- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Ya varya her taraf afedersiniz sahtelik kokuyo kim neye garanti verebilir.nw esine ne babana nede başka insanlara yüzde yüz guvenememeli bununda binlerce örneği var..insan yillar sonra hic yapmicagi seyleri yapmaya basliyo hayat sartkarina göre alskanliklar huylar hareketler konusma tarzi felan hersey değişebilir yasiniz ilerlesin de öyle konusun hayat tecrubeniz yoksa gördüğünüz duydugunuz seylwr kisitliysa sessiz kalin daha iyi olur. Bakin arkadaş bir ayeti soyledi 3ucusu şeytan dir dedi .bunu senu yaradandan yoktan var edenden daha iyi bilemezsiniz. Siz bir kac senelik tanidiginiz kocanizii yapmaz diyemessiniz ki karsisindaki kadini konu sahibi hic mi hiç tanimiyor.
Sonra siz aldatildim hic ummadigim anda hersey guzelken felan diye konu acarsiniz .yada ilk etapta herkes herkese bosanin desin.coj karışık yazdım ama yasanmis hikayeyi anlattim size hâlâ birileri senin babanin icinde fesatlik varsa diye yazabiliyolar .bir empati yapin yaaa nerde yasiyosunuz tabi bazilarina göre ne internetten bilmem sunlara bakarsa aldatma sayilmaz falan dersiniz .tabiii aldatma sayilmaz ama gönlü beni arzulamiyor ben onu tatmin edemiyorum anlamına gelir.gencken bilgisayarlardan haz alan es yaskanincada mi oyle yapican yaninda hizmetciligini yapican yaninda nite duruyosun ozaman .bakin Melek programina su an öğrenin kime guvenilecek mis ne ese ne komsuya ne arkadasa bu zamanda .Mehmet Coskundenuze bilmeyenlere tabii bu demek degildir kendini kaoat bir yere ama yüzde yüz olmaaaZ
allahaşkına millet şu konuya cvp yazmayın ya.hakikaten kocasını bu kadar hiç bulunmaz hint kumaşı sanan biri görmedim ben.bi de oturmuş saatlerce bilgisayar başında ne yapsam diye kıvranıyor.çok içine kurt düştüyse eşinle konuş.burda tanımadığın onlarca insana mesaj atma.kim sana ne yapsın.ya yolda yürüyosun böyle tipler kocasını kolundan çekip öte tarafa götürüyor.bi arkadaş anlattı,markette alışveriş yaparken bi öğretmen arkadaşını görmüş,selamlaşmışlar.yanında da karısı varmış,bu arada kız bekar,dikkatinizi çekiyorum dul da değil,kadın kolundan adamı çekip öbür reyona sürüklemiş.pes yani.bi tek bunlar evli,erkekleri var.bu bi hastalık konuyu açan arkadaş bence sen doktora görün.kıskançlık hastalığı.bi de güzel kadınlar daha az güzel kadınları korkutuyor.
slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..
şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum
allahaşkına millet şu konuya cvp yazmayın ya.hakikaten kocasını bu kadar hiç bulunmaz hint kumaşı sanan biri görmedim ben.bi de oturmuş saatlerce bilgisayar başında ne yapsam diye kıvranıyor.çok içine kurt düştüyse eşinle konuş.burda tanımadığın onlarca insana mesaj atma.kim sana ne yapsın.ya yolda yürüyosun böyle tipler kocasını kolundan çekip öte tarafa götürüyor.bi arkadaş anlattı,markette alışveriş yaparken bi öğretmen arkadaşını görmüş,selamlaşmışlar.yanında da karısı varmış,bu arada kız bekar,dikkatinizi çekiyorum dul da değil,kadın kolundan adamı çekip öbür reyona sürüklemiş.pes yani.bi tek bunlar evli,erkekleri var.bu bi hastalık konuyu açan arkadaş bence sen doktora görün.kıskançlık hastalığı.bi de güzel kadınlar daha az güzel kadınları korkutuyor.
kıza karşı gerçekten bir art niyetim yok hatta kaç kere gittim baktım nasıl oldun diye kapısını çaldım bir ihtiyacı olduysa elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım, sadece hislerim beni huzursuz etti durduk yere kıza karşı kötü bir tavır neden sergileyimki sonuçta onun bu hislerimden haberi bile yok..
sadece şimdiye kadar ilk defa onu kıskandım huzursuz oldum paylaşmak istedim o kadar..
ah kuzum..ismin şeydaysa adaşız..
canım sıkıldı inanki.eşim telekomda allah bilir seninkide..
bu tarz durumlarda ne yapsn faydasız
inş içini kemiren şey olmazsenin için zor bi durum
eşine sakın bişey deme.aklına bi damla bile fitne damlatma
ilgisini çeker ne olur olmaz deme..
Arkadaşım neden gidiyorsun? Yani ben anlamadım zorla iyilik mi yaptırıyorlar size? Madem kadından hoşlanmadın mesafe koy. Ne sen bundan sonra rahatsız ol. Ne de kimseyle sorunun olsun. Düşmanca davran demiyorum ama can ciğer kuzu sarması da olma. Sormayıver nasılmış. Siz insanlığınızı yaptınız işte. Gerisine karışma. Yoksa hayatta araya mesafe koyamazsın.
Hastalığı neymiş peki? Eşine sordun mu? Beklemesini gerektirecek bir şeymiymiş?
bende kadına karşı baştan beri bir güvensizlik oluştu, mesela bir keresinde eve giderken beni çağırdılar gireyim biraz oturayım dedim girdim oturuyordum kızı bir elbise almış onu gösterdi bana giydi ve tam o sırada eşim beni aradı nerdesin diye bende komşudayım dedim, eşim ben eve geliyorum anahtarı ver sen istersen otur dedi bende tamam dedim annesi kıza dedi ki dur dur çıkarma elbiseyi birde x (eşim) e göster birde başörtü tak bakalım ne diyecek dedi ben şaşırdım ama birşey demedim (bu arada ben de başörtülüyüm) oda kapıda eşime gösterdi bak ben başörtü takıcam bundan sonra işede böyle gelicem dedi eşimde şaşırdı belliki, hiçbişey diyemedi iyi dedi geçti sonra bende çıktım eşimle eve geçtim.. eşimde ne alaka ya bana niye gösterdi bana ne filan dedi, bende boşver dedim geçiştirdim, tmm belki kötü bir niyeti yok ama insana acaba dedirtiyor.. ne bileyim belki ben yanlışım bu konuda olurda demiyorum sadece kötü hissettiriyor..
Şeyda hanım kusura bakmayın ama yaptığı şey hiç normal değil kadının bu ne laubalilik ne demek yani hiç hoş değil siz de evlerine gitmeyin lütfen yarın bu samimiyetten faydalanarak o da size gelir sonra al başına belayı ayağını da kesemezsiniz sürekli eşinizle karşılaşmış olurlar mesafe koyun lütfen yuvanızın selameti için
bende kadına karşı baştan beri bir güvensizlik oluştu, mesela bir keresinde eve giderken beni çağırdılar gireyim biraz oturayım dedim girdim oturuyordum kızı bir elbise almış onu gösterdi bana giydi ve tam o sırada eşim beni aradı nerdesin diye bende komşudayım dedim, eşim ben eve geliyorum anahtarı ver sen istersen otur dedi bende tamam dedim annesi kıza dedi ki dur dur çıkarma elbiseyi birde x (eşim) e göster birde başörtü tak bakalım ne diyecek dedi ben şaşırdım ama birşey demedim (bu arada ben de başörtülüyüm) oda kapıda eşime gösterdi bak ben başörtü takıcam bundan sonra işede böyle gelicem dedi eşimde şaşırdı belliki, hiçbişey diyemedi iyi dedi geçti sonra bende çıktım eşimle eve geçtim.. eşimde ne alaka ya bana niye gösterdi bana ne filan dedi, bende boşver dedim geçiştirdim, tmm belki kötü bir niyeti yok ama insana acaba dedirtiyor.. ne bileyim belki ben yanlışım bu konuda olurda demiyorum sadece kötü hissettiriyor..
slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..
şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum
zaten çalıştığımdan birde bebeğim var 1 yaşında gitmeye fırsat bulamıyorum bile eve gel yemek temizlik komşu gezecek zaman bile kalmıyor 2-3 kez anca gitmişimdir oda kendileri davet ettiği için ayıp olmasın diye, ama annesi sık sık geliyordu memleketine gidene kadar, ben öyle her zaman insanların evine gitmeye çekinirim zaten ama o pek çekinmiyo çoğu zaman..
Yorumları falan çok ilerlemedimde bir şey merak ettim eşinizin işi yok mu saatlerce yanında kalabiliyor :26:Bir de bence eşinize niye sormuyorsunuz rahatsızsanız neden kalıyorsun orada çık hayatım falan diye içinizde boşuna şüphe olmaz eşler birbirine açıkça sorsa belki de hiç kendini yemez boş yereher konu için geçerli değil tabi ama
Ben de sordum bunları ama yanıt alamadım. Konu sahibi bu kadar çok rahatsızken; neden eşine "beklemene gerek yok, dönebilirsin" demedi ya da neden bu kadar uzun süre bekleme sebebini sormadı anlayabilmiş değilim.
Ben de sordum bunları ama yanıt alamadım. Konu sahibi bu kadar çok rahatsızken; neden eşine "beklemene gerek yok, dönebilirsin" demedi ya da neden bu kadar uzun süre bekleme sebebini sormadı anlayabilmiş değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?