Surekli aglayan ogrencim

Konustum gitmek istedigi yerde ablasi varmis akrabalari falan.o yuzden oraya gitmek istiyorun diyor.bana sacma geldi insan boyle bi sebepten kac aydir araliksiz aglar mi.sinifta yada okulda yasadigi hic bir durum yok cunku kimseyle tek laf etmisligim yok.yoklama aliyorum mesela burdayim bile demiyor hep kafasi masada agliyro

Ailesiyle konusmayi dusundum ama sinif hocalari kizabilir diye cekindim acikcasi

Taşımalı eğitimle gelip gidiyor diyorsunuz.Serviste veya kaldığı yurtta birşeyler yaşamış olabilir mi?lütfen araştırın. Sınıf öğretmeni olmasanız da neticede siz bu durumu farketmiş bir öğretmensiniz. Belki bir taciz vakasını ortaya çıkaracaksınız. .Hiçbir şey sebepsiz yere insanın karşısına çıkmaz.

Bence sosyal fobisi olan bir çocuk. Ortama uyum sağlayamıyor. Diğer okulda psikolojik olarak daha sağlam olacağını düşünüyor tanıdıkları ile... destek alması şart.

Kesinlikle ters bişey var..icine kapanik olmasi aglamasi anlamina gelmiyor.. Aileyle görüşülmesi gerek.insallah hayirla sonuçlansin

Benim merak ettigim aile bu duruma nasil yaklasiyo okulda sinif ogretmeni ve rehberlikle birlikte hareket ediliyo mu benim oglum 13 yasinda gecen yil bi ara arkadaslarindan kendini soyutlamisti birlikte konusmus cozmustuk aile yardimci olmazsa okulda yapilacaklar yeterli gelmeyebilir ama o yasta ki bi cocugum surekli aglamasida ne olursa olsun normal.degil

Bence zaten tehditlerden kurtulmak için okul değiştirmek istiyor. Ciddi bir sorunu olduğunu hissettim ve bu yaşların güzelliği yaşamak var böyle içinden çıkamadığı bir durumda kalmasına çok üzüldüm. Belli ki kendinin çözemeyeceği ölçüde bir durum . Bu olay çözmek için için diğer öğretmen arkadaşlarınızla iş birliği yapın derim ve mutlaka öğrenmelisiniz her ders karşınızda ağlaması ne zor ne üzücü içim parçalandı

Merhabalar, bende ortaokulda şahsım olarak böyle bir olay yaşamıştım ailevi bir problemden dolayı farkına varmadan çocuk yaşta depresyona girmişim ailem ilgili olduğu halde bu durumu farkedemedi, ben de okula gidince bunalıyor, ağlama krizi geçiriyor ve kesinlikle gitmek istemiyordum, ama bunu aileme bile söyleyemiyordum çünkü kendime bende bir anlam veremiyordum hatta ailem okulumu falanda kaç kere değiştirdi ama bu durum düzelmedi dahada vahim bir hal aldı, sonrasında ailemde hep altında bir problem olduğunu düşündü taciz, tehdit vs. Ama kesinlikle öyle bir şey söz konusu olmadı beni çok sıkıştırdılar hatta inanmadılar ama gerçek şuydu ki kesinlikle öyle konularla alakalı değildi ailem okulu, öğretmenleri, servisçileri herkesi araştırdı ama öyle bişey olmadığını görünce rahat bir nefes aldılar soluğu psikologda aldık ve uzun seansların sonunda ağır bir depresyon geçirdiğimi içime kapanık olduğum için de bu şekilde kendini gösterdiğini söyledi doktor, sizin öğrencinizin de böyle psikolojik bir sıkıntısı olabilir mi acaba?

Gerçekten sadece okulu sevmemiş olabilir. Yeğenim istemediği bir liseye gitmişti . 2 hafta gidebildi .İstemedi gitmek, ağladı psikolojisi bozuldu. Herhangi bir sorunu yoktu sadece istemediği bir liseye gidiyordu. İkna edemedik bir türlü. Gitmedi okula. Bıraktı okumayı.
Neyse ki açıktan okumaya devam etti .Bu sene mezun oluyor üniversite sınavlarına girecek , hayalleri var inşallah hepsi gerçekleşir
Bilmiyorum nasıl olur, sınıftaki uyumlu diğer öğrenciler ile görüşün. Arkadaş olmayı denesinler . Belki boylece alışır .

Lutfennn yardim edin ona...lutfen...ailesiyle konusun.gerekirse polisle...telefonlarimi dinlenir..ne olursa olsun...aklima kotu bir sey geldi ama paylasacagim.cinsel istismarmi var....her gun aglarmi bir cocuk...

Konuyu sabote etmek istemem ama cok kisa oglumun başına geleni anlatmaya calisayim.
17 yasinda , yasina gore uzun ve yakisikli bir cocuk. Ufak tefek dizi projeleri vs oldu. Kiz arkadaşı var 3 yildir. Kiz buna bi bileklik almış. Baya marka birşey. Bir gün geldi cani cok sıkkın .
Ne oldu canım dedim?
Anne bilekligimi düşürmüşüm dedi.
Ben simdi kiza ne diyeceğim.
Ne yapayim ben de aliriz aynısından dedim aldik.
Babasi doğumgününde çok güzel şık bir saat hediye etti. Oğlum evde takıyor dışarı cikinca takmıyor.
Kizdim ben de
Yahu niye bir dünya para verdirdin takmayacagin saate dedim.. ah ben ne bileyim...
Tamam annecim takarim dedi. Efendi bir çocuktur bu arada .
Kizlar oglumun yolumu kesip parlarini çalmışlar. Bu ilk etap. Çakı çekmisler sevgilisi yanindayken bir daha bütün parasini almislar.
3. Seferde bilekligi almislar.
Evim iki katli. Bir gün ust kattan eve giresim tuttu. Hic yapmam normalde.
Baktim asagida arkadaslariyla konusuyor.
Annem babam duysa olay cikar vs diye.
Ben panikle daldım odaya
Neler oluyor hemen anlat dedjm.
En son saati istemisler.
Benim safta eger bunu alirsaniz bu is karakolda biter aciklayamam eve demis.
Cocuklari mahallede polise yakalattim.
Ama yalan yok once bir temiz dovdurdum allah ne verdiyse.
Polisede soyledim bunlari bu hale kardesim getirdi dedim.
Esime soyleyemedim vallahi öldürür katil olurdu.
Günün sonunda sokak eskiyalinin oglumu bir aydir taciz etttgini parasini caldigini gasp ettiklerini öğrendim.
Oglumu beninle tehdit etmisler. Hayvan herifler
Yaslari 18 daha.
Tipleri at hirsizi gibi.
Polis diyor ki ;
Yakisikli cocuk , cebinde para , kolunda kızı görünce hedef secmisler kiskanclikta
Niye anlattim bu kadar
Belki o çocuğun da gercekten boyle bir derdi vardır.
Arastirmak lazim.....
Cok onemli cokkk

Konuyu okudum ve tepem attı. Yok o sınıf hocası kozar falan... kızarsa kızsın. Belki burada bunun muhabbeti dönerken bir çocuk kayıp gitmek üzere. Allah korusun bugün o çocuk kendine zarar verecek bir şey yapsa, keşke ailesi ile görüşseydim demenin bir faydası olmayacak. Neyi bekliyorsunuz anlamıyorum ki, lise bir sanırım ve henüz 13 veya 14 yaşında olmalı. Lütfen ailesi ile konuşun. Tacize, tecavüze, şiddete, berbat istismarlara maruz kalıyor olabilir. Psikolojik şiddet görüyor olabilir. Lütfen...

Bu tehdit meselesini okuldan alinmak icin uydurmus da olabilir ama gercejse bu konuyu halletmek lazim.bence bu konuya yogunlasin once.ailesi ne diyor.sebep mutlaka bulunmali

Bana daha once soyle demisti babasi onu servisle goturuyor yani babasi sofor.biz okuldan ciktiktan yarim saat sonra geliyomus babasi o surede bazilari gelip onu tehdit ediyormus.ilk gun bunu soyledi simdi ne yapiyorum ediyorum tek bi kelime konusmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…