- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.856
- 1.123
- Konu Sahibi cheshire kedisi
-
Yazık okadına demekki busaatlerde kocası geliyor kadına bulaşıyor asıl kocasının aklı dengesi yerinde deyil ki bu saatte gelib kadına bulaşıyor ben olsam direk plisi ararimApartmanda baska birine sorsaniz?
korkma canım evlilikten. bizim evde sesleri duyunca eşimle birbirimize sarılıp neyi paylaşamıyosunuz, mutlu olun işte diye yukarıya üzülüyoruz.Ya bu zamanda varya allahım korusun da kocana bile güvenme diyorlar bekarım yemin ederim evliliğe karşı soğudum, kadın her gün ağlıyorsa adamlar neler yapıyor acaba sende kendine dikkat et adam sapık mı hırsız mı öküzün teki mi
adamın sesi doğru dürüst çıkmıyor.Yazık okadına demekki busaatlerde kocası geliyor kadına bulaşıyor asıl kocasının aklı dengesi yerinde deyil ki bu saatte gelib kadına bulaşıyor ben olsam direk plisi ararim
YUH! Hergün kocası tarafından işkence görüyor , tecavüze uğruyor. Neden boşanmıyor? Adam öldürür falan mı?
değil değil.Belki bi yakınını kaybetmiştir, atlatamamıştır..
Maalesef bilmiyorum biz cok ugrastik ama ailesi cok asiri cahil. Kefeninle gel zihniyetinde gerizekalilar. Bi de en son ugrasrigimda mutluyum kocami seviyorum da dedi babasi aradi tehditler girla ki hayatta tehditten korkmam ama kadinin bir sure sonra bana olan tavri beni ondan uzaklastirdi. Her seyi elinin tersiyle itti simdi her gun yazdigi aci yazilari okuyorum. Elimden sadece dua etmek geliyor.
Benim de bir tanidigim var boyle her gun agliyor. Esi zorla ters iliskide bulunuyormus kadini doverek ve aglatarak. Belki sebep budur. Evlerin icinde neler oluyor. O tanidigim bosanmiyor da. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Kimselerin bilmedigi ne dertler var.
Bizim aşağıdaki komşuda bazen sabah bazen akşam gelir kavga gürültü ama herzaman değil..değil değil.
Hayir sosyal medyada. Adam zaten psikopat serefsiz. aman neyse oyle iste. Umarim duzelir bir ferahlik bulur.Ailesinin desteğini bulamayınca cesaret edememiştir. Adamdan da korkmalı biraz.
Size mi yazıyor acı yazıları?
burada bebek de yok.Bizim aşağıdaki komşuda bazen sabah bazen akşam gelir kavga gürültü ama herzaman değil..
Kadın kapı duvar ne varsa yumrukluyo. Bi defa hatta yazındı kapılar pencereler açık, mutfağı aşağı indirdi ' yeter artık içmiceksin demedimmi ' diye.
Bugünlerde yeni doğmuş bebek sesi geliyo, 2 tane daha vardı 3.yü doğurmuş maaşallah
canınızı sıkması düşündürücü. Bu tür olaylarda kişiler üzüntü ve merak duyar acaba ne derdi var kim saatlerce ağlamak ister.merhaba, 3 ay oldu taşınalı. Apartman görevlisinden başka kimseyi tanımıyorum. ve üst komşumun tam da bu saatlerde ağlamalı ve ağlayarak başka bir kadına bişeyler anlatır sesi geliyor. bir kaç kez adamın sesini duydum (sessiz sessiz sesi geliyor). ama bu ağlama 3 aydır hiç bitmez mi, bitmiyor. bir kaç kez de bam güm ses geldi. bugün de öyle. şimdi size bunları yazarken bile kadının ağladığını duyuyorum. artık çok canımı sıkmaya başladı. hani 1-2 olur ama bunlar her gün böyle ve kadın sürekli ağlıyor.
kimseyi tanımıyorum. sizce ne yapmalıyım?
Bilmiyorum başka yerde nasıl ama bize kol kılırılır yen içinde kalınır diye öğretildi. Bir kaç kez yüksek sesle kavga edince eşim hemen susturur komşular kavga ettiğimizi duyacak ya da konu komşuyu rahatsız etme der. Bir zaman anlarım ama altta da biri yokmuşcasına her gün ağlayan biri var, 3 ayda taş olsa çatlardı kadın azimle ağlıyor. Bebektir, çocuktur anlamaz ağlar diyoruz da yetişkin insan bas bas ağlıyorsa rahatsız oluyorumcanınızı sıkması düşündürücü. Bu tür olaylarda kişiler üzüntü ve merak duyar acaba ne derdi var kim saatlerce ağlamak ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?