Sürekli alışveriş yapma isteği

ben de pandemiden sonra alışveriş yapamayanlardanım. öncesinde özellikle giysiye ayakkabı çanta çok para harcardım. alırken de benim için öncelik kumaştır sonra modeldir.
şimdi alışveriş isteğim bitti. alırken bir daha düşünüyorum, benim buna ihtiyacım var mı. evde buna benzeyen var mı, kaç kere giydim.
pahalı bir ürünse almadan bir gün beklemeyi tercih ediyorum ve genelde vazgeçiyorum.

Evet bende de var bu istek fakat ufak ufacık minicik bir sorunum var param yok

ben de pandemiden sonra daha çok alışveriş isteği duyuyorum. ihtiyacım olmasa da ben de alıyorum.

Tebrik ediyorum sizi gerçekten Umarım bu konuda ben de başarılı olabilirim.

Ahhh onu bir yapabilsem. Bir uygulamayı silmemiştim çok beğendiğim bir ruj vardı gelince almayı düşünüyordum. Onu aldıktan sonra silecektim. Geldi ürün, hemen sepete ekleyip aldım Ama teslim alır almaz uygulamayı sileceğim. O ürünü aldıktan sonra başka bir şeye bakmadım daha. Benim uygulamaları silmem şarttı çünkü.

Kartı bir süre İnternet alışverişine kapatın. Bir de sosyal medyayı bir süre kullanmayın. İnsanı tüketime yönlendiriyor.
Sanal kartım vardı artık numarasını ezberlemiştim. Onu iptal ettim tamamen. Limitimi de düşürdüm. Maaştan sonra bir ya da iki bin lira daha düşürmeyi düşünüyorum. Bakalım umarım başarabilirim.

Sadece bir uygulama kaldı onda çok beğendiğim bir ruj vardı tükenmişti. Şimdi gelmiş. Onu aldım elime ulaşır ulaşmaz uygulamayı sileceğim.

Evet bende de var bu istek fakat ufak ufacık minicik bir sorunum var param yok
Para çok değil bende de ama harcama çok. Yani çok rahat birikim yapabilecekken yapamıyorum bu alışkanlığım yüzünden. Umarım artık kurtulabilirim bu alışkanlıktan.

Umarım başarabilirim bırakmayı ben de. Mesela hala aklım alamadıklarımda

Vazgeçemiyorum ben beklesem bile Limitimi biraz daha düşüreceğim maaş sonrası. Nakit harcamak zor gelir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…