şüphem var nedense

seyda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
768
65
73
slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..

şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum

taksı yokmu oturdugunuz yerde ?

Acikcasi anliyorum seni benden tavsiye dikkat et kiza güvenme annesinede! Icinde bir süphe varsa dogrudur yaniltmaz! Esime söyle uzak dursun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

herşey dedikodu da olabilirde, eşin bayanı doktora götürüyormuş ya sende gitseydin... hem benim yanımda rahat olurdu felan derdin eşine

Bence art niyetli dusunmeyelim ama mesela doktora giderken sizde gidin firsat yaratmamis olursunuz olacaksada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemen kötü düşünmeyin ama genel anlamda uyanık olun.
Doktora götürürken yanlarında olmanızda fayda vardı bence. Hem kızı tanımış hem de eşinizi yalnız bırakmamış olurdunuz.

herşey dedikodu da olabilirde, eşin bayanı doktora götürüyormuş ya sende gitseydin... hem benim yanımda rahat olurdu felan derdin eşine

ben işe gelmek zorundaydım hem kızı bırakır döner diye düşünmüştüm ama dönmemiş..

Acikcasi anliyorum seni benden tavsiye dikkat et kiza güvenme annesinede! Icinde bir süphe varsa dogrudur yaniltmaz! Esime söyle uzak dursun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ya aslında bir sebep yok ama hislerim öyle apartmanda başka bekar bir kız daha var diğerinden dahada güzel hatta ama ona karşı hiç öyle hissetmiyorum, şimdiye kadar başka hiçbir kadına da hissetmemiştim aklımdan bile geçirmemiştim yani...

Taksi varsa anlayış gösterilmesi gereken bir durum değil bu.

En azından bırakıp dönseydi eşiniz keşke.

taksiyle gitsin o zaman ,evli adamın bekar kadınlar ne işi var ,hayır iş arkadaşı ya da samimi görüştüğünüz biri olur neyse ama bu tarz insanlara karşı temkinli olmak lazım bence ..

Hemen kötü düşünmeyin ama genel anlamda uyanık olun.
Doktora götürürken yanlarında olmanızda fayda vardı bence. Hem kızı tanımış hem de eşinizi yalnız bırakmamış olurdunuz.

normalde hiç öyle değilimdir kimseye karşı düşümedim aslında.. ama bunlara karşı böyle bir hissim oluştu nedense yoksa takılmazdım böyle

Rahatsız oluyorsan keşke sende gitseydin.Bi arkadaşın dediği gibi küçük yerde yaşıyorsanız hiç yoktan dedikoduda olabilir.Yani ben yalnız yollamam eşimi şahsen.

taksiyle gitsin o zaman ,evli adamın bekar kadınlar ne işi var ,hayır iş arkadaşı ya da samimi görüştüğünüz biri olur neyse ama bu tarz insanlara karşı temkinli olmak lazım bence ..

kız bekarda değil boşanmak üzere... yani şu durumunda yakınlık duyarsa diye içime bir şüphe düştü..

Rahatsız oluyorsan keşke sende gitseydin.Bi arkadaşın dediği gibi küçük yerde yaşıyorsanız hiç yoktan dedikoduda olabilir.Yani ben yalnız yollamam eşimi şahsen.

bende pişman oldum sonradan ama hem işe gelicektim hemde bebeğim var annem bakıyo annemde daha gelmemişti bebekte uyuyor diye ben gitmedim.. şimdi arayamıyorumda ne yaptın diye hala hastanedeyse sinirim bozulur çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…