• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuradan bir vurursam sana ....

Sinirle söylemistir diye düşünürsen hata edersin emin ol eyleme de dönüştürür...

Bence sadece sana surdan bir carparim vs lafini bir kenara koy diger yonlerini bi daha dusun ve karar ver canim. Hadi diyelim o laf bir kere soylenmis birseydir ki ben hic bir erkegin bu sekilde konusmasini kabul etmiyorum. Bir hafta sonu var diyorsun surekli evde bulusuyoruz diyorsun bak canim sen bu cocukla evlenirsen googledeki arama butonuna neler yazacagini siraliyorum:
1.Esim cok ilgisiz
2.Esimle Anlasamiyoruz
3.Esimle hic bir sosyal faaliyetimiz yok
4.Bosanmalimiyim
Vs vs..

Bunlara ne gerek var. Hayat gercekten cok kisa kimsenin monoton hayatini cekmek zorunda degilsin. Sen bir bireysin . Ona gebe degilsin. Isterse 20 yil birlikteligin olsun. Onunla evlenmek zorunda hic degilsin. Hic kimsenin yaptigi yanlislari kotu soyledigi sozleri sineye cekme.. iyi geceler;)

Insanlar sevgiliyken daha cok gezer, gezerki daha iyi tanisin.
Siz 40 yillik evli gibi evdesiniz surekli.
Birde mirin kirin ediyor disari cikmak istedin diye.
Bu evlilikte asiri buyuk bir sıkınti olabilir senin adina.
Sakınnn ola evlilik olayini aceleye getirme bu kisiyle..

Ah ah kızlarımız. Anne baba şuradan kalkar misin deyince kızılca kıyamet koparır. Ama her an bitme ihtimali olan, emeği asgari düzeyde olan erkekler için nelere göz yumup katlanıyorlar?
Lütfen kendinize değer verin. Değerleriniz olsun. Değerleri olmayanlar değersizdir.

Merhaba arkadaşlar.. erkek arkadaşım 24 bende 24 yaşındayiz evlerimiz çok yakın bugün annesi kahvaltıya çağırdı erkek arkadaşımında izin günüydü. Yaptık kahvaltıyı vs. Ben dışarı çıkalım mı dedim anneside gezin sinemaya gidin dedi çünkü devamlı evde buluşuyoruz bunaldım bende haliyle erkek arkadaşım istemedi tek izin günü diye ben başta gidelim dedim anneside ısrar edince sinirlendi filmlere bak ne var dedi baktım bitane güzel bulduk bu küfürlü olmaz dedi annesi bu sefer o zaman assada gezin dedi bu sinirlendi üstünü değişmeye giderken bende peşine gittim istemezsen gitmeyelim dedim gönülsüz olduğu için bana şuradan sana bı carparim o zaman ne ısrar ediyorsun dedi ben tabi sok oldum ilk defa böyle bişey duydum 6yildir tanışıyoruz bu arada benim gözlerim doldu inmedik evde oturduk ama konuşmadım haliyle üzüldüm ve kırıldım. Ne yapmam gerekiyo şimdi bunu diyen acaba evlenince ne der ne yapar aklım karıştı bana akıl verin lütfen evlilik düşünüyoruz
6 yıllık evliyim , çok şükür öyle bi kelime duymadım eşimden, arkada bakmadan kaç ....
ne münasebet ... istediğinde atla deve değil

Beni yanlış anlamani istemem ama zannediyorum ki sevginden dolayı o esnada bir karşılık vermeyip susmusssun sen ne kadar susarsan o kendini haklı hissedecek ve tabiki bir daha böyle bir şey dediği zaman tepki verdiğinde de sana önce böyle degildin diyecek ne kadar seversen sev asla goz yumma

O kelimeden sonra orda durmaniz iyi olmamis bence.
Ben olsam o sozden sonra orayi terkeder aklinin basina gelmesini saglayip pesimde kostururdum.
Ne demek ya sana bi carparimmm...
Kim kime carpiyorr kardeşim ...

Hicbise olmamis gibi bide oturmaya devam ettiniz ..
Bravoo valla.

Ne mecburiyetın var ki hala o lafın üstüne o evde kalmaya devam ettin ?

Şimdi sizi annesi kahvaltıya çağırdı diye aksama kadar orada oturmak zorunda değilsiniz.
Baktınız beyfendi çıkmıyor arayın arkadaşlarınızı onlarla gidin sinemaya.
Canınız çıkmak istiyorsa çıkın onun keyfini beklemeyin.

Hayır şimdiden kv adayı ile bu kadar samimi olmak da doğru değil ayrıca.
Bence sık gitmeyin evlerine gerek yok.

Ha bu arada küfürlü filme gitmeyip sevgilisine çarparım diyen erkek nasıl bi ironidir yahu .

+1 de benden. Şu lafı duyduktan sonra anneye saygıyı değil, kendine saygıyı düşünmeli insan. Düşünüp oradan koşarak kaçmalı. Aslında sessizliği de bunlara izin verdiğini gösteriyor. Gerçekten tokat da yese oturacaktı belki. Buna susan ona da susar. Bence bu adamın hak ettiği terk
Aynen

Carparim dedi sen terketmedin orayi bi de oturdun onla beraber oh oh ne guzel. Evlenmeden evli gibi olursaniz cok normal.. hic hoslanmadim evde annesi var kari koca gibi olmak.. evlenmeden mic mic olmayacan haci bu erkek milleti iyilikten anlamaz.

Bana göre evde buluşmak normal bi davranış değil..
Bunu bi kenara bırakıyorum eğer bir sevgilim varsa beni görmek istiyosa izin gününde bi zahmet o gelsin dışarı çıkarsın 10 yılda olda gidip siz zorlamayın evli gibi..
Ki artık sana çarparım diyen biriyle sevgili olmicak kadar mantığınızın olduğunu düşünmek istiyorum umarım...
Yoksa çok geçmez evliliğinizin ilk ayında konu açarsınız buraya eşimden şiddet gördüm ne yapmalıyım’’diye!

“Bi dene bakalım ! ” diyemediniz mi! Kusurabakmayın ama o kapıyı kafasına geçirir çıkar giderdim! Neden sürekli onun dediğinş yapıyorsunuz ki? Evlenince elbette daha beter olacak.

Fazla mütevazi ve kendi değerinin farkında olmayan birisiniz. Harika bir yaştasınız ! lütfen ama lütfen iletişiminizi sonlandırın.

Bu adam size deger vermiyor surekli pohpohlanmis tarafinizca.Dovse sovse siz tepki gostermek yerine susacaksiniz biliyor.Evlenmeden evli gibi olursaniz bide annesi dahil olaya olacagi bu.Kendinizi degersizlestirmeyin hemen def edin bu odun nu basinizdan.

Ilerideki evliliginizin fragmani olmus.
Ayrica neden kaynana varken evde bulusulur anlayamadim.
Yol yakinken iyi dusunun.

yas 24 annesimi karar veriyor ne yapacaginiza.
Asagida gezin ne ya
hadi cocuklar bahcede evcilik oynayin siz ben temizlik yapicam diyen 7 yas velisi gibi.

Merhaba arkadaşlar.. erkek arkadaşım 24 bende 24 yaşındayiz evlerimiz çok yakın bugün annesi kahvaltıya çağırdı erkek arkadaşımında izin günüydü. Yaptık kahvaltıyı vs. Ben dışarı çıkalım mı dedim anneside gezin sinemaya gidin dedi çünkü devamlı evde buluşuyoruz bunaldım bende haliyle erkek arkadaşım istemedi tek izin günü diye ben başta gidelim dedim anneside ısrar edince sinirlendi filmlere bak ne var dedi baktım bitane güzel bulduk bu küfürlü olmaz dedi annesi bu sefer o zaman assada gezin dedi bu sinirlendi üstünü değişmeye giderken bende peşine gittim istemezsen gitmeyelim dedim gönülsüz olduğu için bana şuradan sana bı carparim o zaman ne ısrar ediyorsun dedi ben tabi sok oldum ilk defa böyle bişey duydum 6yildir tanışıyoruz bu arada benim gözlerim doldu inmedik evde oturduk ama konuşmadım haliyle üzüldüm ve kırıldım. Ne yapmam gerekiyo şimdi bunu diyen acaba evlenince ne der ne yapar aklım karıştı bana akıl verin lütfen evlilik düşünüyoruz
O öyle dedikten sonra bütün gün oturdunuz mu orda

Back
X