- 5 Şubat 2013
- 595
- 132
- 83
slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..
şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum
İnsanlar uzerinize geldi diye bunu yazdiginizi dusunuyorum acikcasi.ve diyelim ki yapti boyle birsey ki hic sanmiyorum siz nasil esinizin bu kadinla hastaneye gitmesine izin veriyorsunuz ve esiniz sizin rahatsiz oldugunuzh bile bile hala o hastanede bekliyorsa bence once bir esinize sorun siz ne yapmaya calistigini.bu ilgi alakasinin nedeni esinizde kadinda degil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neden uydurayımki siz öylemi yapıyorsunuz böyle durumlarda ? hemde üstüme gelenlere takılmıyorum sonuçta herkes farklı düşünebilir farklı yorumlar yapabilir ve gerçektende böyle birşey oldu birşeyler uydurupta yazmıyorum elbette yaşadığımı paylaşıyorum ama siz böyle düşündüğüüze göre size şu sözü uygun görüyorum Alimin fikri neyse zikride odur...
ayrıca aşk acısı çeken birisi için insanların hislerini anlamak bu kadar da zor olmasa gerek değilmi...
slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..
şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum
bende kadına karşı baştan beri bir güvensizlik oluştu, mesela bir keresinde eve giderken beni çağırdılar gireyim biraz oturayım dedim girdim oturuyordum kızı bir elbise almış onu gösterdi bana giydi ve tam o sırada eşim beni aradı nerdesin diye bende komşudayım dedim, eşim ben eve geliyorum anahtarı ver sen istersen otur dedi bende tamam dedim annesi kıza dedi ki dur dur çıkarma elbiseyi birde x (eşim) e göster birde başörtü tak bakalım ne diyecek dedi ben şaşırdım ama birşey demedim (bu arada ben de başörtülüyüm) oda kapıda eşime gösterdi bak ben başörtü takıcam bundan sonra işede böyle gelicem dedi eşimde şaşırdı belliki, hiçbişey diyemedi iyi dedi geçti sonra bende çıktım eşimle eve geçtim.. eşimde ne alaka ya bana niye gösterdi bana ne filan dedi, bende boşver dedim geçiştirdim, tmm belki kötü bir niyeti yok ama insana acaba dedirtiyor.. ne bileyim belki ben yanlışım bu konuda olurda demiyorum sadece kötü hissettiriyor..
nasıl yani o kapalı olmadığı halde mi başörtüsü taktı yoksa zaten kapalı mıydı?
Kizin sadece atesi cikmis.
Allah korusun dusup bayginlik gecirse hadi neysede..
Atesi olan birisi yolunu tutup kendide gidebilir hastaneye..
Kocam neden goturecekmis?!!
bende kadına karşı baştan beri bir güvensizlik oluştu, mesela bir keresinde eve giderken beni çağırdılar gireyim biraz oturayım dedim girdim oturuyordum kızı bir elbise almış onu gösterdi bana giydi ve tam o sırada eşim beni aradı nerdesin diye bende komşudayım dedim, eşim ben eve geliyorum anahtarı ver sen istersen otur dedi bende tamam dedim annesi kıza dedi ki dur dur çıkarma elbiseyi birde x (eşim) e göster birde başörtü tak bakalım ne diyecek dedi ben şaşırdım ama birşey demedim (bu arada ben de başörtülüyüm) oda kapıda eşime gösterdi bak ben başörtü takıcam bundan sonra işede böyle gelicem dedi eşimde şaşırdı belliki, hiçbişey diyemedi iyi dedi geçti sonra bende çıktım eşimle eve geçtim.. eşimde ne alaka ya bana niye gösterdi bana ne filan dedi, bende boşver dedim geçiştirdim, tmm belki kötü bir niyeti yok ama insana acaba dedirtiyor.. ne bileyim belki ben yanlışım bu konuda olurda demiyorum sadece kötü hissettiriyor..
Olay dul olmak degil bence.zHerkesin basina gelebilir evliligi mutsuzdur bosanir evlenmek kadar dogal bir durum ama o bekarmi bu bekar mi diye sormak adama gidip sende bekarsin bende demek bir bayana yakismiyor bence.Bir agirligi olmali insanin canim azcik.Kismet cikar anlasirlar evlenirler o ayrida yaptigi cok acayip bence.Kizin yerinde olsam teklif edilse bile baska adamin arabasiyla doktora gitmem hele bide evliyse asla kabul etmem.Herseyin bir adabi vardir, Bak bayan rahatsiz olmus demek ki birseyler gormus.Dul olmakla ne alakasi var yani tavirlar degisik.Elbise gosterme olayindan sonra zaten boyle dusunmemek elde degil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte demekki mesele dul olması değilmiş , biz boşuna söylemedik konu sahibinde his uyandıracak şeyler olmuş diye ve siz de anlatıyorsunuz şimdi konu açıldıkça .
siz de bunları daha önce anlatsanızya arkadaşım burda bir sürü yok kadınlara çamur atıyorsunuz filan denilene kadar..
hiç bir normal kadın giydiği kıyafeti başkasının kocasına göstermek istermi ,onu bırakın eşiniz kapalı bir kadınla evli diye onun gözüne güzel gözükmek için başımı kapatırım ben de filan lafları ,hem de anne -kız.
anne-kız durumları belli diye kızanlar olmuştu ,alın buyrun işte ,demekki bunların anne-kız bir planları var ,bu kadar da olmaz yani ne demek ..
Öyle bir şey hissediyorsanız doğru olabilir. Bir arada durmalarına misade etmeyin. Eşiniz yokken görüşün görüşeceksenizde. Mesela dr a giderken sizde gitseydiniz. Çok samimi olamamakta fayda var.
valla bende 7 sene yalnız yaşadım çok hastaysam yattım kaldım kimseyi çağırmadım gidebilecek durumdaysamda kendim gittim dr ne bileyim ya saf ben pişman olmam inşallah
zaten ben çalışıyorum görüşecek zaman bulamıyorum görüşmekte istemiyorum 2-3 kez anca gitmişimdir bir dahada gitmedim doğru düzgün, bazen kahve içelim diye ısrar ediyorlar çağırıyorlar ona bile bir bahane uydurup gitmiyorum...
slm canım gerçekten bende olsam içim içimi yerdi yine iyisin ne demek ya aldığı elbiseyi eşime gösterecek o elbiseyide kızıda annesinidene saçmalık ya eşinin şuan için gözü aklı olmayabilir ama şeytan bi aklına sokarsa ki umarım öyle bişey olmamıştır ...sen sınırı çizmezsen arkadaş üzülen sen olursun .eşin dahi olsa sınır hudutlarını bilecek
ben eşimi 9 yıldır tanıyorum önce iş arkadaşlığımız olmuştu kimseye yan gözle baktığını görmemiştim hatta biz onunla görüşmeye o işten ayrıldıktan sonra başlamıştık aynı yerde etik olmaz diye düşünmüş bir insan yani herkes söyler belki klasik bir laf ama eşime güveniyorum açıkçası,
kızada dışarıdan baksan öyle şeyler düşünmez dersin ama annesi güvenilir gelmiyor kıza diyor elbiseyi göster kız giyiyor gösteriyor annesi çok fazla yönlendiriyor, benim annem bana dese neden göstereyim elin adamına ne alaka anne derim ki annem de demez yani...
işte şeytan işi bunlar o gün çok canım sıkıldı paylaşmak yazmak istedim belki abarttım bilemiy
ya tatlım zaten en büyük hayal kırıklığı senin eşin için demiyorum çok güvenirsin inanırsın ummadığın anda bişeyler olsa insandan soğuma değil hayattan soğuyor insan onun için önceden demişler önlemini al.eski bir atasözü var ama kullanmayayım.hepimiz güveniyoruz ilk başlarda eşlerimize ama karşıdaki yani üçüncü şahıslar açgözlüler koca avcıları ortada mağlum evli kadına bile güvenmeyeceksin ben bunu bilir bunu söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?