ben eşimi 9 yıldır tanıyorum önce iş arkadaşlığımız olmuştu kimseye yan gözle baktığını görmemiştim hatta biz onunla görüşmeye o işten ayrıldıktan sonra başlamıştık aynı yerde etik olmaz diye düşünmüş bir insan yani herkes söyler belki klasik bir laf ama eşime güveniyorum açıkçası,
kızada dışarıdan baksan öyle şeyler düşünmez dersin ama annesi güvenilir gelmiyor kıza diyor elbiseyi göster kız giyiyor gösteriyor annesi çok fazla yönlendiriyor, benim annem bana dese neden göstereyim elin adamına ne alaka anne derim ki annem de demez yani...
işte şeytan işi bunlar o gün çok canım sıkıldı paylaşmak yazmak istedim belki abarttım bilemiyorum...
O kadar carpitilmis ki konu sadece siizn yazdiklarinizi okudum ben de.. siz medeni durumunu icinizdeki suphenin sebebini anlatmak icin yazmissiniz belli ki. Evli bi kisiden bahsetseydnz zaten herkesin tepkisi gereksiz kuruntu yapiyorsun kadin evliymis iste esiyle mutluymus gibi seyler olabilirdi. Ama bekar bi bayana karsi suphe duydugunuzu dile getirmissiniz sadece. Benim de oncelikle annem ve bircok akrabam esinden ayrilmis ama ben sizin yazdiklarinizda bir yanlis goremedim..
Anne kiz onlar da rahatmis baya bir. Baska insanlarin alanina girmedikleri surece rahatligi hickimseyi ilgilendirmez diye dusunuyorum. Sonucta kulturleri farklidir, rahat bir ortamda buyumuslerdir bunlara bakarak bir sey diyemeyiz. Ama bana da cok anlamsiz ve garip geldi elin kizinin sizin esinize elbise gostermesi ve basortulu olmadigi halde sanki sizi taklit edermis gibi basortu takmasi.. ama benim dusuncem, siz boyle dusunerek rahatsizlik hissederek yalniz kendinize yazik ediyorsunuz. Anliyorum baska hickimseye bu duyguları hissetmeyip sadece onlara bir seyler hossediyorsunuz ve ben de sizin gibi dusunuyorum normal birsey olmasa gerek bu. Ama siz olumlu bakmaya calisin. Cunku suphelensseniz de suphelenmeseniz de elinizden hicbir sey gelemez. Kendinizi uzdugunuzle kalirsiniz sadece. Belki esinize dillendirirseniz onun aklina biraz daha sokarsiniz. Kac yillik evliymissiniz ne guzel. Esinizle de boyle hic bi durum yasamamissiniz masallah. Esinizin boyle bir seye kalkosacagini dusunmuyorum bebeciginiz de varmis Allah bagislasin. Esinizin boyle bir hatayi goze almasini hic sanmiyorum. Belki o da hissederse sizin gibi, karsisindakine en dogru cebabi verecegini de dusunuyorum. Bu arada esinizin yasi kac bilmiyorum ama belki komsunuz bi abi olarak goruyor da olabilir.o kadar yardim etmis esiniz.siz de yakin davransaniz belki size de ayni sekilde daveancaktir. Eger rahat bir ortamda buyudulerse belki onlarin normal davranislari budur. Belki annesi kizinin daha sosyallesmesi icin yonlendirmeye calisiyordur. Bu hislerinizden kurtulmaya calismaniz gerektigini dusunuyorum. Ben de suphelendim bazi konularda sizi anliyorum ama dusunmemeye calistim. Zaten sonradan o dusuncelerimin yersiz oldugunu anladm. Soyle bi konu var, kadinlarin sezgileri gercekten cok guclu. Suclamak degil niyetim ama hissettiginz sey belki o komsunuzun hisleridir sadece ama dedigim gibi esinizin buna her durumda zaten bi cevabi vardir. Icinizi rahat tutun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok normalde o kapalı değil ama ben kapalıyım..
tamam işte bir de başörtü takayım demesi anormal değil mi sizcede
sanki sizinle kıyas gibime geldi
yani eşin kapalı seviyor ya bende bi takayım gibi
ona şaşırdım son durum ne oldu şimdi
eşinle konuşuyor musun bunu hiç
ya gerçekten medeni hallerine takılmadım okumadan yorum yapıyorlar sanırım size teşekkür ederim.. etrafımda öyle insanda var ama ben bi bunu kıskandım hepsi bu
kocanın yapısında varsa gereksiz centilmen hali kıskanmam çok normal tatlım..
benim kocamda her bişeye atlar..hiç uzak durmaz artislik yapayım diye..
iyilik yaparken mesafeli olayım demez..
hele bi de kadın rahat bi tipse sen beni gör...
kötü niyeti yok diye avuturum kendimi..ama içim içimi kemirir..
seni çok iyi anlıyorum..umarım bidaha yaşamazsın..
aslında kocam öyle değildir ama bunlar kendileri rahat hiç çekinmek yok
buda benim hiç hoşuma gitmiyor tabiki..
kocan öyle değilse rahat ol tatlım..
bence her şey koca da bitiyo..
nokta..
şimdiye kadar hiç böyle kıskanmamıştım
öyle anlık olur geçer ya o şekilde bir kaç kere olmuştu ama onları dile bile getirmemiştim
bunlar farklı ama gerçi kızın o kadar salakça hareketleri varki cumartesi günü bir düğünde karşılaştık bunu iyice anladım ne kadar tuhaf biri olduğunu,
ne düşünsem bilemiyorum ama ihtimalde veremiyorum kocam dönüp bakmaz bile sanırım... ama işte kurt düştü içime
şimdiye kadar hiç böyle kıskanmamıştım
öyle anlık olur geçer ya o şekilde bir kaç kere olmuştu ama onları dile bile getirmemiştim
bunlar farklı ama gerçi kızın o kadar salakça hareketleri varki cumartesi günü bir düğünde karşılaştık bunu iyice anladım ne kadar tuhaf biri olduğunu,
ne düşünsem bilemiyorum ama ihtimalde veremiyorum kocam dönüp bakmaz bile sanırım... ama işte kurt düştü içime
Allah korktuklarından esirgesin canım..
Benim de eşime mahalleden bi kadın musallat olmuştu..
Şükür taşındık..
Eşime kötü niyetli desem, çocuğu var olur mu öyle şey der..
Ama ben anlamıştım..
Kadın sürekli eşime benim yanımda eşin şöyle güzel böyle hoş kıymetini bil, benim kocam böyle değil çok şanslısın..deyip duruyodu..
Eşim de bak millet nasıl beğeniyo beni sen eleştiriyosun diyodu..
Aptal karı tabi biliyo bi erkeği nasıl kandıracağını..
Gerçi elde edemez, evli sonuçta..ama işte aramız açılsa sevinir..
Allah şerlerinden korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?