şüphem var nedense

Şimdi bu konuda çok karışık duygularım var. Öncelikle ben kadınların 6. hissine güvenirim. Bu insanları sevmediyseniz mesafe koyabilirsiniz. Hani ailecek görüşmezsiniz. En fazla bir günaydın olur muhabbetiniz. Ama Şöyle bir durum da var. Eğer hastanede bir süre yalnız kaldılar diye aralarında bir kıvılcım olacaksa bir kadınla, eşiniz iş hayatında olsun başka durumlarda olsun başka kadınlarla da başbaşa kalabilir. O kıvılcım her türlü çakabilir. Burda mühim olan eşinize güvenmek. Yani bir seferlik eşinizin de elinde olmadığı bir durumda kendinizi yıpratmayın.

Ayrıca başka yerde de örnek vermiştim. Türkiye de kadınların tek başına markete gittikleri durumda "çok özgür" nitelendirildikleri iller/ilçeler var. İnsanların rahatlıkları çeşit çeşittir. Görebildiğim kadarı ile evli mi değil mi diye soruyor, yani evli adamları ayartmak gibi bir durumları yok. Sadece kendine bir hayat arkadaşı arıyor annesi sanırım. Bence günahını alıyorsunuz. Burda analı kızlı durumları ortada gibi yorumların yapılmasına yol açtınız. Açıkçası üzüldüm bu duruma.

yoo kız hakkında hiç dedikodu yok sadece annesinden bir esnaf rahatsız olmuş oda dedikodu değil adam direk başka bir komşuma söylemiş, aradım eşim hala bekliyomuş ben götürmesini istedim zaten insanlık hali, ama beklemesi sinirimi bozdu hala bekliyomuş beni götürdüğünde bırakıp dönüyo işine bunu bekliyomuş...........................

Dinimizde 2 kişi yalnız kalınca 3. leri şeytan olurmuş dikkat et canım benim eşin ne kadar düzgün bir insan olsa da şeytan bu rahat durmaz seninle karşılaştırır ne bileyim bi bakışı bir gülüşü hoşuna gider Allah korusun bi daha yalnız bırakma

Çok merak ettim. Ana-kız belli olan durumları neymiş? Dul olmaları mı? Annesi bir iki kişinin evli bekar olma durumunu sormuş. Yani evli adamları ayartıyım derdi yok. Eğer bekar biri olursa kendisine hayat arkaşı arıyor muhtemelen. Kızı için de hiç bir bilgi yok elimizde. Sadece boşanmak üzere olduğu var. Bu kadar bilgiyle o belli olan durumu çok merak ettim.

konu sahibi yazmış olanları ,okumamışsınız sanırım ..
kızın annesi bekar erkeklere gidip sen de bekarsın ben de diye imalarda bulunup insanları rahatsız ediyormuş .
mesele dul olmak değil ,tavırları ..
ayrıca kadının hiç hasta gibi olmaması ,rahat tavırları da var ,yani biz burda durduk yere temkinli olun demiyoruz.
dul insanlarla kimsenin bir problemi yok konuyu oraya çekmeye çalışmayın ..

öyle anlaşılsın istemezdim çünkü ben hislerimden yola çıkarak bir sıkıntı yaşıyorum sadece onu yazmak istedim, yoksa durumlarından dolayı kimseyi yadırgayan bir insan değilimdir, dul boşanmış vs durumu ne olursa olsun beni ilgilendirmez sadece kimseye hissetmediğim şeyler ilk defa bunlarda oldu eşimi kıskanmadım şimdiye kadar hiç ilk defa bu kez kıskandım buda beni rahatsız etti sinirimi bozdu burayada bunun için acaba düşüncemde yanlışmıyım diye fikir sahibi olmak için yazdım..

Son düzenleme:
kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler....
eminim kız kocanızı ayartmak için hasta olmuştur...
töbee töbe insanlık ölmüş be.
herkesin kocası bulunmaz hint kumaşı mübarek...

kendini o kızla neden kıyaslıyosun ki sen, o komsu kızı sen eşisin. sana nazı daha kolay geçiyor tabi ama simdi yabancı neticede ayıp olacak diye bırakamamıstır. belki ciddi bi durum vardır bilemiyorum. neymiş kız kızın sikayeti? grip fian deme nolur :)

ben olsam çok iyi tanımadığım birisiyle eşimi yalnız bırakmam hoş çok ıyı tanıığımızı zannettiklerimizi ne kadar iyi tanıyoruz? kendimizi ne kadar tanıyoruz en başta insan evladı çiğ süt emmiştir. Şaşmaz beşmez bir Allah kımsenın gunahını almayın alacağınız tek bir şey var tedbir tedbir tedbir sevgiler

hadi götürmesini boşverdim hala beklemesine sinir oldum çok hasta değil çünkü sabah gördüm

İste ben de ona takildim. Kalp krizi gecirse hayati bi sorunu olsa hepimiz deriz gotursun diye de cok hasta da degilmis. Hadi gotirdu esiniz artik beklememesi gerekir. Neden soylemiyorsunuz artik beklemene gerek yok diye? Rahatsiz oldugunuzu belirtin acikca

Konuyu oraya çekmeye çalışmıyorum. Annesi insanları rahatsız ediyor derken. Birinden etkilenmiş ve açılmış olabilir. Karşısındaki adam da uygun bir dille anlatabilirdi. Annesinin tavrında ben çirkin bir şey göremiyorum. Adamın karşısına çıplak çıkıp seviş benime dememiş ki. Sen de bekarsın ben de diye ima ile hislerini belli etmiş. Bunu da bildiğimiz kadarı ile bir insana yapmış yani bütün mahalleye mavi boncuk dağıtmıyor. Kızına gelince tek sıkıntı hasta gibi görünmemesi mi? Konu sahibi doktor değil sanırım, bazı insanlarda hastayken bile vakur durabilir. Evden sedyeyle götürülecek durumda olsaydı ancak o zaman mı komşudan rica edecek kadar kabuledilebilir bir hastalığı olurdu? Analı-kızlı durumları belli değil demek için yeterli bilgi yok bence elimizde.

gerçekten yanlış anlaşılmasın dul olmalarında bir sorun yok sadece annesinin tavırları hoş değil benim için bende hiç tutucu bağnaz bir insan değilim, herkesin başına herşey gelebilir kimseye şöyleymiş böyleymiş diyemeyiz toplumun yargıladığı birçok şeye anlayışla bakan empati yapan benimde başıma gelebilirdi diye düşünen bir insan oldum her zaman.. ama 6. his diyelim evleneli 4 yıl oldu ilk defa bunlardan kıskandım eşimi işi gereği hep güzel kadınlar oldu etrafında ama ben hiç kıskançlık duymadım veya art niyetli düşünmedim ilk defa böyle olunca sıkıntı yaşadım içimde...

kadın tek başına diye insanlık yapmış adam, eşiniz sizi aldatacaksa her halükarda aldatır demek ki güven sorununuz var, sizi yalnız bırakıp onu yalnız bırakmamasını kıskanmışsınız haklısınız burnundan getirin bazı insanlar elin iyisidir karakteri böyle demekki, insanların dul olması, rahat olması namus anlayışınızı etkilemesin görünüş gerçekten aldatıcıdır.

Şüphelerin sizi ele geçirmesine izin vermeyin.
Eşiniz oldukça iyi niyetli anlaşılan.
Kızın da hiçbir kötü düşüncesi olmayabilir.

Sadece gerek yok böyle bir şeye.
Kendi başının çaresine bakamaz, yardım edilir.
Ama şu durumda kendisi halledebilirdi muhtemelen.
Bu rahatlığı vermeyin kıza.

kimsenin günahını almak istemiyorum gerçekten ama bunlara başından beri tuhaf hissediyorum bende sebebini anlayamıyorum...

yani şimdi biz suçlu olduk öylemi ?
hiç bir normal kadın gidip de bekar bir erkeğe sen de bekarsın ben de demez ,adam demekki uyardı ki kadın devam ediyordu ,sonra rahatsız olduğunu sağa sola anlatmış ,durduk yere bir kerelik olan birşeyi kimse sağa sola anlatmaz ..
başka erkekleri de sürekli bekar mı evli mi diye sorması da kadının normal olmadığını gösteriyor .
kendine eş arayan bu şekilde aramaz ,biz de bekar olduk ,köşe bucak o evli mi bu bekar mı diye sorarak evlenmedik kocalarımızla ..
bunlar normal şeyler değil bana göre ,insan birini beğenebilir ama bu şekilde öteyi beriyi rahatsız ederek ,sürekli herkese bekar adamları sorarak koca bulunmaz ,herşeyin bir yolu yordamı var ,kaldı ki erkekler bile şimdi böyle aramıyor evlenecekleri kadını ki bir kadının hiç böyle tavırları olmamalı ..
bir anda çok hastaymış gibi herkesi ayağa kaldırıp da adam kendisini hastaneye bırakmaya gelince düzelmesi ,üstünü başını derleyip toplaması elbetteki farklı bir durum ..
he bir de taksi varken adamı çağırması da ayrı olay ,ben samimi bir arkadaşım olsa bile taksi varken kimseyi rahatsız edecek biri değilim ,bu kadın bu haldeyken neden başka bir adamı çağırmış .
ayrıca konu sahibi herkese karşı böyle kıskançlığı olan bir kadın olmadığını yazmış burada ,yani başka bayanlardan işkillenmediğini ama bu kadına karşı şüpheleri olduğunu yazmış ,bu da bir göstergedir.
demekki hissetmiş bir kadın olarak ortamı .
bu kadar sebep varken analı -kızlı durumu bence çok normal bir durum ..
daha ne olacaktı ,analı kızlı erkeklere mi saldıracaklardı da ondan sonra mı yorum yazacaktık onu anlamadım .

Sen neden gitmedin eşinle neden yalnız gönderiyosun ki ben çok rahatsız olurdum açıkcası eşim gidicek elalemin kızının doktor kapısında beklycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…