Surekli aglayan ogrencim

Evet haklisiniz bende yarin velisiyle gorusecegim.cunku sinif hocasi simariklik yapip agladigini dusunuyor

Aileyle gorusuldugunde onu baska okula nakil edin diye konusulmus devami yok yani.aileye anlatilmali durumun normal olmadigini

Aileyle gorusuldugunde onu baska okula nakil edin diye konusulmus devami yok yani.aileye anlatilmali durumun normal olmadigini
Kesinlikle ailesine okulda cok mutsuz oldugundan hergun agladigindan soz edilmeli ve cozum olmali siz ne ogretmenisiniz bence velisini cagirip en azindan sizin gordugunuz kadarini dersinizde hep agladigini soyleyebilirsiniz sinif ogretmenine soylemenize de gerek oldugunu dusunmuyorum

wc de bu çocuğu birileri sıkıştırıp tehdit etmiş olabilir.İfade yeteneği olmayan ,içine kapanık çocuklara bunu yapan ahlaksız çocuklar olabiliyor maalesef bence güzelce rehber öğretmeni konuşsun ,o yaşta bir çocuk asla ağlamaz mutlaka bi sebep yatıyordur

Daha oncesinde sinif ogretmeni neden ben varken siz aradiniz der diye aramamistim.kendisine diyorum ki bak yine agliyor diyorki rehberlik ilgileniyor.rehberlik servisi her gun konusuyor onunla ama tek kelime laf cikmiyormus agzindan.aslinda bakarsaniz onlar bu kadar ciddi dusunmuyor.cocugun simariklik yaptigi icin gitmek istedigini dusunuyor

Rehber ogretmeni her gun ozel olarak cagirip konusuyor ama tek kelime etmiyormus.

Rehberlikte cozemiyorsa aileyle konusup pedagog psikiyatriye gonderilmeli cocuk simarikliktan bir aglar iki aglar altinda mutlaka ciddi bi sorun var gibi gorunuyor

Sevgili hocam sınıf hocasıyla da görüşün ortak hareket edin. Sınıf Hocamızın da tabiki bilgisi olsun , pasif kalacağını sanmam. Bilhakıs memnun olur duyarlılığınızdan dolayı
Kac defa soyledim okul yuzunden oldugunu dusunuyor.soyledim siddet veya taciz olabilir diye rehberlikle konusuyor her gun dedi

Kac defa soyledim okul yuzunden oldugunu dusunuyor.soyledim siddet veya taciz olabilir diye rehberlikle konusuyor her gun dedi
O zaman sizin ailesiyle iletişime Geçme düşüncenizi paylaşın hocam, bilgisi olsun. Rehberlikteki hocamızla da istişare edip beraber hareket ederseniz daha uygun olur

O zaman sizin ailesiyle iletişime Geçme düşüncenizi paylaşın hocam, bilgisi olsun. Rehberlikteki hocamızla da istişare edip beraber hareket ederseniz daha uygun olur
Ben kac defa soyledim sorunu tek bildikleri sey rehberlik konusuyor diyorlar.konusuyor da neden hala bi sonuc alinamiyor.okulu degistirmek icin ugrasiyorlar ama sorun okul degil ki

Sinif ogretmeni ilgilenmiyorsa kaderine terkedilmemeli zavalli.
Benim aklima taciz geldi ki tehdit derken bunu kastetmis bence.
Kimseden cekinmeyin, yeterki yardim edin.
Gecen gun bos dersim vardi oda pencere onunde disariya bakiyordu tam 3 ders boyunca ayni poziyonda durdu orda.gidip konustum bi suru sey soyledim. okul icin aglamazsin baska bisey var.siddet taciz mi var dedim sadece aglamaya basladi.ne yaptiysam tek kelime etmedi

Hocam çok iyi bir insansınız belli. Lütfen peşini bırakmayın pes etmeyin nolur. Gerekli yerlere başvurun. 183 arayın.ailesine söyleyin.tehtit için polise söyleyin. Çok üzüldüm. Müdürle konuşun.ablasini arayın. Ne bileyim yapın bir şeyler . Çok iyisiniz gönlünüze sağlık.

Cok uzuldum gercekten
Benimde bi oglum var, onu bu sekilde hayal bile etmek istemiyorum cok aci..
Cocugun ici nasil yaniyorsa ve sindirilmisse artik.. tek kelime edemiyor demek ki.
Yilmayin hocam,alti desilse neler cikar bunun altindan Allah bilir.
Aslinda agzini acmamasi da cok yakini tarafindan fiziksel veya psikolojik istismari getirdi aklima.
Tasimayla gidip geliyor dediniz, yolda mi basina bisey geliyor ki?
Bu cocuk oldu bitti mi boyleymis, bu sene mi boyle olmus.
Okuldan kayit aldirmayi istemesi yasadigi yerden biran once gidebilmek cunku cocuk belli ki bi girdabin icinde.
Aile isin icine girince iyice sus pus olur gibime geliyor cunku tehdit/ taciz artik herneyse aileninde tanidigi bi kisi tarafindan yapiliyor olabilir ve orda kaldikca bundan kurtulamayacagini bildiginden agliyor bence.
Ya gercekten cok uzuldum.
Lutfen gelismeleri yazin.
Bu basit bi okul degistirme uzuntusu degil kesnlikle

Bilemiyorum ama bu tacizi babası bile yapmış olabilir.Servisle o getirip götürüyormuş ya..
Dünyanın çivisi çıktı artık herkesten her şey beklenir.
Aile, ablalarinin olduğu okula değilde o okula niye yazdirmiş?
Bu inat niye?

İşin icinde çok kotu şeyler var muhtemelen canım. Okul çıkışı dışarda bir yerde konuşsan belki sana açılır.
Geç olmadan yardım edin çocuğa çünkü hiç normal değil...

O anlatmıyorsa sınıfta ona nispeten daha yakın öğrencilerle görüşün mutlaka bir fikirleri vardır. Rehberlik servisi ve ailenin durumdan haberi olmalı. Sosyal medyada vs. ogrenciler birbirlerini çok rezil ediyorlar akıl almaz şeyler yapıyorlar herhangi birseyden utanıyor, korkuyor olabilir ortam degistirmek istiyordur o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…