Sert tepki göstwrecek bir şey yokkocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
Sonra ben sert tepki gösterince ya sen dokununca oldu bilerek yapmadım bir anda oldu vs dedi. Ne başını yana çevirmek ne ağzını kapatmak hiç bir sey yok. Yanı bu bir bayana yapılacak bir şey mi? 12 yıldır evliyiz. Laçkalaşmış bir evliliğe ev arkadaşlığına evrildik sanki. Ben senin lise arkadaşın değilim o şekilde yapamazsın deyince de sen abartıyorsun diyor. Allah aşkına bu hareketleri normal mi?
Özellikle geldi yüzüme geğirdi onu anlamayacak kadar da salak değilizYüzüne denk getirmesi çok ayıp olmuş ama insani bir durum birden çıkmışsa ne olacak ki? ben sorun etmezdim hatta ben de ona her gördüğüm yerde yapardım herhalde hahaahahah
Böyle saygisizliklari normallestirdiginiz için bu tarz kabaliklarda kendisini kötü hisseden insanlar kendilerinden şüphe ediyor.Erkek öküzlüğü diyoruzya budur
Onun için çok komik biliyor musun
Sherlock vari espri yeteneği bekleme bu erkeklerden
Evimizin bekar amcası 5 yeğeniyle odadaydı
Kahkaha sesleri üzerine odaya baktım
Amca bir yudum soda içiyor kocaman geğiriyor çocuklar kahkalarla gülüyordu
Bende güldüm valla ama çocuklara
Adam mali müşavir kalıbına yakıştıramazsın yani
Erkeklere göre normal ama kadınlar için tiksindirici. Yüzüme yapsa bende tiksinirin, yapamazdakocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
Sonra ben sert tepki gösterince ya sen dokununca oldu bilerek yapmadım bir anda oldu vs dedi. Ne başını yana çevirmek ne ağzını kapatmak hiç bir sey yok. Yanı bu bir bayana yapılacak bir şey mi? 12 yıldır evliyiz. Laçkalaşmış bir evliliğe ev arkadaşlığına evrildik sanki. Ben senin lise arkadaşın değilim o şekilde yapamazsın deyince de sen abartıyorsun diyor. Allah aşkına bu hareketleri normal mi?
Bir dahaki sefere poposunu açıp os..sun, sonraki sefere de salonun ortasına s.çsın o zaman. Bu tip şeyler terbiyedir diye düşünüyorum ben. Tepkinizde haklısınız.kocam balkonda sigara ve soda içtikten sonra mutfağa doğru geliyordu ben de tam o sırada mutfağa girecekken bununla ortada karşılaştık ben hafif göbeğine dokundum hanı yana geçeyim diye o sırada tam karışımdaydı geldi yüzüme doğru hafif eğildi ve suratıma kocaman şekilde geğirdi iykkkk.
YarıldımmmmmmGöbeğine elleyince geğiriyorsa iyi ki g.tune dokunmamışsınız geçerken
Ay Vala hiç tartışacak havada değilimBöyle saygisizliklari normallestirdiginiz için bu tarz kabaliklarda kendisini kötü hisseden insanlar kendilerinden şüphe ediyor.
İğrenç bir davranış ve espriyle alakası yok. Size normal gelebilmesi kendinize duyduğunuz saygının azlığından kaynaklanıyor. Kendisine saygısı olup bu iğrenç hareketlere tepki gösterenleri de manipüle ediyorusunuz konu sahibinin eşi gibi
Sherlock olmaya gerek yok gaz çıkarmadan güldürmeyi bilen erkekler de var ayrıca.
Tövbe valla çok güldüm kusura bakmayın adamin karnına dürttüm dedin sanki düğmeye basinca hala gülüyorum saygısızlık amaÖzellikle geldi yüzüme geğirdi onu anlamayacak kadar da salak değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?