- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
çok düzgün bir aile annem nişanlımı da çok beğendi ondan sanırım biraz da bilemedim kibenim bildiğim söz nişan, gençlerin ve ailellerin birbiriyle anlaşıp, anlaşamadığını ölçmek için verilen sürelerdir...yoksa direkt nikah yapar evlenirdi herkes...
şahsen ben doğru veya yanlış ne karar verirse versin, herzaman evladımın arkasında olurum...
ozaman neden ayrıldınçok düzgün bir aile annem nişanlımı da çok beğendi ondan sanırım biraz da bilemedim ki
nişanlımla alakalı sıkıntılarım vardıozaman neden ayrıldın
bi süre değişir gibi yapabilir ama, insanların değişmesi zordur..nişanlımla alakalı sıkıntılarım vardı
annem seviyordu çünkü ona göre ideal damat sessiz sakin saygılı:)
ama bana karşı o kadar iyi değildi sıkıntıları çözmeden evlenemeyeceğimi söylemesen davranışlarını normal sanıyordu bile bana kızıyordu hatta şu an kabul etti hatalarını ve evleninceye dek biz düzelteceğini söyledi ben de kabul ettim
düğün ertelendiNeden ağlıyor?
Bunun için ağlanmaz ki.düğün ertelendi
davetiyeler dağıtılmıştı insanlara açıklama yapmak gerekti vs
Keşke bende evlenmeden sizin gibi karar verseydim, en azından şimdi boşanma asamasnda olmazdım,senin yerinde olmak isteyen insanlarda var,benm annem hergün ağlıyo boşanmak daha ağır bir şey o yüzden boşver annende unutur zamanla emin ol,sen hep kendini düşün her zaman..Birtakım sıkıntılar vardı nişanlımla aramda ikimiz ortak karar alıp ailelere açıkladık düğünü erteledik. Nişanlım ve ben süreci sancılı da olsa rahatlayarak atlattık gelin görün ki annem sürekli ağlıyor o günden beri... Ne yapacağım bilmiyorum artık oturdum konuştum da epey ama işe yaramadı dün psikiyatriste gitmiş ilaç vermiş.. Moralim bozuluyor evden ölü çıkmış gibi bir hal var herkesin suratlar beş karış.. Evden ayrılmak istedim bir süre valiz filan hazırladım yalvar yakar söz verdirdi gidemedim de. Ben iyiyim ama ailem bunalım bunalım gezince evin içinde bana sataşıp durunca iyi hissedemiyorum.
Evlensem boşansam daha mı iyiydi diyorum, en azından anlaşamadılar ayrıldılar derdik böyle daha kötü daha olaylı oldu diyor... Öyle işte dertleşmek istedim. Herkese güzel günler dilerim..
Birtakım sıkıntılar vardı nişanlımla aramda ikimiz ortak karar alıp ailelere açıkladık düğünü erteledik. Nişanlım ve ben süreci sancılı da olsa rahatlayarak atlattık gelin görün ki annem sürekli ağlıyor o günden beri... Ne yapacağım bilmiyorum artık oturdum konuştum da epey ama işe yaramadı dün psikiyatriste gitmiş ilaç vermiş.. Moralim bozuluyor evden ölü çıkmış gibi bir hal var herkesin suratlar beş karış.. Evden ayrılmak istedim bir süre valiz filan hazırladım yalvar yakar söz verdirdi gidemedim de. Ben iyiyim ama ailem bunalım bunalım gezince evin içinde bana sataşıp durunca iyi hissedemiyorum.
Evlensem boşansam daha mı iyiydi diyorum, en azından anlaşamadılar ayrıldılar derdik böyle daha kötü daha olaylı oldu diyor... Öyle işte dertleşmek istedim. Herkese güzel günler dilerim..
A a şaka gibi, genelde nişanlıyken ayrılınca söylenir o, evlenip ayrılmak daha yorucu ve üzücü olurdu. Belki süreci uzatmak sizin için daha hayırlı olacak.Evlensem boşansam daha mı iyiydi diyorum, en azından anlaşamadılar ayrıldılar derdik böyle daha kötü daha olaylı oldu diyor...
Zaten sen suclu hisset diye yapıyor. Bence kararınızdan dönmeyin. 1 aya alısır.Hala ağlıyor ya her sabah kıpkırmızı gözler
napsam ben çok kötü hissediyorum iki haftadır her sabah aynı halde görüyorum ve işe gidiyorum
bugün biraz daha modum iyi uyandım dün iyi gibiydi bir nebze bugün yine mod filan kalmadı düştü... ne yapacağız böyle ya... çok suçlu hissediyorum çok
Hala ağlıyor ya her sabah kıpkırmızı gözler
napsam ben çok kötü hissediyorum iki haftadır her sabah aynı halde görüyorum ve işe gidiyorum
bugün biraz daha modum iyi uyandım dün iyi gibiydi bir nebze bugün yine mod filan kalmadı düştü... ne yapacağız böyle ya... çok suçlu hissediyorum çok
Zaten sen suclu hisset diye yapıyor. Bence kararınızdan dönmeyin. 1 aya alısır.
Ama baskı amaçlı ya da suçluluk hissettirme amaçlı ağlamıyor ki odaya bir giriyorum ağlarken buluyorumAmacina ulasmis. Imkaniniz varsa bir sure evden uzaklasin. Vicdan yapacak bir durum yok. Bu sizin butun hayatinizi etkileyen bir karar bunun icin annenizin baskisi saka gibi. Hungur hungur aglamasi gereken sizsiniz anneniz bu kadar sizi onemsemedigi icin.
Nisanlinizin degisecegine de pek ihtimal vermiyorum ve sizin icin gercekten uzuldum. O kadar iyisiniz ki hala annenizin aglamasini dusunuyordunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?