?
Bu bilgiyi aldığım kaynağı bulamadım Nimel Hanım ama aşağıda konu hakkında bilgilendirici bazı linklere rastladım.
CIRCLIST - Surveys chapter mesela burada 1 nolu maddede sünnetsizlerin masturbasyon yapmaya daha genç yaşlarda başlayıp daha uzun süre devam ettiklerini bildiriyor.
Circumcision & Sexuality bu linkteki araştırmadaysa haftalık olarak sünnetsizlerin daha fazla masturbasyon yaptıklarını gösteriyor.
Cinsel Organların Temizliği - cinsellikhakkinda - Blogcu.com buradada cinsel organ temizliğini anlatıyor. Üstten 3. ve 4. paragraflara bakabilirsiniz. Ergenlikten sonar penis başı denilen mantar gibi olan kısmın dışarı çıkık olmasının önemli olduğunu söylüyor.
Circumcision Vs Uncircumcised Profesör Brain Morrisin sünnetin sağlıkla ilgili etki ve faydalarını anlattığı bilimsel çalışmalar var.
umarım faydalı olur canım.
Bayağıdır girmemiştim foruma.Daha hala sünnet ettirmedim ve problem olduğu gibi devam ediyor.Bir kaç günlüğüne şehir dışındayken kardeşim ile kalmıştı evde ve ondan da aynı söylemleri aldım.Özellikle okuldan gelince direk odasına kapanıyor ve geceleri yataktan sürtünme sesleri geliyor.Sanırım okulların kapanmasıyla sünnet ettiricem çoğu kişi de sağlık açısından tavsiye etti.
Yazdıklarınız mantıklı fakat bir kaynak gösterebilir misinz dilruba hanım? yani araştırmalara göre sünnetsizler 2 kat fazla mastürbasyon yapıyormuş diyorsunuz ama hangi araştırmlarda okudunuz bunu merak ettim? Yoksa kendi deneyimlerinizden mi biliyorsunuz?
Evet bilgiler dediklerini destekler nitelikte.Demek cidden düşündüğüm doğruymuş.Gerçi ingilizcelerin tamamını anlamadım ama genel olarak anladım.Sizin ingilizceniz gayet iyi sanırım.Böyle kaynakları türkçe bulmak da zor.Mastürbasyon yapmak doğal bi şey fakat son derece aşırı olunca bunu engellemek istemiştim. Şimdi sanırım tatilin başında kimseye çaktırmadan gizli gizli sünnet yaptırmaya çalışıcam. Tabii sünnet derisinin ne kadarını kesmesi gerektiğini doktora söyleyemem herhalde.İşini iyi yapan bir doktor halleder.Penis başının tamamen açıkta olması lazım. Bu arada sizin de mi oğlunuzda böyle bir şey oldu da biliyorsunuz bunları merak ettim dilruba hanım? bayağı ayrıntılı ve kaliteli bilgi verdiniz de kimsenin veremediği cinsten o yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?