suratima tükürdü

bilmiyrorum olabilir.bu evliligi nasil duzelticdm ben
Siz hele bi yüzünüze tükürdüğünde, yarabbi şükür deyin sonra bakın bakalım anında nasıl düzeleceksiniz. Amaaaan dert ettiğiniz şeye bakın. Düzelir düzelir, popo ellemeli, tükürmeli, işemeli mıçmalı süper ötesi düzelir.

Düşünsenize böyle bir kadının işi var, evlenmiş.

Burada evlenemiyorum diye konuş açan kızlara sesleniyorum kimler kimleeeer yuva kuruyor umudunuzu kaybetmeyin

Düşünsenize böyle bir kadının işi var, evlenmiş.

Burada evlenemiyorum diye konuş açan kızlara sesleniyorum kimler kimleeeer yuva kuruyor umudunuzu kaybetmeyin

Ay durun aman

O kızlara ben de sesleniyorum: “bu okuduğunuz şey yuva değil, evlenmeden kalın gözünüzü seveyim”

Böyle evlilik(!) tense bekar kalmak daha güzel

Konu sahibi: sizde temizlik takıntısı vardı sanırım, tükürdüğü yeri çamaşır suyu ile silmeye/yıkamaya kalkmayın sakın. Başka kimyasal da kullanmayın. Sabun ve su yeter

Bu foruma üye olana dek kötü bir evlilik ve boşanma yaşadığımı düşünüyordum ama vallahi çok medeni boşanmışız biz. Ne şiddet, ne kavga, ne tükürük, ne darp raporu, ne karakolluk olmak. Sadece adam boşanmak istemiyordu, bunlar çok iyi anlaşır diyen şahitler getirdi diye zor boşandım sanıyordum. İyi ki bu forum var.

ya bacım sen valla kendini harap ediyon. Klamidyaydı demi senin hastalığın. Dünya üzerinde en çok görülen cinsel yolla bulaşan hastalık.. antibiyotikle yüzde 90 iyi olan bir hastalık...kendimi affedemiyorum vs ile kendi kendini yiyorsun. senin derdin klamidya değil senin derdin geçmişe takıntı...onu da psikiyatride bi iki ilaçla mis gibi hallederler...

Bence de evlenmek çözüm değil. Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…