- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Düğünü ertelediniz diye mi böyle oldu anneniz? Boşansaydın daha iyiydi demesi olmamış ama kendinde değil belli.Birtakım sıkıntılar vardı nişanlımla aramda ikimiz ortak karar alıp ailelere açıkladık düğünü erteledik. Nişanlım ve ben süreci sancılı da olsa rahatlayarak atlattık gelin görün ki annem sürekli ağlıyor o günden beri... Ne yapacağım bilmiyorum artık oturdum konuştum da epey ama işe yaramadı dün psikiyatriste gitmiş ilaç vermiş.. Moralim bozuluyor evden ölü çıkmış gibi bir hal var herkesin suratlar beş karış.. Evden ayrılmak istedim bir süre valiz filan hazırladım yalvar yakar söz verdirdi gidemedim de. Ben iyiyim ama ailem bunalım bunalım gezince evin içinde bana sataşıp durunca iyi hissedemiyorum.
Evlensem boşansam daha mı iyiydi diyorum, en azından anlaşamadılar ayrıldılar derdik böyle daha kötü daha olaylı oldu diyor... Öyle işte dertleşmek istedim. Herkese güzel günler dilerim..
alttan almam gerekiyor sanırım evetDüğünü ertelediniz diye mi böyle oldu anneniz? Boşansaydın daha iyiydi demesi olmamış ama kendinde değil belli.
Bu süreçte biraz ilgilenip alttan alın ki ilaçlarda işe yarasın. Sizin böyle mutlu olduğunuzu görecektir.
şu an mantıklı düşünemiyorAnlaşamadı ayrıldı demek dahamı kolaymışailenize akıl fikir diliyorum siz doğru olanı yapmışsınız
yaşla alakalı galiba o yaştaki küçük yerlerde büyüyen insanların elalem ne der fobisi var resmenBazi insanlar bazi seyleri cok buyutuyor anneniz de abartmis. Kimseye aciklama yapma zorunlulugunuz yok. Goruyorum ki anneniz sizi degil de cevreyi dusunuyor.
sırf bunlar yaşanmasın diye evlenecektim bir araaldıgın karardan emınsen hiçte üstünde durma , kim ayılırsa bayılırsa bayılsın ,
absürt bir şey yok ki evlenince bazı sorunların olabilme ihtimalini öngörüp psikoterapi almaya karar verdikDüğünü erteleme sebebine üzülmüştür belki de
Evet sizin hakkınızdıalttan almam gerekiyor sanırım evet
ama ben de zor dönem atlattım yani ondan çok benim zorlanmam gerekmiyor mu
sanki teselli edilmesi gereken ben olmam gerekmiyor muydu:)
onlar böyle yaptıkça yoruluyorum
Umarım çok kötü şeyler yaşamıyorsunuzdurAh bu anneler... neden çocuklarının evlilik konusunda bu kadar aceleci ve panik oluyorlar. annem ve aileler öğrendikten sonra evliliğimizin biraz önce olması için baskı yaptılar. 1 yıl içinde evlendik. keşke evlilikten önce daha çok birbirimizi tanısaydık daha kararlı adımlar atsaydık. örneğin ben anneme evliliğimin hiçbir sorununu anlatıp paylaşamam. günlerce uyumaz şekeri kalbi tansiyonu fırlar psikolojisi bozulur. Allah korusun hayırlısını versin ama boşanmak zorunda kalsam bile sırf anneme bir şey olacak diye bunu eyleme dökemem. oysa kızı neler yaşıyor bazen ne zorluklar çekiyor bir bilseKARŞIMA ALIP SAKİN BİR ŞEKİLDE KONUŞA BİLSEM. umarım ben böyle bir anne olmam kızlarım için. sonunda ölüm varmış gibi davranıyor anneler ayrılık konusunda.
benim bildiğim söz nişan, gençlerin ve ailellerin birbiriyle anlaşıp, anlaşamadığını ölçmek için verilen sürelerdir...yoksa direkt nikah yapar evlenirdi herkes...Birtakım sıkıntılar vardı nişanlımla aramda ikimiz ortak karar alıp ailelere açıkladık düğünü erteledik. Nişanlım ve ben süreci sancılı da olsa rahatlayarak atlattık gelin görün ki annem sürekli ağlıyor o günden beri... Ne yapacağım bilmiyorum artık oturdum konuştum da epey ama işe yaramadı dün psikiyatriste gitmiş ilaç vermiş.. Moralim bozuluyor evden ölü çıkmış gibi bir hal var herkesin suratlar beş karış.. Evden ayrılmak istedim bir süre valiz filan hazırladım yalvar yakar söz verdirdi gidemedim de. Ben iyiyim ama ailem bunalım bunalım gezince evin içinde bana sataşıp durunca iyi hissedemiyorum.
Evlensem boşansam daha mı iyiydi diyorum, en azından anlaşamadılar ayrıldılar derdik böyle daha kötü daha olaylı oldu diyor... Öyle işte dertleşmek istedim. Herkese güzel günler dilerim..
kimine göre kötü sayılır ama bana göre atlatabileceğim şeyler biraz zor olsa da. aile olabilmek çok zor emek istiyor. size tavsiyem önce mantık... hakkınızda hayırlısı olsun sizin için de.Umarım çok kötü şeyler yaşamıyorsunuzdur
Allah yardımcınız olsun
yaşla alakalı galiba o yaştaki küçük yerlerde büyüyen insanların elalem ne der fobisi var resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?