şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşine neden bukadar stres yukleyip aklını buandırıyorsun,doğru söylüyor erkekte biter herşey irade meselesi yani gereken cevabı birkaçkere önünüzde vermiş neyapsın adam çalışmasın mı hangimizin işyerlerinde kızlar yok ki hepimizin var güveneceksin sadece fazla evhamlı olmıcaksın.eşin saatinde evinde oluyorsa akşamları beraber vakit geçiriyorsanız hafta sonu birlikteyseniz size karşı ilgi ve alakası sonsuz ise daha neyapacak ? bence hem kendinizi hem eşinizi üzmeyin !!!

Üniversitedeyken telefon alması için evli bir adamla gezen oda arkadaşım vardı :) o zamanlar nokia ünlüydü en son çıkan modelini aldırdı( telefonum bozuldu demiş, adam kıza ulaşamayınca sana telefon alayım demiş, tabi hepsi planlı bunu demesi için tezgah kurulmuş). Telefon alındıktan sonra adamla arayı bozdu, gitti telefonunu sattı, hiçbir şeyden haberi olmayan sevgilisiyle beraber yedi parayı (önce saçını boyattı). Bu gözler neler gördü neler duydu. Kızın kendi anlattı bu arada bana :) Oda arkadaşımdı çok samimiydik bir zamanlar..

2 ay incesine kadar o da devletteydi saati belliydi. Simdi gec saate kadar calisiyor. Iste surekli gorusemiyoruz haftasonu da yok malesef. Onceden surekli gezen her haftasonunu sehir disinda geciren bi aileydik. Simdi markete bile geidecek zamanimiz yok. Bu da beni geriyor olabilir. Cunku hamileligimde esim yanimda olsun istiyorum ama sadece aksam bikac saat oturup uyuyoruz. Sabahta erkenden gidiyor.

Burada önemli olan eşinizin tavırları. O kendinden emin olursa kimse onu etkilemez.
Ancak sizin bu kavgalarınız , evin huzursuzluğu onu olumsuz etkileyebilir.

Insan sasiriyo bunlari duyunca. Ben maasim oldugu halde esimden bile bisey alirkrn zoruma gidiyor. Kaldiki baska bi erkekten isticem. Gurur cok onemli gercekten.

Burada önemli olan eşinizin tavırları. O kendinden emin olursa kimse onu etkilemez.
Ancak sizin bu kavgalarınız , evin huzursuzluğu onu olumsuz etkileyebilir.
Onu cok etkiliyor grlip hic konusmuyor artik brnle. Aslinda bana trpki veriyor ama o konusmayinca bende hemen baskasimi var acaba die kendimi yiyip bitiriyorum

Başlıkta aldatılıyor myuum demişsin, olayın içinde 1 gram eşinin seni aldatıtğına dair ibare yok. Ben eşinin yerinde olsam bundan sıkılırdım.. Her yerde var bunlar, eşin elinden geleni yapıyormuş. Daha da üstüne kavga çıkarttıkça evlinde mutsuz olup dışarıya yönelir.. Biraz özgüven ve eşe güven derim..

üfff ne aldatılması eşiniz zaten gerekeni yapmış ne kadar abartıp aklına karpuz kabugu getiriyorsunuz hiç takılmamalısınız

Hamileliğiniz den dolayı hassas bir dönemden geçtiğiniz için eşinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz,eğer ortada görünen somut birşey yoksa eşinizin aklına bu fikirleri düşürmeyin ilerde daha kötü şeyler olabilir.Sanırım yalnız kaldığınızdan dolayı sizde gerginlik oluşmuş ama ilginizi dağıtın derim....ve biran önce toparlanın.

Of suphelendikce aldatildim sandim hep

üfff ne aldatılması eşiniz zaten gerekeni yapmış ne kadar abartıp aklına karpuz kabugu getiriyorsunuz hiç takılmamalısınız
Diyorum ya hormonlarimin etkisiyle daha da hassaslastim sanirim ama en azindan bu kojuyla kendi hatami gormus oldum

Somut olan tek sey kizin israrla esime yaklasmaya calismasi. Onun disinda esimde biwey gormedim. Ne zamana kadar karsi koyabilecek bilmiyorum ama

Böyle yapmaya devam ederseniz aldatılırsınız; kapayın bu konuyu bir daha da açmayın, düşünmeyin bence...

Onu cok etkiliyor grlip hic konusmuyor artik brnle. Aslinda bana trpki veriyor ama o konusmayinca bende hemen baskasimi var acaba die kendimi yiyip bitiriyorum

İşte sorunu kendi içinizde arayın.
Ev huzursuz , devamlı itham ediliyorsun , kavga var. Elbette oyle davranır kişiler.
Güzelce eşinizle konuşun. Huzursuzluğunuzu anlatın ve devamında tamamen konuyu kapatın.
Düşündüklerinizi artık konuşmayın, gündeme getirmeyin.

eşeğin aklına karpuz kabuğunu zorla sokuyorsunuz bence

Eşinizin aklına sokacaksınız sonrası daha kotu olacak..

Heryerde malesef oyle kizlar var yani hicbi ayiplari olmasa bile cekici kiz cok var .ben de kuskucu ve kiskan biriyim hemen ariza cikariyorhm ama cikarmamak gerekiyo cunku bu senin yaptigin essegin aklina karpuz kabugu sokmaktir bisiyin ustune cok gidersen o is olur .bence sen huzurlu gunlerine geri don en azindan kafandakino geri plana at yoksa sen itersjn esini onlarin kucagina

Böyle yapmaya devam ederseniz aldatılırsınız; kapayın bu konuyu bir daha da açmayın, düşünmeyin bence...
Az sonra gelecekmis eve. Gec geliyo diye uzuluyodum hep bugun hic aramadim mesaj atmadim bunaltmadim ve aradi az once pide aliyimmi dedi ben pek severim de. Tamam dedim. Geliyorum dedi normalde 11 de geliyodu

Somut olan tek sey kizin israrla esime yaklasmaya calismasi. Onun disinda esimde biwey gormedim. Ne zamana kadar karsi koyabilecek bilmiyorum ama

bana göre yaptığınız yersiz bir saplantı !!eşinizde birşey yok ise kafasını daha fazla bulandırmayın bu gidişle sizinle aynı sohpet ortamında bile bulunmak istemez bu sizi dahada üzer bu şekilde adam sizden kaçar....

Az sonra gelecekmis eve. Gec geliyo diye uzuluyodum hep bugun hic aramadim mesaj atmadim bunaltmadim ve aradi az once pide aliyimmi dedi ben pek severim de. Tamam dedim. Geliyorum dedi normalde 11 de geliyodu

bence bugunle başlayın rahat bir nefes almaya kendinizi iyi hissedin karşınızındakinide iyi hissetmesini sağlayın hayat kısa güzel anlarınızın kıymetini bilin derim :) karşılıklı şöyle güzel bir pide yiyin :) bende severim ohh miss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…