şüphem var nedense

yahu eşinizle niye gitmiyorsunuz. böyle kadınlarla içinizde şüphe varsa burnunun dbinden ayrılmamalısınızzzzzzzzzzzz

neden uydurayımki siz öylemi yapıyorsunuz böyle durumlarda ? hemde üstüme gelenlere takılmıyorum sonuçta herkes farklı düşünebilir farklı yorumlar yapabilir ve gerçektende böyle birşey oldu birşeyler uydurupta yazmıyorum elbette yaşadığımı paylaşıyorum ama siz böyle düşündüğüüze göre size şu sözü uygun görüyorum Alimin fikri neyse zikride odur...
ayrıca aşk acısı çeken birisi için insanların hislerini anlamak bu kadar da zor olmasa gerek değilmi...

Son düzenleme:

Ben kiskanirim cunku yanimda degil artik benim degil aksam isten sonra evime gelmiyor yemegi birlikte yemiyoruz birlikte uyumuyoruz ama esiniz zaten sizin sizinle birlikte yersiz kiskancliklar gercekten sizden sogumasina sebep olur.olaylari kafanizdada cok abartmissiniz sizi uyardigim nokta bu.kendi kendinizi doldurusa getirmeyin gercekten uzulursunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzin vermemelisin. Hiçbir şekilde yalnız götürmek nedir ya. Sende gitseydin. Olan olmuş artık ama bir daha öyle şekilde yaklaşım sergileme eşine de kıskandım bidaha götüremezsin galan deme erkekler böyle baskı hissedince daha çok ister o yüzden hiçbir şey deme ama bahane uydur yardım falan etmesin insanlık öldü mü diceksiniz ama ben kadınlara güvenmeme erkeklerden daha kötü kadınlar.

nasıl yani o kapalı olmadığı halde mi başörtüsü taktı yoksa zaten kapalı mıydı?

Kaç kardeşim ordan uzaklaş nereye kadar uzaklaşa biliyorsan gidip gelmeyi kes bahaneler uydur ya bahaneye de gerek yok açık açık belirt görüşmek istediğini ben bu insanların sonunda hayır görmüyorum maalesef Allah bilir en iyisini ama bu insanların içi kötü güvenme uzak dur yoksa ilerde çok pişman olucaksın çok. Eşine söyle tayin isteyin yoksa bir iki derken mutlaka bir şekilde kanına girer bu kadın eşinin benden söylemesi huzurun kaçmasın siz kaçın..

Kizin sadece atesi cikmis.
Allah korusun dusup bayginlik gecirse hadi neysede..
Atesi olan birisi yolunu tutup kendide gidebilir hastaneye..
Kocam neden goturecekmis?!!

Keisnlikle katılıyorum burnundan getiririm öyle kocanın.

Olay dul olmak degil bence.zHerkesin basina gelebilir evliligi mutsuzdur bosanir evlenmek kadar dogal bir durum ama o bekarmi bu bekar mi diye sormak adama gidip sende bekarsin bende demek bir bayana yakismiyor bence.Bir agirligi olmali insanin canim azcik.Kismet cikar anlasirlar evlenirler o ayrida yaptigi cok acayip bence.Kizin yerinde olsam teklif edilse bile baska adamin arabasiyla doktora gitmem hele bide evliyse asla kabul etmem.Herseyin bir adabi vardir, Bak bayan rahatsiz olmus demek ki birseyler gormus.Dul olmakla ne alakasi var yani tavirlar degisik.

işte demekki mesele dul olması değilmiş , biz boşuna söylemedik konu sahibinde his uyandıracak şeyler olmuş diye ve siz de anlatıyorsunuz şimdi konu açıldıkça .
siz de bunları daha önce anlatsanızya arkadaşım burda bir sürü yok kadınlara çamur atıyorsunuz filan denilene kadar..
hiç bir normal kadın giydiği kıyafeti başkasının kocasına göstermek istermi ,onu bırakın eşiniz kapalı bir kadınla evli diye onun gözüne güzel gözükmek için başımı kapatırım ben de filan lafları ,hem de anne -kız.
anne-kız durumları belli diye kızanlar olmuştu ,alın buyrun işte ,demekki bunların anne-kız bir planları var ,bu kadar da olmaz yani ne demek ..

slm canım gerçekten bende olsam içim içimi yerdi yine iyisin ne demek ya aldığı elbiseyi eşime gösterecek o elbiseyide kızıda annesinide ne saçmalık ya eşinin şuan için gözü aklı olmayabilir ama şeytan bi aklına sokarsa ki umarım öyle bişey olmamıştır ...sen sınırı çizmezsen arkadaş üzülen sen olursun .eşin dahi olsa sınır hudutlarını bilecek

Öyle bir şey hissediyorsanız doğru olabilir. Bir arada durmalarına misade etmeyin. Eşiniz yokken görüşün görüşeceksenizde. Mesela dr a giderken sizde gitseydiniz. Çok samimi olamamakta fayda var.

Son düzenleme:

başta o kadar detay anlatmadım evet ama öyle tuhaf durumlarda oldu, bence tuhaftı yani ben bir elbise alsam benimle alakasız abim babam kocam dışında bir erkeğe gösteremem ne alaka yani, içlerini niyetlerinide bilemem ama ne olursa olsun bu benim için çok abes bir durum birde bi yorum yapmadı elbiseye dedi annesi bana ne desinki dedim bende, hatta eşimde ne alaka ya bana ne onun elbisesinden dedi kızmış bana söyledi bende boşver filan dedim ne diyeceğimi bilemedim yani..

Son düzenleme:
Öyle bir şey hissediyorsanız doğru olabilir. Bir arada durmalarına misade etmeyin. Eşiniz yokken görüşün görüşeceksenizde. Mesela dr a giderken sizde gitseydiniz. Çok samimi olamamakta fayda var.

zaten ben çalışıyorum görüşecek zaman bulamıyorum görüşmekte istemiyorum 2-3 kez anca gitmişimdir bir dahada gitmedim doğru düzgün, bazen kahve içelim diye ısrar ediyorlar çağırıyorlar ona bile bir bahane uydurup gitmiyorum...

valla bende 7 sene yalnız yaşadım çok hastaysam yattım kaldım kimseyi çağırmadım gidebilecek durumdaysamda kendim gittim dr ne bileyim ya saf ben pişman olmam inşallah

ben dul da olsam boşanmış da olsam evli de olsam evli bir erkekle tek başıma biryerlere gitmem kusura bakmayın ama o bayan da cok rahatmış .. ölmüyorum ya yürüyebiliyorum çalışıyorum ve param var kendim hallederim..mesele boşanmış olması değil... benim de annem yıllarca dul yaşadı ama herzaman hareketlerinde temkinliydi.. millet burada konu sahibine kızmış durmuş.. bence sen olayı hafife alma ...neler neler duydum ben ... kendini küçültme ama bazı şeylerde de uyanık ol izin verme... ayrıca bu aileden uzak dur eşini de muhatap ettirme ..gerekirse sert tepki ver işte ne bileyim eşinle aranda

Son düzenleme:

canım senden görüşmezler eşini gördüklerinde ondan muhakkak bir yardım isteme bahanesi bulacaklardır .bence git açıkça konuş bende eşimde görüşmek istemiyoruz sizinle.dee eşinede onlardan rahatsız olduğunu dile getir görüşmek istemediğinide ,eğer eşin bende istemiyorum derse sorun yok ama sen abrtıyorsun ya komşuluk falan derse işte o zaman evi bile değiştir yuvan için

ben eşimi 9 yıldır tanıyorum önce iş arkadaşlığımız olmuştu kimseye yan gözle baktığını görmemiştim hatta biz onunla görüşmeye o işten ayrıldıktan sonra başlamıştık aynı yerde etik olmaz diye düşünmüş bir insan yani herkes söyler belki klasik bir laf ama eşime güveniyorum açıkçası,
kızada dışarıdan baksan öyle şeyler düşünmez dersin ama annesi güvenilir gelmiyor kıza diyor elbiseyi göster kız giyiyor gösteriyor annesi çok fazla yönlendiriyor, benim annem bana dese neden göstereyim elin adamına ne alaka anne derim ki annem de demez yani...
işte şeytan işi bunlar o gün çok canım sıkıldı paylaşmak yazmak istedim belki abarttım bilemiyorum...

Dunyanin civisi cikmis!
Bu nedir yaaa ana-kiz kafa kafaya vermisler git kizim x'e de goster..
O kizi kolundan tuttugum gibi duvara dogru soyle bi savururum Allahima kitabima agzini gozunu kirarim!
Bu ne cirkinliktir edepsizliktir afedersiniz o...tur!!!!!
Ay elim ayagim titredi oyle bir ortamda hayal ettimde kendimi kizin annesi benim kocam icin dese git kendini onada goster diye... Offff dusunmek bile istemiyorum kan cikar kann...

Kesinlikle gorusmeyin hatta herseyi yuzlerine karsi soyleyin kocanizida uyarin selam sabah yok artik onlara kizida uyar yanimizda yakinimizda dolanma diye birdahada atesi cikarsa dayasin sirkeli bezi alnina..
Ben hic atesim cikti diye hastaneye gitmedim olmedimde cok sukur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…