şüphem var nedense

Hocam konuları mı karıştırdınız, KKda açılmış bütün konularla ilgili toplu cevap mı vereyim dediniz, babanın içinde fesatlık var mı kısmını kime dediniz, şu kırmızı yeri p o r n o ile ilgil ikonu açmış birine yazacaktınız da bu başlıktan toptan mı cevap vereyim dediniz hiç anlamadım.

bende kadına karşı baştan beri bir güvensizlik oluştu, mesela bir keresinde eve giderken beni çağırdılar gireyim biraz oturayım dedim girdim oturuyordum kızı bir elbise almış onu gösterdi bana giydi ve tam o sırada eşim beni aradı nerdesin diye bende komşudayım dedim, eşim ben eve geliyorum anahtarı ver sen istersen otur dedi bende tamam dedim annesi kıza dedi ki dur dur çıkarma elbiseyi birde x (eşim) e göster birde başörtü tak bakalım ne diyecek dedi ben şaşırdım ama birşey demedim (bu arada ben de başörtülüyüm) oda kapıda eşime gösterdi bak ben başörtü takıcam bundan sonra işede böyle gelicem dedi eşimde şaşırdı belliki, hiçbişey diyemedi iyi dedi geçti sonra bende çıktım eşimle eve geçtim.. eşimde ne alaka ya bana niye gösterdi bana ne filan dedi, bende boşver dedim geçiştirdim, tmm belki kötü bir niyeti yok ama insana acaba dedirtiyor.. ne bileyim belki ben yanlışım bu konuda olurda demiyorum sadece kötü hissettiriyor..

ne kadar abartmışsın ya saldıracak yer arıyordun da benimi buldun git kime sinir olduysan ondan çıkar hıncını konumu okumamışsın bile gelmiş yorum yapıyorsun ben hiç öyle yazdığın gibi bir kadın değilim bir kere bilip bilmeden saçmalamayın lütfen...

ah kuzum..ismin şeydaysa adaşız..
canım sıkıldı inanki.eşim telekomda allah bilir seninkide..
bu tarz durumlarda ne yapsn faydasız
inş içini kemiren şey olmaz senin için zor bi durum
eşine sakın bişey deme.aklına bi damla bile fitne damlatma
ilgisini çeker ne olur olmaz deme..

konuşma tarzın hiç hoş değil..
ne kadar tanıyosunda ne alaka bulunmaz hint kumaşı
konuşma tarzın çok çirkin

Arkadaşım neden gidiyorsun? Yani ben anlamadım zorla iyilik mi yaptırıyorlar size? Madem kadından hoşlanmadın mesafe koy. Ne sen bundan sonra rahatsız ol. Ne de kimseyle sorunun olsun. Düşmanca davran demiyorum ama can ciğer kuzu sarması da olma. Sormayıver nasılmış. Siz insanlığınızı yaptınız işte. Gerisine karışma. Yoksa hayatta araya mesafe koyamazsın.

Hastalığı neymiş peki? Eşine sordun mu? Beklemesini gerektirecek bir şeymiymiş?

o akşam hiçbirşey demedim eşime sormadım bile gittim kıza kendim sordum nasıl oldun diye
ara ara gidip bakıyorum ne hissedersem hissedeyim duyarsız kalamıyorum...

hayır zorla değil ne hissedersem hissedeyim duyarsız kalamıyorum zaten öyle çok samimi değilizdir,
sadece kapısını çalıp soruyorum evine girmiyorum bana birşey söylemedi üşütmüşüm gibisinden konuştu kapıdan
ama başka bir komşum gitmiş sormuş nasılsın neyin varmış diye ona dizanteri demiş..

Şeyda hanım kusura bakmayın ama yaptığı şey hiç normal değil kadının bu ne laubalilik ne demek yani hiç hoş değil siz de evlerine gitmeyin lütfen yarın bu samimiyetten faydalanarak o da size gelir sonra al başına belayı ayağını da kesemezsiniz sürekli eşinizle karşılaşmış olurlar mesafe koyun lütfen yuvanızın selameti için

zaten çalıştığımdan birde bebeğim var 1 yaşında gitmeye fırsat bulamıyorum bile eve gel yemek temizlik komşu gezecek zaman bile kalmıyor 2-3 kez anca gitmişimdir oda kendileri davet ettiği için ayıp olmasın diye, ama annesi sık sık geliyordu memleketine gidene kadar, ben öyle her zaman insanların evine gitmeye çekinirim zaten ama o pek çekinmiyo çoğu zaman..

İyi ki iç çamaşırı almamış

Arkadaşım içinde huzursuzluk varsa güven hislerine ve samimiyeti ilerletme komşunla...Artık hiç bişey eskisi gibi değil..Benim annem en büyük kazığı en yakın komşusu arkadaşından yedi. Bu devirde malesef kimseye güvenilmiyor. Eşinin orda beklemesi hiç hoş değil bence gereken konuşmayı geç kalmadan yap derim. Sana tepki gösteren arkadaşlar emin ol senin yaptığın gibi kocasına izin verip bırak hastaneyi bakkala göndermezler... Öyle kızın evine falanda tamir işlerine gönderme fazla iyi niyetn sonu enayilik olmasın.

Yorumları falan çok ilerlemedimde bir şey merak ettim eşinizin işi yok mu saatlerce yanında kalabiliyor :26:Bir de bence eşinize niye sormuyorsunuz rahatsızsanız neden kalıyorsun orada çık hayatım falan diye içinizde boşuna şüphe olmaz eşler birbirine açıkça sorsa belki de hiç kendini yemez boş yereher konu için geçerli değil tabi ama

Kizin sadece atesi cikmis.
Allah korusun dusup bayginlik gecirse hadi neysede..
Atesi olan birisi yolunu tutup kendide gidebilir hastaneye..
Kocam neden goturecekmis?!!

Size gitmeyin derken daha öncekiler için demiyoruz. Bu his sizde peydah olduktan sonra, bu hastane olayına siniriniz bozulduktan sonra artık bir zahmet mesafe koyun diyoruz. Yoksa hem ziyaret etmeye devam eder hem de böyle durumlarda içiniz içinizi yerse bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu oluşur. BUndan sonra merhaba-merhaba şeklinde olursa ilişkiniz sadece herkes için en iyisi olur.

Ben de sordum bunları ama yanıt alamadım. Konu sahibi bu kadar çok rahatsızken; neden eşine "beklemene gerek yok, dönebilirsin" demedi ya da neden bu kadar uzun süre bekleme sebebini sormadı anlayabilmiş değilim.

Ben de sordum bunları ama yanıt alamadım. Konu sahibi bu kadar çok rahatsızken; neden eşine "beklemene gerek yok, dönebilirsin" demedi ya da neden bu kadar uzun süre bekleme sebebini sormadı anlayabilmiş değilim.

Yani ben eşimin bir hareketinden rahatsızsam direk onunla irtibat kurarım çekinmeden sorarım eşim sonuçta insan eşine rahatça soramayacaksa bazı şeylerin ne anlamı var burada daha çok evhamlanacak ya da kötü hissedecek insan direk birinci şahısla halledebilse sorununu belkide boşuna içi içini yedi

neden bekliyorsun dedim tahlil yapıldı kan filan alındı dönücez dedi akşamda birdaha hiçbirşey sormadım üstüne gidersem aklına iyice sokmuş olurum diye düşündüm.. ama gündüz söyledim zaten o hastanedeyken beklemenden hiç hoşlanmadım bırakıp dönseydin dedim zaten şimdi dönücez dedi..
ben söyledim beklemenden hoşlanmadım ben olsam hastaneye bırakıp dönerdin dedim rahatsız olduğumu belirttim.

İnsanlar uzerinize geldi diye bunu yazdiginizi dusunuyorum acikcasi.ve diyelim ki yapti boyle birsey ki hic sanmiyorum siz nasil esinizin bu kadinla hastaneye gitmesine izin veriyorsunuz ve esiniz sizin rahatsiz oldugunuzh bile bile hala o hastanede bekliyorsa bence once bir esinize sorun siz ne yapmaya calistigini.bu ilgi alakasinin nedeni esinizde kadinda degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…