- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
kız bekarda değil boşanmak üzere... yani şu durumunda yakınlık duyarsa diye içime bir şüphe düştü..
slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..
şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum
ne alaka o zaman
bundan sonra bı zahmet goturuver dıyen komsu gotursun hastaneye
normalde hiç öyle değilimdir kimseye karşı düşümedim aslında.. ama bunlara karşı böyle bir hissim oluştu nedense yoksa takılmazdım böyle
ben de 22 yaşımdan beri yapayalnız yaşıyorum
doktora da kendim gittim
kimseye de beni doktora götür demedim
Duyduklarınızın etkisiyle olsa gerek. Küçük muhitlerde boşanmış kadınlar hep parmakla gösterilir.
Annesi hakkında duyduklarınız dedikodu da olabilir. Kafanızdan bu şüpheyi uzaklaştırmanız şart. Eşinizi siz daha iyi tanırsınız.
Kızın davranışlarında kötü bir şey göremiyorum. Annesi belli bir yaşta artık ve evlenmesi gençler kadar kolay değil, yalnız yaşlanmak istemiyor olabilir, kendine kısmet arıyor olabilir, bu sizi ilgilendirebilecek bir konu değil.slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..
şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum
Kızın davranışlarında kötü bir şey göremiyorum. Annesi belli bir yaşta artık ve evlenmesi gençler kadar kolay değil, yalnız yaşlanmak istemiyor olabilir, kendine kısmet arıyor olabilir, bu sizi ilgilendirebilecek bir konu değil.
Eşinize de güveniyorsanız, size ihanet etmeyeceğini düşünüyorsanız bir doktora götürmenin kötü bir şey olduğunu sanmıyorum. Duyarlı her insanın yapacağı şeyi yapmış. Nitekim, siz kendiniz de götür demişsiniz.
Kıvılcım olacaksa eğer, eşiniz onu doktora götürse de çıkar götürmese de. Sonuçta yakın oturıyorsunuz, her gün yüzyüzesiniz gibi bir şey. Ve eğer şu ana kadar şüpheleneceğiniz bir şey çıkmadıysa bundan sonra da çıkacağını sanmam.
Tabi her zaman dikkatli olmakta fayda var ama =)
Kız kendisi taksiyle gitsin diyenler. Kız hasta, kalkacak hali yoksa nasıl kendisi gidecek? Ne zaman bu kadar duyarsız olduk? Yolda da kadının biri kalp krizi geçirse, aman eşimle aralarında bir şey olur diye müdahale ettirmeyeceğiz demek ki... Yazık, onlar da Allah'ın kulu.
Bence dikkatli ol gercekten bu tür kizlar belli esinin gercekten isi yok yaninda olmaz yani ! Tamam götürmüs hastaneye ama geri dönmesi gerek. Uyanik ol
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
birdaha izin vermezsin atlasın taksiye gitsin... anneside var zaten yanında.... götürsün kızını taksiyle...
Valla benim de hosuma gitmezdi bu durum acikcasi... Taksiye binip gidebilir cok acil bir durumsa. Ne diye esinizin goturmesi gerekti ki. Bence bir daha musade etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?