- Konu Sahibi Pembekoala35
-
2 aydır ağlayan bir lise öğrencisi genç. Sınıf arkadaşları biliyordur belki sebebini. Bence yakın olduğunuz bir öğrencinize sorun.Hayir kafasini masaya koyup.sadece agliyor.2 aydir hep boyle
Çok uzuldum bu durumda siz de çok birşey yapamazsınız aile işbirliği çok önemli bence bu tarz olaylarda. Inş düzelir en azından okul hayatı için sosyallesmesine yardımcı olun bnce sizde diğer öğrencilerle tenefuste faln hep birlikte sohbet edip kaynaşmasını sağlamaya çalışın.umarım adapte olur bir an önceSoylediler tehdit olayini hic umursamamislar bile.ailesi koyde yasiyor tasimayla gidip geliyor.anlayacaginiz cok bilincli degiller
Hocam mrb Üzüldüm ben de böyle bir duruma ve eminim ben de Kayıtsız kalmaz çözüm bulana kadar çırpınırdım. Öğrenci evden okula okuldan eve giden bir öğrenci mi. Okul çıkışı takip edilip uzaktan gözlemleme imkanı olabilir. Tabi aile desteği de önemli yani evde de bu şekilde mi içine kapanık mı aile ile payşımı var mı evde de ağlıyor mu sadece okulda mı ağlıyor. Çözüm aile ile birlikte hareket etmekten geçiyorSoylediler tehdit olayini hic umursamamislar bile.ailesi koyde yasiyor tasimayla gidip geliyor.anlayacaginiz cok bilincli degiller
Ergenlik depresyonu olabilir, okuldan birileri (öğrenci, öğretmen, yönetici, hademe vs) taciz etmiş ve ediyor olabilir. Okulda yaşadığı bir olayda ciddi rezil olduğunu düşünüyor olabilir, öğrenciler arası bir olaydır ve sizin haberiniz olmayabilir. Ağlama konusu çok geniş bir konu basit bir konu yüzünden de depresyonda olduğu ya da takıntı yaptığı için de sürekli ağlıyor olabilir. Ama her halükarda psikolojik olarak kaldıramadığı bir olay yaşıyor. Daha ayrıntılı konuşmanız gerekiyor nakil istemesinin sebebi hakkında?Herkese iyi haftasonlari,
Ben bir lisede ogretmenim ve cok uslu efendi bi ogrencim var.gel gelelim bu ogrencim okul basladigindan beri her ders ve teneffuslerde araliksiz agliyor.sebebi ise okulunu degistirmek istiyormus.ailesi yapmaya calisti olmadi nakil islemleri icin gec kalinmis.cocuk her gun araliksiz agliyor.butun okul ugrastik hic bi sekilde derdini anlatmiyor.bana bi keresinde okul cikisi birileri beni tegdit ediyor dedi.bu konuyla ilgili sinif hocasina soyledim.rehberlik servisi de cok ilgileniyor ama hic bi sekilde cocuk tek kelime etmeden sessizce agliyor.sizce nasi bi yol bulmaliyiz.gercekten dedigi gibi sadece okulu sevmedigi icin mi boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?