- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Sizin yapınızda bir insan kolay gelsin diyecek ve karşılık alamayacak... öyle bir şey olsaydı eminim soluğu müdürün yanında alırdınız ve konunuzda yazardınız. Muhtemelen para verdiğiniz için güler yüzün sadece sizin hakkınız olduğunu düşünen tiplerdensiniz. Merhaba kolay gelsin dediğinizi hiç ama hiç sanmıyorum.Söylemediğimi nerden biliyorsunuz??????
Bak canım benim. Bende senelerce kasiyerlik yaptım öğrencilik yıllarımda. Kafamıza vura vura öğrettiler güler yüzlü olmamız gerektiğini. Müşteri her yerde her zaman kraldır, altın kıraldır bu. Özel hayat iş yerine taşınmamalı. Bla bla bla. Kendini cool göstermek için alakasız yorum yapmana gerek yoktu inan ki. Bravo dostum coolsun çok pis gömdün beni yeeeaaaah
Aferin dostum sen de çok pis laf soktun yerin dibine gömdün beni çakkkk.
marketteki kızın yaptığı hareketi buraya konu açacak kadar takmanız çok ilginçArkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Neye uğradığımı şaşırdım bi an. Yüksek sesle bağırasım geldi o an “kafama atsaydın” diye. Fakat kasada çok sıra vardı kalabalıktı, bende diğer çalışana dedim (beni tanır sık sık alışveriş yaptığım için), parayı az daha kafama fırlatıyordu hayırdır diye. Kız da ne diyeceğini bilemedi özür diledi.
Keşke o an ağzımı açıp haddini bildirseydim diyorum kendi kendime. Evime en yakın market olduğu için en çok oraya giderim. Mutlaka yine o kıza denk geleceğim. Aynı hareketi bir daha yapsın direk müdürle görüşmeyi düşünüyorum.
Tamam suratı asık morali bozuk olabilir onu anlarım da o parayı o tezgaha yapıştırmak nedir. Zaten ne bir hoşgeldiniz ne bir güle güle. Bir daha tekrarlanırsa ne yapmalıyım sizce hanımlar?
misafirliğe mi gidiyorsunuzİnsan bi hoş geldiniz veya bir güle güle bekliyor yani. Veya bi kafasını kaldırıp baksın çok zor değil.
Arkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Neye uğradığımı şaşırdım bi an. Yüksek sesle bağırasım geldi o an “kafama atsaydın” diye. Fakat kasada çok sıra vardı kalabalıktı, bende diğer çalışana dedim (beni tanır sık sık alışveriş yaptığım için), parayı az daha kafama fırlatıyordu hayırdır diye. Kız da ne diyeceğini bilemedi özür diledi.
Keşke o an ağzımı açıp haddini bildirseydim diyorum kendi kendime. Evime en yakın market olduğu için en çok oraya giderim. Mutlaka yine o kıza denk geleceğim. Aynı hareketi bir daha yapsın direk müdürle görüşmeyi düşünüyorum.
Tamam suratı asık morali bozuk olabilir onu anlarım da o parayı o tezgaha yapıştırmak nedir. Zaten ne bir hoşgeldiniz ne bir güle güle. Bir daha tekrarlanırsa ne yapmalıyım sizce hanımlar?
Markette calisan bir tanıdıgım vardı cok stresli sıkıntılı bir sektör Allah yardım etsin sıkıntısını sizden cıkarmaması gerekiyordu orası ayrı birdaha olursa söyleyin müdürne ya şube değişiyor ya kovuluyorlar direkArkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
misafirliğe mi gidiyorsunuz
neden kasiyer size hoşgeldiniz güle gü,le desin
beklentiniz çok acayip
madem memnun kalmadınız marketinizi değişin
Ben de sen gibi düşünüyorumay hepsini okuyamadım ama benim gibi düşünen de varmış
o insanlara zorla hoş geldiniz vs dedirtiyorlar
gıcık oluyorum
ben de lanet müşterilerden biriyimdir belki
aldıklarımı koyup ödemek ve çıkmak istiyorum
kasiyer benimle konuşmasın ben de onunla
neden güler yüz bekleyeyim ki
karşılıklı etkileşim isteyen bir iş kolu değil zaten
yani market kasiyerine bunun başka rengi bedeni vs var mı diye sormuyoruz
ya da doktora gidip dert anlatıp onun sorularına cevap vermek gibi bir durum yok
burayı okuyorsanız, A101 ve BİM yöneticileri gıcık hoş geldiniz uygulamasını kaldırın lütfen
alış verişi yapmışım işimi bitirmişim
hatta aldıklarımı kasaya yığmışım bakınmışım etrafa reyon arasından koşturarak kasiyer gelmiş
geçirecek ödeyeceğim
" hoşgeldinizzzzz " diyor, benim asıl sen hoş geldin diyesim geliyor
alış veriş bitmiş gidiyorum artık hoş geldin zamanı değil parayı verip ürünü alıp gitme zamanı
hızlı hayat akışında insanlara zorla hoş geldiniz güle güle dedirtmek vay yüzü gülmüyor demek vs garip
ben marketteki ürünün kalitesine bakarım ya da fiyatına kasiyer gülmüş gülmemiş beni hiç ırgalamaz
haaa parayı koyuş şeklinden de rahatsız oldu isem de hayırdır kafama atsaydın derim belki de gidip müdürüne vs şikayet de etmek aklıma da gelmez
ha bu aradaArkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?