Surekli aglayan ogrencim

Sordum bi kac ogrenciye bizimle konusmuyorki hic kimseyle konusmuyormus o yuzden kimse bilmiyor sebebini.siniftakilerde ona hic karismiyor dalga gecme falan soz konusu degil

Farkli acidan yaklasmaya calisin . Mesela bu sene nerdeyse 1. Donem bitiyor seneye gecmen icin bende ilgilenicem bu konuyla snaa yardimci olmak istiyorum falan deyin arkadasca yaklasin belki biraz rahatlar ve zamanla konusarak anlayabilirsiniz derdini . Ama surekli derdin ne tacizmi su mu bu mu dersenesiz cocuk size kendini daha cok kapatir. Burda kocaman kadinlar bile gecmisteki konularini rahatca konusamiyorlar . Ergenlik cagindaki bir cocuk aslan konuşmak istemez.
Bana gore sosyal fobisi olan bir genc olabilir boyle buyuk tepkiler de verebilir normaldir buyuk bir sıkıntısı da olabilir bulmak lazim kendi haline birakmamak lazim .

Sadece bu hafta siddet ve tacizden bahsettim cunku tam 3 saate yakin pencere onunde ayni pozisyonda durdu.butun yontemleri denedim hic fayda vermedi israrla susuyor.gecen velisi geldiginde gitmek istedigi okula gidebilecegini ogrendik ama o aglamaya devam etti bi hafta bile bekleyemem dedi sadece.

Ablasi cok uzak bir yerdemi aklima soyle birsey geldi.
Servis ile okula gidip gelmesi fikrine ablasinda kalip ne der acaba yani sorun babasini beklemesi ve beklerken tehtit almasi ise sorun kalmaz.
2. Olarak tehdit varsa polis var polise sikayet edilebilir.

Ablasi o okuldaymis diye oraya gitmek istiyor.ah bi konussa anlatsa derdini ama ne yaptiysam ikna edemedim konusmaya.bugun tekrardan karsima alip konusacagim sonuc alamazsam velisini arayip onunla gorusecegim.rehberlik servisine soyluyorum ama benim gibi dusunmiyorlar bence.cunku bu durum kesinlikle normal degil.hatta abartiyor muyum acaba diye konu actim ama herkes benimle ayni fikirde

Kız mı erkek mi?

Taciz Olanilir erkekse kavgaya vs karışmış olabilir.

Ailesi ile temas kurun. Rehberlik yetmez. Sorunu bulun ona güven teşkil edin ki size açılsın.

Belki sen değil de çocuk abartıyordur. Kız öğrenci değil mi? Ailesi nakile sıcak bakmıyorsa kendi de iyice şartlanmışsa gidebilmek için her yolu deniyor olabilir. Akıl ermez onların işlerine.

Babasini beklerken yarim aaati nerede geçiriyor.

Bence siz o yarim saatte neler oluyor ne yapıyor, kim geliyor gidiyor yanina ona bakon öncelikle.

O yarim saat bekleyislere bir kac gün eşlik edin

Babasini beklerken yarim aaati nerede geçiriyor.

Bence siz o yarim saatte neler oluyor ne yapıyor, kim geliyor gidiyor yanina ona bakon öncelikle.

O yarim saat bekleyislere bir kac gün eşlik edin
Okulun yaninda bi durak var orda bekliyormus.evet bu hafta durmayi dusunuyorum uzaktan bakicam

Biz bu sene aldığımız seminerde aileye kesinlikle haber vermiyoruz. En son aile bilecek. Sorun ailede de olabilir demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…