sürekli ağlayan üst komşu-önerilerinize ihtiyacım var-

Şiddet mevzusu varsa bile şikayetiniz bir işe yaramaz. Polis gelince kocam değil mi döver de sever de cevabını alır gider muhtemelen. Ki gerçekten sanmıyorum şiddet olduğunu.
Ya bir derdi vardır ya da dediğim gibi sesleri karıştırıyor olabilirsiniz.

Önce kapiciya sor nasıl tipler vs diye.bilgi al.

Devam ederse de elbette sessiz kalma polisi ara.

Hep bu saatlerde demis konu sabihi.. Okuyumca aklima direk su geldi benim. Acaba adam icip geliyorda dovuyor olabilirmi cunku cok gec suan saat. Vede kadinin bi sikintisi olsa tum gun boyle sesler duyardi. Arkadaslarin dedigi gibi ilk olarak bence bi gorevliye sorun. Bi fikri yoksa polisi arayin. Durumu anlatin ve artik bi sikinti oldugunj dusundugunuzu soyleyin hemen gelirler.

bilmem belki biz aman kimseler duymasın diye özenle kavga ettiğimiz için istisnasız her gün duyulan ağlama sesi normal olmayan bir durummuş gibi geldi. ben küçük şehirden geldim istanbula, burada komşuluğun pek olmadığını söyledi eşim. bir şeyler yapıp kapıdan versem, kadın anlamaz mı niye geldiğimi?

Polisi ara soyle

Benim de bir tanidigim var boyle her gun agliyor. Esi zorla ters iliskide bulunuyormus kadini doverek ve aglatarak. Belki sebep budur. Evlerin icinde neler oluyor. O tanidigim bosanmiyor da. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Kimselerin bilmedigi ne dertler var.

yanında bir kadın da oluyor ağlayınca. ona birşeyler anlatıyor ağlayarak. bam güm her gün olmuyor, ya da adamın sesi her gün gelmiyor. kadın her gün ağlıyor. şaştım kaldım

Ayrica benzer bi durum benim basima geldi. Parkta kizlarimi oynatirken bi kadin ve yaninda 9 10 yaslarinda bi cocuk vardi bankta oturuyorlardi. Bi adam geldi sanirim babasiymis ve ayrilarmis esiyle. Cocugu bi kolundan biri cekiyor oteki kolundan digeri.. herkes izliyordu bagiris cagiris falan parktan cikip sokakta bile devam ettiler hemen polisi aradim ben durumu anlattim.. Zaten hemen cadde basinda karakol vardi. Hemen geldiler ve adamla konustular. Meger babasinin gorme gunuymus ama annesi vermek istemiyormus.. nolur nolmaz burasi Turkiye. Bisey olursa vicdan azabi cekersiniz. (Yani ben cekerdim)

yeni evli sayılırım, yeni ev hanımı oldum yol yordam bilmem. hani bir gün sesi kesseler de bişey bahane edip gitsem diyorum ama akşama hep bu sesleri duyunca vazgeçiyorum.
Sende haklısın canım,ne yapmalı bilemedim başka ,ama bir örnek vereyim, bir arkadaşım yeni evliyken eşindem şiddet gördüğünü söyleyip ablası kuzeni ve beni eve çağırdı ,maksat bahaneyle kızı alıp annesine götürücez ,eşi geldi yok onun kocasıyım bir yere gidemez falan, neyse adam bizi evden kovdu ,kızda gık yok ,biz aşağı inerken kuzene mesaj atıyor kız kurtarın beni diye,bizde bu telaşla acaba ne oluyor diye polisi arıyoruz,polis geliyor hep beraber ekiple çıkıyoruz yukarı, kapıyı kocası açıyor bir sorun yok memur bey felan ,kızı çağırıyor ondan duyalım diyor kız kapıdan şöyle bir bize bakıyor hayretle dönüp memura yoooooo ne alaka hiçbir sorun yok ablam yanlış anlamış filan,tabi biz gte baka baka dönüyoruz, birde çok uzak semt,sonra dedim gidip adamın kovmasına mı yanayım ,arkadaşın dengesizliği nemi yanayım yoksa ortaklaşa verdiğimiz onca taksi parasına mı yanayım,
Anlayacağın bazı kadınlarda böyle dengesiz ,yardım ister yardım etmeye kalkarsın suçlu olursun,nemi oldu o arkadaşa daha sonra bir kaç kez annesinde gördüm ,araya mesafe koydum görüşmüyorum

Benim kardeşlerime tuttuğumuz dairenin üst katından da sürekli özellikle geceleri ağlama, inleme, söylenme sesi geliyordu. Uyuyamıyordum orada kaldığım zamanlar.. Meğer üst katta yaşlı bir teyze varmış. Orada olmadığımız bir vakit kadıncağız vefat etmişti. Sanırım çok hastaydı.

Bizim d ebir komsu oyleydi rahatsizligi varmis teyzenin artik nasil bir sey bilmiyorum her aksam aglardi baya. Insanin ici kiyiliyor tabi ama zaman sonra alışıyor bilmiyorum rahmetli de oldu sanırım artik. Ne rahatsizligi bilmiyorum ama belki uzuluyordu hep

Canım sende kendince haklısın ama şunu da söyleyeyim öyle kimseyi tanımıyorum da deme bir an önce üst komşun olmasa da diğerleriyle bir tanış görüş fikirlerini al bakayım olay neymiş ne değilmiş

YUH! Hergün kocası tarafından işkence görüyor , tecavüze uğruyor. Neden boşanmıyor? Adam öldürür falan mı?

kadini pazarliyo olabilirler mi ?
yok yahu sanmam. yine bir akşam ses gelip kapı çarpılıp birileri evden çıkınca eşim bakmış balkondan kim çıkacak diye, orta yaşlı bir kadın karşımızdaki banka oturmuş, yanına da gençten bir oğlan, konuşmadan durup yürümüşler. eşime kalırsa evdeki başka kadın adamın annesi

bir sene başka yerde oturdum o zamanlar çalıştığım için komşularımı görmedim, şehir değiştirince de ev hanımı oldum. annem tanışma konularından iyidir, ben anlamam pek. annem hazır yanımdayken salayım birilerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…