- 27 Nisan 2012
- 15.668
- 18.781
- 498
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
tezgaha fırlattıysa hoş değil tabiEline aldığı bozuk paraların insanların elinden daha temiz olduğunu sanmıyorum. Tezgaha koymak ayrı, saatte 180 km hızla tezgaha yapıştırmak ayrı. Ayrıca konu benim beklentilerim değil.
Bence tartışmayın ya da tepki vermeyin belki kişiliği öyledir belki de morali bozuktur sizde birdahaki alışverişte o kasiyere gidin yine ve parayi sert binsekilde kasaya koyun .Arkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Neye uğradığımı şaşırdım bi an. Yüksek sesle bağırasım geldi o an “kafama atsaydın” diye. Fakat kasada çok sıra vardı kalabalıktı, bende diğer çalışana dedim (beni tanır sık sık alışveriş yaptığım için), parayı az daha kafama fırlatıyordu hayırdır diye. Kız da ne diyeceğini bilemedi özür diledi.
Keşke o an ağzımı açıp haddini bildirseydim diyorum kendi kendime. Evime en yakın market olduğu için en çok oraya giderim. Mutlaka yine o kıza denk geleceğim. Aynı hareketi bir daha yapsın direk müdürle görüşmeyi düşünüyorum.
Tamam suratı asık morali bozuk olabilir onu anlarım da o parayı o tezgaha yapıştırmak nedir. Zaten ne bir hoşgeldiniz ne bir güle güle. Bir daha tekrarlanırsa ne yapmalıyım sizce hanımlar?
A101 bimde falan kasada kimse yokken raflara koşuyorlar hemen iş yapmak için. El hoşgeldin bekler, ben yazık işini bitirsin der ses etmem kasada beklerim seslenmem hiç.Cok hos karsilayan marketler de var. Semtinizde varsa macrocentera gidebilirsiniz.
Diger bir cok markette temizlik kasa sevkiyat depo duzeni raf duzeni hepsi ayni kisiye bakiyor bi de ustune asgari ucret aliyorlar. Gulmesini pek beklemeyin.
misafirliğe mi gidiyorsunuz
neden kasiyer size hoşgeldiniz güle gü,le desin
beklentiniz çok acayip
madem memnun kalmadınız marketinizi değişin
A101 bimde falan kasada kimse yokken raflara koşuyorlar hemen iş yapmak için. El hoşgeldin bekler, ben yazık işini bitirsin der ses etmem kasada beklerim seslenmem hiç.
Herkes yorumlarda belki cani sikkindir felan yazmis ama, bende kasiyerlik yaptim oturmadan hemde.. kimse kimseden cikaramaz ofkesini. Hadi bakalim madem para atacak kadar ofkeli. Gitsin mudurune patronuna bisi desin diyemez cunku gucu yetmez :) ben olsam hayirdir derdim yaaa! Iyi bi bozardim onu orda. Oyle bi hayat yok
Tezgaha koymak ayrı, saatte 180 km hızla tezgaha yapıştırmak ayrı
Yahu ben kızı kovdurtacağım işten atılaın falan mı dedim?
Yahu ben kızı kovdurtacağım işten atılsın falan mı dedim? Nerelere çekiyorsunuz konuyu hayret birşey gerçekten. Yok popomu evde yaymak yerine çalışmalıymışım yok mis gibi evdeyim onları anlayamazmışım. Ben de yıllarca çalıştım gayet de iyi anlıyorum. Kolay gelsin demeden çıkmam o kapıdan her yerde herkese karşı öyleyim. Siz ne çirkin insanlarsınız ya gerçekten ağzım açık okudum bazı yorumları. Bu kadar çirkinlik bu kadar öfke. Saldırmak için pusuda bekleyen vahşi yaratıklar gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?