- Konu Sahibi esraylmz03
-
Tabi ki sordum ben kendi başıma düğün yaptım diye ona para vermedim diye böyle yapıyo diyo ama ben inanmıyorum artık
Sordum işte para vermedim ona çünkü sürekli evde kavga çıkarıyordu ben de bütün paralarımı sana harcadım ondan böle yapıyo diyo
Evet hepsi tavırlı görümcem nişan da yoktu düşünemiyorum ben kardeşimin nişanın da olmadığımıAma sadece kp de değil kv görümce falanda tavırlı. Ya çok paracı aile gerçekten para vermedi diye tavır aldılar ya da başka ne olabilirki kuzen amca dayı arkadaş desen sebep çok olurdu söz konusu aile olunca gerçekten para söz konusu olabilir gibi.
Seviyoruz dediler ama evlerine giderim hoşgeldin bile demedilerKayınvalideyle konuşmaya çalışın. Anne yüreği bu kadar sert olmaz. Biraz acındırırsanız ağzından laf alabilirsiniz. Baba maddiyat sebebiyle terslik yapabilir ama tüm ailenin sırt çevirmesi değişik geldi.
Aklıma ilk gelen kendi düşündükleri hatta akrabadan bir gelin adayı olması ama beni seviyorlar diyorsunuz.
Sordum x çok havalı ne o ole otelde düğün yapmalar falan dediler yani bi otel de düğün yapıldı diye bu kadar yapılır mı askerde bile 1. Kere araBi aile yakını vs varsa o bilir belki. ona bir sorun bence anlatir belki
Eşim çok üzülüyo kurudu gitti resmen durup durup ağlıyorNiye eşeliyosunuz ne varsa var?2 sene olmuş evleneli ters bi durumu olsa çıkardı şimdiye ortaya.Kendinize iş aramayın,görüşmeyin ailesiyle de arayıp yalvarmak nedir bize gelin diye
Eşim de ole diyo ama eşim zamanın da çok para vermiş fakat sürekli kavga edince vermemiş tabiama sen evlenmeden önce de 8 yıl görüştük demedin mi? eşin bütün ailesinin nefretini kazanacak kadar kötü bir şey yapsaydı yaşadıklarından senin de haberin olur heralde diye düşünüyorum. ama gerçekten de çok garip bir durum. para meselesi olabilir eşinin dediği gibi. aileler genelde çalışan çocuklarından kendilerine para vermesini bekliyorlar aslında, ev almak başka bir şey yapmak için falan kredi ödetiyorlar oğullarına genelde bunu da kadınlar kulubunde çok duydum zaten. eşin de kabul etmeyip ben evlenicem dediyse kin tutmuş olabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?