Bahaneler bahaneler...Bir daha gorusmek isterse sen ek onu anlasin.
Merhaba kızlar;
Uzun senelerden beri arkadaş olduğum birisi var. Kendisi ile liseden beri tanışırız. Lise bitti uzun süre görüşmedik. Geçen sene görüşmeye başladık bu şahısla.
Neyse işte ufak bir flört maceramız da olmadı değil. Ama olmadı bir şekilde.
Biz de konuştuk bununla, dedik arkadaşken iyiyiz, diğer türlü işler sarpa sarıyor. Neyse işte konu kapandı.
2 hafta evvel de görüştük güzel vakit geçirdik, gezdik falan.
Ayrılırken dedi ki sık sık tekrarlayalım bunu. Ben de tamam dedim.
Neyse dün mesaj atmış hafta sonu müsait misin, görüşelim diye.
Ben de evet müsaitim dedim.
Pazar gününden için sözleştik.
Ama bugün mesaj atmış, canım dersim uzayacak benim yarın diye.
2 hafta önce buluştuğumuz da da aynı şey olmuştu. Aslında ondan önceki hafta görüşecektik. Bunun ailesini bir yere götürmesi gerekmiş. Görüşmeye iki saat kala haber verdi.
Yani tamam olabilir de ben de onun için plan yapmamıştım. Ona göre ayarlamıştım birşeyleri. Bozuldum tabi.
E şimdi de ekti beni. Pazartesi görüşelim dedi. Ben de yok dedim.
Yani kızlar abartıyor muyum, ikidir aynısı oluyor. Madem benden çok önemli işleri var, ben önemsizim, önemsiz biri ile de görüşmeyiversin.
Bir de hep teklif getiren taraf o oluyor, ben görüşelim demedim hiç.
Ama hep ekilen taraf da ben oluyorum.
Şimdi ben de sınavlara hazırlanıyorum. Benim de zamanım kıymetli, ama ben onu önemseyip vakit ayırıyorum. Ama böyle de olunca kendimi aptal gibi hissediyorum.
Şimdi de whatsup tan mesaj atmış, niye soğuk davranıyorsun diye.
Kızlar sizce ben haksız mıyım yaaa:26:
Merhaba kızlar;
Uzun senelerden beri arkadaş olduğum birisi var. Kendisi ile liseden beri tanışırız. Lise bitti uzun süre görüşmedik. Geçen sene görüşmeye başladık bu şahısla.
Biz de konuştuk bununla, dedik arkadaşken iyiyiz, diğer türlü işler sarpa sarıyor. Neyse işte konu kapandı.
2 hafta önce buluştuğumuz da da aynı şey olmuştu. Aslında ondan önceki hafta görüşecektik. Bunun ailesini bir yere götürmesi gerekmiş. Görüşmeye iki saat kala haber verdi.
Yani tamam olabilir de ben de onun için plan yapmamıştım. Ona göre ayarlamıştım birşeyleri. Bozuldum tabi.
Yani kızlar abartıyor muyum, ikidir aynısı oluyor. Madem benden çok önemli işleri var, ben önemsizim, önemsiz biri ile de görüşmeyiversin.
Şimdi ben de sınavlara hazırlanıyorum. Benim de zamanım kıymetli, ama ben onu önemseyip vakit ayırıyorum. Ama böyle de olunca kendimi aptal gibi hissediyorum.
Bıraz sıkıcı konuşamayan bı tıp olabılır mısın acaba?
Yani ben de öyle düşünüyorum. Ama bir kere ektiği biri ile ısrarla neden tekrar görüşmek ister ki bir insan.
Yani benim bildiğim birini ekiyorsan onla görüşmek istemiyorsun demektir:44:
Haklısın valla bence açık açık söyle madem önceden plan yapıyoruz o plana uymanı bekliyorum aksi halde sana güvenim zedeleniyo soğuk davranmıyorum ya da farkında değilim çünkü sürekli son anda planı iptal ettiğin için içimden ancak böylesi geliyo diye. Hem sitemli hem yumuşak bi mesaj olur.
Zaman oldurmek icin,can sikintisindan da olabilir.Ben ciddi oldugunu dusunmuyorum.Gercekten ama gercekten seven kisi Nobel Baris Odulu alsa bile o bulusmaya gelir..
Merhaba kızlar;
Bence öyle dwnk gelmiş olabilir hemen günahını almayalım ama ayarlarken söyle planımı ona göre yapıyorum işin cıkmaz demi falan de.
Yani evet. Madem işi çıkabilir, ki dersim uzayacak dedi. Belli ki bunun ihtimali vardı. O zaman benle baştan plan yapmayacaktı.
Sanırım önemsenmiyorum
Sana nasil davraniliyorsa sen de oyle davran..
Öyle dersem de laf sokmuş gibi olmam mı?
Yani şimdi üstüne düşersem meselenin görüşmek için ölüyormuşum gibi bir imaj çizerim gibi geliyor.
Benim için olmazsa olmaz biri de değil. Ama iyi vakit geçiriyoduk.
E şimdi ikidir de ekiyor beni. Bu çocukla görüşmeyi kesmeli miyim emin değilim. Sorun burada.
Yani şimdi pazartesiye tamam deyip ben de onu mu ekeyim?
Yani şimdi pazartesiye tamam deyip ben de onu mu ekeyim?
Laf sokmuş gini olur ama bu seferde soğuk davranmamın nedenini sorup duracak bence soğuk davranöa bi dahagün söylerse tamam de 3. Ye aynısını yaparsa bi daha sen buluşmazsın ama şimdi gercekten iki kere işi cıkmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?