- 25 Haziran 2016
- 7.608
- 13.623
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Evet haklisiniz bende yarin velisiyle gorusecegim.cunku sinif hocasi simariklik yapip agladigini dusunuyorKonuyu okudum ve tepem attı. Yok o sınıf hocası kozar falan... kızarsa kızsın. Belki burada bunun muhabbeti dönerken bir çocuk kayıp gitmek üzere. Allah korusun bugün o çocuk kendine zarar verecek bir şey yapsa, keşke ailesi ile görüşseydim demenin bir faydası olmayacak. Neyi bekliyorsunuz anlamıyorum ki, lise bir sanırım ve henüz 13 veya 14 yaşında olmalı. Lütfen ailesi ile konuşun. Tacize, tecavüze, şiddete, berbat istismarlara maruz kalıyor olabilir. Psikolojik şiddet görüyor olabilir. Lütfen...
Aileyle gorusuldugunde onu baska okula nakil edin diye konusulmus devami yok yani.aileye anlatilmali durumun normal olmadiginiBenim merak ettigim aile bu duruma nasil yaklasiyo okulda sinif ogretmeni ve rehberlikle birlikte hareket ediliyo mu benim oglum 13 yasinda gecen yil bi ara arkadaslarindan kendini soyutlamisti birlikte konusmus cozmustuk aile yardimci olmazsa okulda yapilacaklar yeterli gelmeyebilir ama o yasta ki bi cocugum surekli aglamasida ne olursa olsun normal.degil
Kesinlikle ailesine okulda cok mutsuz oldugundan hergun agladigindan soz edilmeli ve cozum olmali siz ne ogretmenisiniz bence velisini cagirip en azindan sizin gordugunuz kadarini dersinizde hep agladigini soyleyebilirsiniz sinif ogretmenine soylemenize de gerek oldugunu dusunmuyorumAileyle gorusuldugunde onu baska okula nakil edin diye konusulmus devami yok yani.aileye anlatilmali durumun normal olmadigini
wc de bu çocuğu birileri sıkıştırıp tehdit etmiş olabilir.İfade yeteneği olmayan ,içine kapanık çocuklara bunu yapan ahlaksız çocuklar olabiliyor maalesef bence güzelce rehber öğretmeni konuşsun ,o yaşta bir çocuk asla ağlamaz mutlaka bi sebep yatıyordurHerkese iyi haftasonlari,
Ben bir lisede ogretmenim ve cok uslu efendi bi ogrencim var.gel gelelim bu ogrencim okul basladigindan beri her ders ve teneffuslerde araliksiz agliyor.sebebi ise okulunu degistirmek istiyormus.ailesi yapmaya calisti olmadi nakil islemleri icin gec kalinmis.cocuk her gun araliksiz agliyor.butun okul ugrastik hic bi sekilde derdini anlatmiyor.bana bi keresinde okul cikisi birileri beni tegdit ediyor dedi.bu konuyla ilgili sinif hocasina soyledim.rehberlik servisi de cok ilgileniyor ama hic bi sekilde cocuk tek kelime etmeden sessizce agliyor.sizce nasi bi yol bulmaliyiz.gercekten dedigi gibi sadece okulu sevmedigi icin mi boyle.
Daha oncesinde sinif ogretmeni neden ben varken siz aradiniz der diye aramamistim.kendisine diyorum ki bak yine agliyor diyorki rehberlik ilgileniyor.rehberlik servisi her gun konusuyor onunla ama tek kelime laf cikmiyormus agzindan.aslinda bakarsaniz onlar bu kadar ciddi dusunmuyor.cocugun simariklik yaptigi icin gitmek istedigini dusunuyorKesinlikle ailesine okulda cok mutsuz oldugundan hergun agladigindan soz edilmeli ve cozum olmali siz ne ogretmenisiniz bence velisini cagirip en azindan sizin gordugunuz kadarini dersinizde hep agladigini soyleyebilirsiniz sinif ogretmenine soylemenize de gerek oldugunu dusunmuyorum
Rehber ogretmeni her gun ozel olarak cagirip konusuyor ama tek kelime etmiyormus.wc de bu çocuğu birileri sıkıştırıp tehdit etmiş olabilir.İfade yeteneği olmayan ,içine kapanık çocuklara bunu yapan ahlaksız çocuklar olabiliyor maalesef bence güzelce rehber öğretmeni konuşsun ,o yaşta bir çocuk asla ağlamaz mutlaka bi sebep yatıyordur
Sevgili hocam sınıf hocasıyla da görüşün ortak hareket edin. Sınıf Hocamızın da tabiki bilgisi olsun , pasif kalacağını sanmam. Bilhakıs memnun olur duyarlılığınızdan dolayıAilesiyle konusmayi dusundum ama sinif hocalari kizabilir diye cekindim acikcasi
Rehberlikte cozemiyorsa aileyle konusup pedagog psikiyatriye gonderilmeli cocuk simarikliktan bir aglar iki aglar altinda mutlaka ciddi bi sorun var gibi gorunuyorDaha oncesinde sinif ogretmeni neden ben varken siz aradiniz der diye aramamistim.kendisine diyorum ki bak yine agliyor diyorki rehberlik ilgileniyor.rehberlik servisi her gun konusuyor onunla ama tek kelime laf cikmiyormus agzindan.aslinda bakarsaniz onlar bu kadar ciddi dusunmuyor.cocugun simariklik yaptigi icin gitmek istedigini dusunuyor
Kac defa soyledim okul yuzunden oldugunu dusunuyor.soyledim siddet veya taciz olabilir diye rehberlikle konusuyor her gun dediSevgili hocam sınıf hocasıyla da görüşün ortak hareket edin. Sınıf Hocamızın da tabiki bilgisi olsun , pasif kalacağını sanmam. Bilhakıs memnun olur duyarlılığınızdan dolayı
O zaman sizin ailesiyle iletişime Geçme düşüncenizi paylaşın hocam, bilgisi olsun. Rehberlikteki hocamızla da istişare edip beraber hareket ederseniz daha uygun olurKac defa soyledim okul yuzunden oldugunu dusunuyor.soyledim siddet veya taciz olabilir diye rehberlikle konusuyor her gun dedi
Ailesiyle konusmayi dusundum ama sinif hocalari kizabilir diye cekindim acikcasi
Ben kac defa soyledim sorunu tek bildikleri sey rehberlik konusuyor diyorlar.konusuyor da neden hala bi sonuc alinamiyor.okulu degistirmek icin ugrasiyorlar ama sorun okul degil kiO zaman sizin ailesiyle iletişime Geçme düşüncenizi paylaşın hocam, bilgisi olsun. Rehberlikteki hocamızla da istişare edip beraber hareket ederseniz daha uygun olur
Gecen gun bos dersim vardi oda pencere onunde disariya bakiyordu tam 3 ders boyunca ayni poziyonda durdu orda.gidip konustum bi suru sey soyledim. okul icin aglamazsin baska bisey var.siddet taciz mi var dedim sadece aglamaya basladi.ne yaptiysam tek kelime etmediSinif ogretmeni ilgilenmiyorsa kaderine terkedilmemeli zavalli.
Benim aklima taciz geldi ki tehdit derken bunu kastetmis bence.
Kimseden cekinmeyin, yeterki yardim edin.
Gecen gun bos dersim vardi oda pencere onunde disariya bakiyordu tam 3 ders boyunca ayni poziyonda durdu orda.gidip konustum bi suru sey soyledim. okul icin aglamazsin baska bisey var.siddet taciz mi var dedim sadece aglamaya basladi.ne yaptiysam tek kelime etmedi
Yok o kadar da degil.ogretmeni cok ugrasti sonunda pes ettiSinif ögretmeni olmasin, ilgilenmiyorda demissiniz?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?