Ya biraz da ben şey biriyim nasıl desem, biraz huysuz.
Şu an sinir oldum ya bunu kolay kolay unutmam da.
Yani biraz özen istiyorum, özen gösterse ne olur ki? Niye ben ekmedim onu.
Yani sebepleri de o kadar ölümcül de değil.
Birinde ailesini gezdirmekti sebep.
Yani sanki iki eli kandaydı da ondan gelemedi gibi bir durum da yok ortada.
Ondan bu kaprisli ruh halim aslında.
öncelikle devamlı "öyle olsa neden görüşmek istesin" demekten vazgeçmelisin
neden görüşmek istemesin ki??
sevmeyen bir insan bile elinin altında birisi olsun isteyebilir,ara sıra flört etmek için halihazırda biri dursun ister,bi macera yaşamak ister..
ille de görüşmek istemesine romantik anlamlar yüklememelisin...
yorum kısmına gelecek olursak , belki de maddi açıdan sorun yaşıyodur,parasını denkleştirememiştir.
Neticede o bi erkek,hesapların eline bakma ihtimalini her zaman düşünmeli,yani sen cebinde 20 tlyle buluşmaya gidebilirsin ama o bunu yapamaz.Yani seni güzel bi yere götürecek olsa,bütçesini denklese bile tatlı yeme ihtimalinizi düşünür mesela :)
Hee "maddi durumu iyi" diyebilirsin ama dünya hali,ben mesela geçen gün bir buçuk saatlik etkinliğe 25 tl'lik bilet aldım ama etkinlik günü otobüse binecek para bulamadım,fellik fellik bozukluk aradım bütün evde
o yüzden trip atmadan önce düşünmek lazım...
bi ihtimal de söylediği sebepler gerçektir.Kuralcı bir insan değildir,zor durumda kalıp o gün seninle buluşacağına pazartesi rahat rahat-sakin kafayla gezmek istemiştir..
ve son olarak oğlak burcu mu acaba bu zat??
Bemce ekme yoksa kpnu uzayıp gider buluşnca zaten sammi mi değil mi anlarsın . Gercekten gelmek istemediğini buluşunca mutlu olup olmadıgını anşarsın
hoşlanmadığınız şeyi niye başkasına yapasınız ki ?
sonra şikayet ettiğinizde sende aynısını yaptın der.
bence doğru düzgün ifade edin neye bozulduğunuzu.
belki gerçekten tevafuk oldu istemeden iptal etti eğer öyleyse haksız yere siz boşu boşuna ekmiş olacaksınız .
kimeye psikolojik eziyet etmeyin.
bilerek ektiysede görüşmeyiverin gitsin madem.
E o zaman pazartesiye tamam mı diyeyim o halde?
Bence tamam de kafandaki sorular gitsin sen hayır dicen sonea cocuk kız soguk davranıyo buluşmk istemiyobişey var diyeck uzayıp gider
Eğer tekrar mesaj atarsa tamam diyeceğim. Yok atmazsa da ayağına hiç gidemem.
Evde otururum daha iyi
Aynen canım tekear soearsa tamam de yoksa salla
Bakalım, inşallah sapıtıp ağzıma geleni saymam
Şimdi aklıma geldi de 3 sene önce de ekmişti bu beni. Sonra uzunca bir süre kopmuştuk.
Ya yaptığı sorumsuzluk değil mi sizce de?
Son dakika mı öğrendi o dersin uzayacağını. Bir zahmet ders programını kontrol etseydi. Cumartesi akşamı zırt diye kim ek ders koyar ki?
Daha önceden bellidir bu.
Ki bu yalan değilse, en iyi ihtimalle sorumsuzluk denebilir bu duruma.
E yok gerçekten ektiyse beni bu da ayıptır düpedüz. O zaman da her ne kadar doğru olmasa da burnundan getirmem gerekir. Ki kendimi tutamam. Şu an kararsızım o yüzden bekliyorum birşey yapmadım.
ben adam yüzdeyüz haklı demiyorumki , burnundan getirme aynısını ona yapma olayı tuhaf geldi.
Yok canım sinirle bişey söyleme deger verdiğini anlar umursamıyomuş gibi yapıhoruz hep
Kendimi tutmaya çalışacağım, ama ne kadar başarılı olurum onu bilemiyorum
cevapları okumadım lakin sürekli ekiliyorum deyince 5 6 kere falan oldu sandım. dikkatimi çeken şu bu aralar çevremde de, her şeye çok olumsuz yaklaşıyoruz. yani karşı tarafın aklından zoru mu olsun ki görüşmek istemediği biriyle randevu ayarlasın hemde ikiside kendi isteğiyle sizden gelen bir teklif yokken. belki gerçekten gelemedi. sizinde işiniz çıkabilirdi insanlık hali. canınızı sıkmayın. zaten arkadaş kalmaya karar vermişsiniz. baktınız bu olay 3 ü 5i buluyor kesin tavrınızı koyarsınız.
haha yok kuzum 5 i bekleme tabiki o lafın gelişi 3 5 derler ya hep:) ama diyorum ya direk olumsuza yönelmenin kendimizi üzmenin bi manası yok. insanlık hali 2 kere talihsizlik yaşanmıştır belki 3. sü gerçekleşir de pek güzel geçer :)Yani iki defa olunca bu olay dalga mı geçiyor benle acaba demedim değil.
Ne bileyim ekildiğimi anlamak için de 5 defa ekilmeyi beklersem yandım demektir değil mi:44:
ve son olarak oğlak burcu mu acaba bu zat??
anlamadığım çok mu şart görüşmeniz? hem de flört etmişsiniz falan. yani vazgeçilemez bir dostluk mu var? yoksa salla gitsin. ekmiş ekmemiş boş işlerle uğraştırıyor seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?