şüphem var nedense

kız bekarda değil boşanmak üzere... yani şu durumunda yakınlık duyarsa diye içime bir şüphe düştü..

ya olabilir tabiki de ,ayrıca köyde ,dağın başında olsan insanlık namına götürürsün de taksi varsa ne alaka yani .ana -kız durumları da belliymiş ,bence tedbirli ol kocanı gönderme bir daha ..taksi var kendi gitsin de ,ya da yanında git ne olursa olsun .en azından kadın senin temkinli olduğunu anlasın ,görsün.

içinizde şüphe varsa bir daha izin vermeyin. taksi denen bir şey var. gitsin taksiyle hiç mi arkadaşı yok yanında. sizin eşinize mi kaldı yani. bence bir daha izin vermeyin

ben de 22 yaşımdan beri yapayalnız yaşıyorum
doktora da kendim gittim
kimseye de beni doktora götür demedim

normalde hiç öyle değilimdir kimseye karşı düşümedim aslında.. ama bunlara karşı böyle bir hissim oluştu nedense yoksa takılmazdım böyle

Duyduklarınızın etkisiyle olsa gerek. Küçük muhitlerde boşanmış kadınlar hep parmakla gösterilir.
Annesi hakkında duyduklarınız dedikodu da olabilir. Kafanızdan bu şüpheyi uzaklaştırmanız şart. Eşinizi siz daha iyi tanırsınız.

ben de 22 yaşımdan beri yapayalnız yaşıyorum
doktora da kendim gittim
kimseye de beni doktora götür demedim

valla bende 7 sene yalnız yaşadım çok hastaysam yattım kaldım kimseyi çağırmadım gidebilecek durumdaysamda kendim gittim dr ne bileyim ya saf ben pişman olmam inşallah

annesini bilmesem dedikodu der inanırım ama kadın bana soruyo şu evlimi bekarmı diye bir insan neden sorar bir adamın evlimi bekarmı olduğunu.. benim burdaki esnafla merabam yok tanıdık değilse, o buralı bile değil geleli bir sene olmadı ama herkesle tanışmış maşallah...

Bence dikkatli ol gercekten bu tür kizlar belli esinin gercekten isi yok yaninda olmaz yani ! Tamam götürmüs hastaneye ama geri dönmesi gerek. Uyanik ol

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kızın davranışlarında kötü bir şey göremiyorum. Annesi belli bir yaşta artık ve evlenmesi gençler kadar kolay değil, yalnız yaşlanmak istemiyor olabilir, kendine kısmet arıyor olabilir, bu sizi ilgilendirebilecek bir konu değil.
Eşinize de güveniyorsanız, size ihanet etmeyeceğini düşünüyorsanız bir doktora götürmenin kötü bir şey olduğunu sanmıyorum. Duyarlı her insanın yapacağı şeyi yapmış. Nitekim, siz kendiniz de götür demişsiniz.
Kıvılcım olacaksa eğer, eşiniz onu doktora götürse de çıkar götürmese de. Sonuçta yakın oturıyorsunuz, her gün yüzyüzesiniz gibi bir şey. Ve eğer şu ana kadar şüpheleneceğiniz bir şey çıkmadıysa bundan sonra da çıkacağını sanmam.
Tabi her zaman dikkatli olmakta fayda var ama =)

Esin ne tepki gösteriyor bak bakalim yani konus onunla böyle olmaz de ben istemiyorum felan

birdaha izin vermezsin atlasın taksiye gitsin... anneside var zaten yanında.... götürsün kızını taksiyle...

Kız kendisi taksiyle gitsin diyenler. Kız hasta, kalkacak hali yoksa nasıl kendisi gidecek? Ne zaman bu kadar duyarsız olduk? Yolda da kadının biri kalp krizi geçirse, aman eşimle aralarında bir şey olur diye müdahale ettirmeyeceğiz demek ki... Yazık, onlar da Allah'ın kulu.

haklısın bu şekilde düşünmekte bende normalde düşünmem, boşanmış dulmuş kimseyi yadırgamam bu hayatta herkesin başına herşey gelebilir ama kadının hareketleri fazla rahat ha herkesin rahatlığınada takılmam sonuçta kendi sorunu istediğiyle samimi olabilir ama işte ben herkese hissetmediğim şeyleri bunlarda hissedince içim rahat edemiyor..

hayır bende ilk sizin gibi düşündüm zaten hastaysa götür nasıl gitsin yazık dedim ama kalkmış giyinmiş saçını başını yapmış gayet güzel yürüyoda, yoksa gerçekten o kadar duyarsız insan değilizdir hem ben eşimin götürmüş olmasına değil hala onunla bekliyor olmasından biraz kıskançlık duydum hastane uzakta değil eve ne bileyim bazen hissedersinizya içim o yüzden rahat değil işte

Bence dikkatli ol gercekten bu tür kizlar belli esinin gercekten isi yok yaninda olmaz yani ! Tamam götürmüs hastaneye ama geri dönmesi gerek. Uyanik ol

aradım hala bekliyormuş tahlil yapılıyormuşta....

birdaha izin vermezsin atlasın taksiye gitsin... anneside var zaten yanında.... götürsün kızını taksiyle...

işte annesi 1 aydır filan yok memlekete gitti bende yazık yalnız diye düşündüm ama inşallah kimsenin günahını almıyorumdur

Valla benim de hosuma gitmezdi bu durum acikcasi... Taksiye binip gidebilir cok acil bir durumsa. Ne diye esinizin goturmesi gerekti ki. Bence bir daha musade etmeyin.

bir kadın dulsa hakkında bir ton dedikodu cıkar böyle. eğer çok rahatsızsan kafanda kurmak yerine bi telefon aç, merak ettim kız nasıl oldu hayatım filan de. iyi derse de yoruldun ama sen bekleme artık istersen dersin.

kızla ilgili gereksiz kuruntu yapıyosun bence.

Valla benim de hosuma gitmezdi bu durum acikcasi... Taksiye binip gidebilir cok acil bir durumsa. Ne diye esinizin goturmesi gerekti ki. Bence bir daha musade etmeyin.

hadi götürmesini boşverdim hala beklemesine sinir oldum çok hasta değil çünkü sabah gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…