Surekli aglayan ogrencim

Annesi babası ne diyor. Okulda siz takip edin dışarıda annesi takip etsin. 1. Sınıf bebesi değil kesin ciddi bir durum var.

Ailedi psikologa goturmeli.Covugun bence ciddi bir problemi var. Belki de birileri cocuga birdey yapti ve kimseye soylememekle tehdit etti. Sadece tehdit edilseydi su beni tehdit ediyor diye ismini de verirdi. Belli ki okuldan birileri.

Soylediler tehdit olayini hic umursamamislar bile.ailesi koyde yasiyor tasimayla gidip geliyor.anlayacaginiz cok bilincli degiller
Çok uzuldum bu durumda siz de çok birşey yapamazsınız aile işbirliği çok önemli bence bu tarz olaylarda. Inş düzelir en azından okul hayatı için sosyallesmesine yardımcı olun bnce sizde diğer öğrencilerle tenefuste faln hep birlikte sohbet edip kaynaşmasını sağlamaya çalışın.umarım adapte olur bir an önce

Lütfen bu öğrencinizle olabildiğince ilgilenin.Ya serviste, ya okulda bir sıkıntı yaşadı ve kendini ifade edemiyor.Durum hiç normal değil. Ailesiyle bir de siz iletişim kurun.Hiç bir aile bu duruma tepkisiz kalmaz.Söz konusu evlat..

Anaokulu sandım.
Erkek sanırım öğrenci
Hani Kızlar biraz daha duygusaldır çevre edinemezlerse belki içe kapanırlar ama ergen erkeklerde ben pek sanmıyorum sırf okul değişmedi diye sürekli ağlasın
Kesin bir şey var ciddi.
Taciz mi ediliyor, tecavüze filan uğramış olabilir mi?

Ağır depresyon geciriyor olabilir sürekli ağlayan bir çocugun dermanı ancak psikolog olabilir yok mu bu çocukla ilgilecek psikolog yasadiginiz yerde.Varsa eger gidip konussaniz psikologla eminim yardimci olacaktir.Biseyler yapılmalı acilen allah korusun intihar bile edebilir aylarca aglamak basit bir durum degil.

Sorun çok mühim farkindaysaniz bana kalirsa söyle yapın ailesine durumu bildirin Müdürede sonra çocuğu takip falan edin konuşturun bi şekilde ya haraç alıyorlar kendisinden yada taciz var işin içinde yarın öbürgün bişey gelirse başına sizde sorumlu tutulursunuz

Aklıma taciz / tecavüz ve birine anlatırsan şöyle yaparız böyle yaparız diye tehdit ve şantaj yapan bir grup geldi.Erkek çocuk üstelik lise öğrencisi bu kadar ağlaması kesinlikle çok ağır bir durumu işaret ediyor.Travmatik bir şey yaşamış olmalı bir noktaya kilitlenip sürekli ağlaması bunu düşündürdü.Güvendiğiniz bir erkek öğretmenle görüştürseniz.

Son düzenleme:
Aklima direk cocuga birilerinin cinsel tacizde bulundugu geldi insallah oyle degildir ustune dusun lutfen takip edin cocugu oyle birsey cikmaz insallah.

Okulda öğrencilerden biri tehdit mi ediyo acaba. Korkup anlatamıyo mu. Aslında aile çocuğu psikoloğa götürse iyi olur

Akran zorbalığına maruz kalıyor olabilir
O kadar çok örnek yaşıyorum ki ben de bu sene.
Biri birini,öteki diğerini cocuklar sürekli asarım keserim tehdit ediyorlar...

Whatsapp gruplarinda biribirilerini ifşa etmeler, gizli foto video cekip şantaj yapmalar...

Lise öğretmenliği gün geçtikçe zorlaşıyor

Soylediler tehdit olayini hic umursamamislar bile.ailesi koyde yasiyor tasimayla gidip geliyor.anlayacaginiz cok bilincli degiller
Hocam mrb Üzüldüm ben de böyle bir duruma ve eminim ben de Kayıtsız kalmaz çözüm bulana kadar çırpınırdım. Öğrenci evden okula okuldan eve giden bir öğrenci mi. Okul çıkışı takip edilip uzaktan gözlemleme imkanı olabilir. Tabi aile desteği de önemli yani evde de bu şekilde mi içine kapanık mı aile ile payşımı var mı evde de ağlıyor mu sadece okulda mı ağlıyor. Çözüm aile ile birlikte hareket etmekten geçiyor

Bende öğretmenim.Lütfen elinizden geleni yapın boşlamayın .Bizim burda liseli bir öğrenci intihar etti. Kız meselesi sebebiyle ki öğrencim değil Nasıl büyük vicdan azabı yaşandı tanıyan tanımayan herkes keşke biraz daha ilgilenseydik dediler . Gereken her şeyi yapmaya çalışın durum ciddi hocam.

Sürekli ağlama belirtileri manik atakları olduğundandır, derhal aile ile temasa geçiniz, çok ağır bir psikolojik hastalıktır, gerekirse hastaneye yatırılmalıdır, ve hemen ilaç tedavisi görmesi gerek eğer fazla zaman kaybı olmadan doktor desteği alırsa bu hastalığı atlatabilir ama geçiştirip önemsenmezse ömür boyu ve ağır seyir eder, ve hastalık ağırlaşır ve kalıcı olur

Bence karşınıza alın samimi sevecen bir dille konuşun

Ergenlik depresyonu olabilir, okuldan birileri (öğrenci, öğretmen, yönetici, hademe vs) taciz etmiş ve ediyor olabilir. Okulda yaşadığı bir olayda ciddi rezil olduğunu düşünüyor olabilir, öğrenciler arası bir olaydır ve sizin haberiniz olmayabilir. Ağlama konusu çok geniş bir konu basit bir konu yüzünden de depresyonda olduğu ya da takıntı yaptığı için de sürekli ağlıyor olabilir. Ama her halükarda psikolojik olarak kaldıramadığı bir olay yaşıyor. Daha ayrıntılı konuşmanız gerekiyor nakil istemesinin sebebi hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…