- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi cheshire kedisi
-
ya ciddi bir mevzu var. polise falan mı haber verseği düşündük. kadını mı dövüyor diye. ama daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadığımız için polise haber verilip verilmeyeceğinden bile bi haberiz
Önce kapiciya sor nasıl tipler vs diye.bilgi al.ya ciddi bir mevzu var. polise falan mı haber verseği düşündük. kadını mı dövüyor diye. ama daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadığımız için polise haber verilip verilmeyeceğinden bile bi haberiz
bilmem belki biz aman kimseler duymasın diye özenle kavga ettiğimiz için istisnasız her gün duyulan ağlama sesi normal olmayan bir durummuş gibi geldi. ben küçük şehirden geldim istanbula, burada komşuluğun pek olmadığını söyledi eşim. bir şeyler yapıp kapıdan versem, kadın anlamaz mı niye geldiğimi?Neden hemen akli dengesi bozuk etiketi yapıştırdınız ki
Sürekli ağlıyorsa demek ki içinde büyük bi derdi var mesela benim teyzem hem eşini hem çocuğunu (yani enistem ve kuzenimi ) arka arkaya kaybettik rabbim kimseye vermesin
Oda sürekli ağlar belki atlatamadigi bişey var
Ha ben olsam napardım birgün yaparım bir kek alırım giderim hem tanımış olurum hem derdini yada psikolojik bi sorunu mu var onu anlamış olurum
Polisi ara soylemerhaba, 3 ay oldu taşınalı. Apartman görevlisinden başka kimseyi tanımıyorum. ve üst komşumun tam da bu saatlerde ağlamalı ve birine bişeyler anlatır sesi geliyor. bir kaç kez adamın sesini duydum. ama bu kavga 3 aydır hiç bitmez mi, bitmiyor. bir kaç kez de bam güm ses geldi. bugün de öyle. şimdi size bunları yazarken bile kadının ağladığını duyuyorum. artık çok canımı sıkmaya başladı. yukarıda akli dengesi olmayan birilerinin yaşadığını falan düşünmeye başladım. hani 1-2 olur ama bunlar her gün böyle ve kadın sürekli ağlıyor.
kimseyi tanımıyorum. sizce ne yapmalıyım?
Hep bu saatlerde demis konu sabihi.. Okuyumca aklima direk su geldi benim. Acaba adam icip geliyorda dovuyor olabilirmicunku cok gec suan saat. Vede kadinin bi sikintisi olsa tum gun boyle sesler duyardi. Arkadaslarin dedigi gibi ilk olarak bence bi gorevliye sorun. Bi fikri yoksa polisi arayin. Durumu anlatin ve artik bi sikinti oldugunj dusundugunuzu soyleyin hemen gelirler.
Sende haklısın canım,ne yapmalı bilemedim başka ,ama bir örnek vereyim, bir arkadaşım yeni evliyken eşindem şiddet gördüğünü söyleyip ablası kuzeni ve beni eve çağırdı ,maksat bahaneyle kızı alıp annesine götürücez ,eşi geldi yok onun kocasıyım bir yere gidemez falan, neyse adam bizi evden kovdu ,kızda gık yok ,biz aşağı inerken kuzene mesaj atıyor kız kurtarın beni diye,bizde bu telaşla acaba ne oluyor diye polisi arıyoruz,polis geliyor hep beraber ekiple çıkıyoruz yukarı, kapıyı kocası açıyor bir sorun yok memur bey felan ,kızı çağırıyor ondan duyalım diyor kız kapıdan şöyle bir bize bakıyor hayretle dönüp memura yoooooo ne alaka hiçbir sorun yok ablam yanlış anlamış filan,tabi biz gte baka baka dönüyoruz, birde çok uzak semt,sonra dedim gidip adamın kovmasına mı yanayım ,arkadaşın dengesizliği nemi yanayım yoksa ortaklaşa verdiğimiz onca taksi parasına mı yanayım,yeni evli sayılırım, yeni ev hanımı oldum yol yordam bilmem. hani bir gün sesi kesseler de bişey bahane edip gitsem diyorum ama akşama hep bu sesleri duyunca vazgeçiyorum.
kadini pazarliyo olabilirler mi ?yanında bir kadın da oluyor ağlayınca. ona birşeyler anlatıyor ağlayarak. bam güm her gün olmuyor, ya da adamın sesi her gün gelmiyor. kadın her gün ağlıyor. şaştım kaldım
bazi insanlar orgazm olurken agliyomus oyle birseymi ki
eger oyleyse nekaddan sansli hergun orgazm
Benim de bir tanidigim var boyle her gun agliyor. Esi zorla ters iliskide bulunuyormus kadini doverek ve aglatarak. Belki sebep budur. Evlerin icinde neler oluyor. O tanidigim bosanmiyor da. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Kimselerin bilmedigi ne dertler var.
yok yahu sanmam. yine bir akşam ses gelip kapı çarpılıp birileri evden çıkınca eşim bakmış balkondan kim çıkacak diye, orta yaşlı bir kadın karşımızdaki banka oturmuş, yanına da gençten bir oğlan, konuşmadan durup yürümüşler. eşime kalırsa evdeki başka kadın adamın annesikadini pazarliyo olabilirler mi ?
bir sene başka yerde oturdum o zamanlar çalıştığım için komşularımı görmedim, şehir değiştirince de ev hanımı oldum. annem tanışma konularından iyidir, ben anlamam pek. annem hazır yanımdayken salayım birilerine.Canım sende kendince haklısın ama şunu da söyleyeyim öyle kimseyi tanımıyorum da deme bir an önce üst komşun olmasa da diğerleriyle bir tanış görüş fikirlerini al bakayım olay neymiş ne değilmiş
ha bir de bu komşu en üst katta zaten benden başka duyan yoktur.Canım sende kendince haklısın ama şunu da söyleyeyim öyle kimseyi tanımıyorum da deme bir an önce üst komşun olmasa da diğerleriyle bir tanış görüş fikirlerini al bakayım olay neymiş ne değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?