Bankayı arayıp müşteri temsilcisine bağlandım 13 dakika bekleyerek.Yapma ,limit dolmadan frenlemelisin cunkuu erken.teshis hayat kurtarır
Daha önceden altın yapıyordum ancak şu an aşırı yüksek. Zarar etme olasılığım çok yüksek. Sürekli altın düştü mü yükseldi mi diye bakıp duruyorum o zaman daParasız kalarak... Altın gibi harcayamayacağınız bir birikime yönelebilirsiniz.
Ben de ananem gibi öğüt vermişim zatenDaha önceden altın yapıyordum ancak şu an aşırı yüksek. Zarar etme olasılığım çok yüksek. Sürekli altın düştü mü yükseldi mi diye bakıp duruyorum o zaman daBir de hiçbir zaman kar edemedim altından. Faizsiz olmasını istediğim için düşüşlerde çok zarar ediyorum.
o kadar gereksiz alışverişe yapıcak parayı altına dövize bağlarsan paran kalmaz harcayamazsın hem de birikimin olur
Limitimi düşürdüm. Ama biliyorum maaştan sonra o limit artınca ben yine alışveriş sitelerinde alacak bir şeyler bulacağım. Yetmeyecek favorilerime ekleyeceğim birçoğunu sonra dönüp bir de onları alacağım. Kontrolümü iyice kaybetmeden daha net çözümler bulmalıyım3 yıldır bu durumu yaşıyorum ama hala çözüm bulamadım.Uzun yıllar işsiz kaldım,atanınca sapıttım.Bi süre snra geçer dedim ama 3 yıldır geçmedi,en son kendimi savruk ilan ettim
Konuyu takipteyim
O son cümleyi çok kuruyorum. Amaaaann diye başlıyorBen de ananem gibi öğüt vermişim zatenşu an çok yüksek haklısınız. Aman canınızdan kıymetli mi alın gitsin..
Haklısınız. O otokontrolü nasıl geri kazanabilirim bilmiyorum. Çok kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum. Mutlaka beğendiğim o şeyi almak için bir bahane buluyorum kendi kendime. Şu an kredi kartı limitimi düşürdüm biraz da olsa. Ödedikçe daha da düşürmeyi planlıyorum. Gelecek ay bin lira daha düşürürsem bir miktar belki kısıtlamış olurum kendimi. UmuyorumLimit azaltmak çözüm değil bence sizin otokontrolünüzü geri kazanmanız lazım. Kendinize aylık alışveriş için bir bütçe ayırın ve sadece o kadar kullanın. Limit olarak belirlediğiniz bütçeyi baz alın yani.
Ama içlerinden bir ya da ikisini sürekli kullanıyorum diğerleri açılıyor kalıyor öylece aylarcaOfff ben bütün ömrüm boyunca böyleyim . En sevdiğim şey elbise makyaj malzemesi krem şu bu alayım . Ayakkabı alayım.
Sepete attıklarımı bırakamıyorumBeğendiklerini sepete at bol bol ordan çık başka siteye gir aynısını yap hevesini al sonra sıkılıyon siliyon zaten.
YapamıyorummmHiç çok alışveriş yapan birisi olmadım hatta eşim yapmadığım için tartışma çıkarmıştı o derece cimriyimsen parayı gönder ben tutarım der mişim bacım harcamıcaksın unutçaksın parayı lazım olur bir gğn üzülürsün böyle düşün ya işten çıkarsam ya hastalık vs olursa ne yaparım para lazım lazım diye diye kukulinin tut şarkısı geldi aklıma tut tut tut tut tut tut tut tut tut beğendiğin olunca hemen kendini tut tut tutttttttttt parasız kalıncaaaaaaaaaa çok çok üzülürsün tutttt tuttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?