Sürekli Ama Sürekli Ekiliyorum Kızlar Yardım!!!

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.156
298
Merhaba kızlar;

Uzun senelerden beri arkadaş olduğum birisi var. Kendisi ile liseden beri tanışırız. Lise bitti uzun süre görüşmedik. Geçen sene görüşmeye başladık bu şahısla.
Neyse işte ufak bir flört maceramız da olmadı değil. Ama olmadı bir şekilde.
Biz de konuştuk bununla, dedik arkadaşken iyiyiz, diğer türlü işler sarpa sarıyor. Neyse işte konu kapandı.
2 hafta evvel de görüştük güzel vakit geçirdik, gezdik falan.
Ayrılırken dedi ki sık sık tekrarlayalım bunu. Ben de tamam dedim.
Neyse dün mesaj atmış hafta sonu müsait misin, görüşelim diye.
Ben de evet müsaitim dedim.
Pazar gününden için sözleştik.
Ama bugün mesaj atmış, canım dersim uzayacak benim yarın diye.
2 hafta önce buluştuğumuz da da aynı şey olmuştu. Aslında ondan önceki hafta görüşecektik. Bunun ailesini bir yere götürmesi gerekmiş. Görüşmeye iki saat kala haber verdi.
Yani tamam olabilir de ben de onun için plan yapmamıştım. Ona göre ayarlamıştım birşeyleri. Bozuldum tabi.

E şimdi de ekti beni. Pazartesi görüşelim dedi. Ben de yok dedim.
Yani kızlar abartıyor muyum, ikidir aynısı oluyor. Madem benden çok önemli işleri var, ben önemsizim, önemsiz biri ile de görüşmeyiversin.
Bir de hep teklif getiren taraf o oluyor, ben görüşelim demedim hiç.
Ama hep ekilen taraf da ben oluyorum.
Şimdi ben de sınavlara hazırlanıyorum. Benim de zamanım kıymetli, ama ben onu önemseyip vakit ayırıyorum. Ama böyle de olunca kendimi aptal gibi hissediyorum.
Şimdi de whatsup tan mesaj atmış, niye soğuk davranıyorsun diye.
Kızlar sizce ben haksız mıyım yaaa:26:

Bahaneler bahaneler...Bir daha gorusmek isterse sen ek onu anlasin.

Bahaneler bahaneler...Bir daha gorusmek isterse sen ek onu anlasin.

Yani ben de öyle düşünüyorum. Ama bir kere ektiği biri ile ısrarla neden tekrar görüşmek ister ki bir insan.
Yani benim bildiğim birini ekiyorsan onla görüşmek istemiyorsun demektir:44:

Haklısın valla bence açık açık söyle madem önceden plan yapıyoruz o plana uymanı bekliyorum aksi halde sana güvenim zedeleniyo soğuk davranmıyorum ya da farkında değilim çünkü sürekli son anda planı iptal ettiğin için içimden ancak böylesi geliyo diye. Hem sitemli hem yumuşak bi mesaj olur.

Bıraz sıkıcı konuşamayan bı tıp olabılır mısın acaba?

Görüşme teklifleri hep ondan geliyorsa belki gerçekten talihsizlik yaşandı.

Yani tablo iç açıcı değil ama hayat bazen o kadar saçma sapan oluyor ki, bu tip durumlar yaşanabiliyor. Belki gerçekten salakça olaylar yüzünden görüşemediniz ve doğru söylüyor.

Bence son bir şans verin, bunu da şaka yollu söyleyin. Yine işi çıkarsa bırakın gitsin. Bir şans daha vermezseniz aklınızda kalacak çünkü.

Bıraz sıkıcı konuşamayan bı tıp olabılır mısın acaba?

Hayır canım aksine espirili biriyimdir. Hem o ısrar ediyor görüşelim diye. Sıkıcı biri olsam neden teklif etsin ki?
Yani aslında yine bozulduğumu belli etmedim ok dedim.
Hiç umrunda değil gibi davranıyorsun dedi. Napmaya çalışıyor anlamadım.

Yani ben de öyle düşünüyorum. Ama bir kere ektiği biri ile ısrarla neden tekrar görüşmek ister ki bir insan.
Yani benim bildiğim birini ekiyorsan onla görüşmek istemiyorsun demektir:44:

Zaman oldurmek icin,can sikintisindan da olabilir.Ben ciddi oldugunu dusunmuyorum.Gercekten ama gercekten seven kisi Nobel Baris Odulu alsa bile o bulusmaya gelir..

Gorusmeyin kendinizi kaptirmadan mesafenizi Koruyun bi da yapamasin sizde ekin akli basina gelsin bana da aptal yerine konulmak gibi gelirdi hic hoş değil yaptigi

Haklısınız aslında direk söylemek iyi olabilir.
Yani insanın bir defa işi çıkar. İkidir oluyorsa birşey vardır değil mi?
Kontrol manyağı, takıntılı biri gibi görünmek de istemem.:26:

Zaman oldurmek icin,can sikintisindan da olabilir.Ben ciddi oldugunu dusunmuyorum.Gercekten ama gercekten seven kisi Nobel Baris Odulu alsa bile o bulusmaya gelir..

Yani evet. Madem işi çıkabilir, ki dersim uzayacak dedi. Belli ki bunun ihtimali vardı. O zaman benle baştan plan yapmayacaktı.
Sanırım önemsenmiyorum

Bence öyle dwnk gelmiş olabilir hemen günahını almayalım ama ayarlarken söyle planımı ona göre yapıyorum işin cıkmaz demi falan de.

Bence öyle dwnk gelmiş olabilir hemen günahını almayalım ama ayarlarken söyle planımı ona göre yapıyorum işin cıkmaz demi falan de.

Öyle dersem de laf sokmuş gibi olmam mı?
Yani şimdi üstüne düşersem meselenin görüşmek için ölüyormuşum gibi bir imaj çizerim gibi geliyor.
Benim için olmazsa olmaz biri de değil. Ama iyi vakit geçiriyoduk.
E şimdi ikidir de ekiyor beni. Bu çocukla görüşmeyi kesmeli miyim emin değilim. Sorun burada.

Laf sokmuş gini olur ama bu seferde soğuk davranmamın nedenini sorup duracak bence soğuk davranöa bi dahagün söylerse tamam de 3. Ye aynısını yaparsa bi daha sen buluşmazsın ama şimdi gercekten iki kere işi cıkmış olabilir

öncelikle devamlı "öyle olsa neden görüşmek istesin" demekten vazgeçmelisin
neden görüşmek istemesin ki??
sevmeyen bir insan bile elinin altında birisi olsun isteyebilir,ara sıra flört etmek için halihazırda biri dursun ister,bi macera yaşamak ister..
ille de görüşmek istemesine romantik anlamlar yüklememelisin...

yorum kısmına gelecek olursak , belki de maddi açıdan sorun yaşıyodur,parasını denkleştirememiştir.
Neticede o bi erkek,hesapların eline bakma ihtimalini her zaman düşünmeli,yani sen cebinde 20 tlyle buluşmaya gidebilirsin ama o bunu yapamaz.Yani seni güzel bi yere götürecek olsa,bütçesini denklese bile tatlı yeme ihtimalinizi düşünür mesela :)
Hee "maddi durumu iyi" diyebilirsin ama dünya hali,ben mesela geçen gün bir buçuk saatlik etkinliğe 25 tl'lik bilet aldım ama etkinlik günü otobüse binecek para bulamadım,fellik fellik bozukluk aradım bütün evde
o yüzden trip atmadan önce düşünmek lazım...

bi ihtimal de söylediği sebepler gerçektir.Kuralcı bir insan değildir,zor durumda kalıp o gün seninle buluşacağına pazartesi rahat rahat-sakin kafayla gezmek istemiştir..

ve son olarak oğlak burcu mu acaba bu zat??

Ya biraz da ben şey biriyim nasıl desem, biraz huysuz.
Şu an sinir oldum ya bunu kolay kolay unutmam da.
Yani biraz özen istiyorum, özen gösterse ne olur ki? Niye ben ekmedim onu.
Yani sebepleri de o kadar ölümcül de değil.
Birinde ailesini gezdirmekti sebep.
Yani sanki iki eli kandaydı da ondan gelemedi gibi bir durum da yok ortada.
Ondan bu kaprisli ruh halim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…