- 3 Eylül 2010
- 1.174
- 2.783
- 333
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Eşim çok üzülüyo kurudu gitti resmen durup durup ağlıyor
Aslında babam düşündürdü benim bilmediğim bişey mi var bu çocuktan neden herkes bu kadar nefret ediyo dedi bilmiyorum hiç böle düşünmedim ya da acaba kp in bişeyini mi öğrendi eşim ondan mı böle aklıma geldi birdeno zaman eşine destek ol daha rahat alışmasını sağlamaya çalış, ya da elinden geliyorsa biraz aralarını yumuşatırsın. ama sen neden eşinin çok büyük kötü bir şey yaptığını düşündün ki?
Yok babam eşimi çok sever ama içindin şüphe düştü aklım almıyor bi baba oğlunu neden hiç arayıp sormaz diyoherkesin birden bu şekilde nefret etmesi gerçekten de para meselesi ile açıklanabilir. yoksa bir arkadaş daha yazmıştı kişisel bir şey olsa, mesela babasının bir şeyini öğrense vs.. sadece babası ile kötü olur, en azından bi ablası ondan yana olurdu. ne biçim aileymiş ya anlamadım valla. bence 10 yıldır sevdiğin evlendiğin kişiye sonuna kadar destek ol, doğru düzgün tanımadığın ve hayatında neredeyse hiç yeri olmayan insanları umursama. ayrıca baban da olsa eşine laf söyletme. çok büyük bir suçu olsaydı sana söylerdi o aile, böyle böyle yaptı görüşmek istemiyoruz derlerdi heralde.
Benziyor babasına aslındaBelkide oğlunun kendi oğlu olmadığını düşünüyo. görüyoruz böyle zihniyetli adamları
Belkide aileyi sarsacak bi hata yapmıştır zamanında ve tekrar toparlayamamışlardır.Benziyor babasına aslında
Akrabalar iyi genel olarak kimse ile bi sorun yokAkrabalar nasil esinizle. Cok kotu biriyse onlarda sevmez esinizi. Onlqrin yorumlari onemli bence. Ayrica gelmeyen kayinvalide bir sanstir bence
Benden size bir altın öğüt; ailesiyle arası açık olan kocayı sakın ha ailesiyle barıştırmaya çalışmayın, sonra onlar yağlı ballı oluverir de sen kara çalı muamelesi görürsün. Bırak böyle kalsınlar, eşinin yoldaşı destekçisi siz olun, aile konusunu kapatın eşmeyin.Eşim çok üzülüyo kurudu gitti resmen durup durup ağlıyor
Ben işte böle kötü ailelere inanamıyorum filmlerde olur sanırdım başıma geldiböyle aileler de var maalesef. çıkarlarına ters düşen evlatlarını silen. eşinizle ilgili kötü bişey olsaydı nişanlıyken veya evli olduğunuz süre içinde ortaya çıkardı, en azından kulağınıza çalınırdı bişeyler.
benim tavsiyem, sakın ailesi böyle davranıyor diye eşinizden şüphe duymayın. bakın ağlıyormuş da. hem para açıklaması da mantıklı geldi. var böyle manyak aileler, yok mu?
siz eşinizi telki edin. artık ailen benim deyin. ben varım üzülme deyin. siz mutlu olmaya bakın. varsın onlar hayatınızda olmasınlar.
Tabi ki sordum ben kendi başıma düğün yaptım diye ona para vermedim diye böyle yapıyo diyo ama ben inanmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?