Sürekli Ama Sürekli Ekiliyorum Kızlar Yardım!!!

hoşlanmadığınız şeyi niye başkasına yapasınız ki ?
sonra şikayet ettiğinizde sende aynısını yaptın der.
bence doğru düzgün ifade edin neye bozulduğunuzu.
belki gerçekten tevafuk oldu istemeden iptal etti eğer öyleyse haksız yere siz boşu boşuna ekmiş olacaksınız .
kimeye psikolojik eziyet etmeyin.
bilerek ektiysede görüşmeyiverin gitsin madem.

Son düzenleme:

İşte kolay kolay unutmam diyorsun bu böyle sürüp gider buluş ona göre yoluna balarsın böyle kendi kendini yersin acaba istemiyo mu gercekten diye

Bilmiyorum canım ne burcu. Öyle çok özel bir ilişki yok aramızda. Ve flörtlük bir durum da yok.
Sadece sohbet ediyoruz o kadar. Ahbaplık durumları yani. Ya o biraz eğimli hatta bana karşı. Ama bende öyle bir şey söz konusu değil.
He ayrıca yemek falan da yemeyeceğiz. Benim özel bir beslenme planım var. Bırakın tatlıyı un, şeker yemiyorum. İçersek bir kahve.
Arabayla biraz tur atarız. Olayımız bu olur en fazla.

Ya yaptığı sorumsuzluk değil mi sizce de?
Son dakika mı öğrendi o dersin uzayacağını. Bir zahmet ders programını kontrol etseydi. Cumartesi akşamı zırt diye kim ek ders koyar ki?
Daha önceden bellidir bu.
Ki bu yalan değilse, en iyi ihtimalle sorumsuzluk denebilir bu duruma.
E yok gerçekten ektiyse beni bu da ayıptır düpedüz. O zaman da her ne kadar doğru olmasa da burnundan getirmem gerekir. Ki kendimi tutamam. Şu an kararsızım o yüzden bekliyorum birşey yapmadım.

Bence tamam de kafandaki sorular gitsin sen hayır dicen sonea cocuk kız soguk davranıyo buluşmk istemiyobişey var diyeck uzayıp gider

Eğer tekrar mesaj atarsa tamam diyeceğim. Yok atmazsa da ayağına hiç gidemem.
Evde otururum daha iyi

ben adam yüzdeyüz haklı demiyorumki , burnundan getirme aynısını ona yapma olayı tuhaf geldi.

ben adam yüzdeyüz haklı demiyorumki , burnundan getirme aynısını ona yapma olayı tuhaf geldi.

Ya zaten güven sorunu olan biriyim ben. Erkeklerden yana şansım hiç gülmemiştir.
Kendimi koruma iç güdüsüyle hareket ediyorum. Bir savunma metodu denebilir.
Zamanında hiç susulmayacak şeylere sustum. Şİmdi de en ufak şeyde sinirlerim tepeme çıkıyor işte.

cevapları okumadım lakin sürekli ekiliyorum deyince 5 6 kere falan oldu sandım. dikkatimi çeken şu bu aralar çevremde de, her şeye çok olumsuz yaklaşıyoruz. yani karşı tarafın aklından zoru mu olsun ki görüşmek istemediği biriyle randevu ayarlasın hemde ikiside kendi isteğiyle sizden gelen bir teklif yokken. belki gerçekten gelemedi. sizinde işiniz çıkabilirdi insanlık hali. canınızı sıkmayın. zaten arkadaş kalmaya karar vermişsiniz. baktınız bu olay 3 ü 5i buluyor kesin tavrınızı koyarsınız.

Yani iki defa olunca bu olay dalga mı geçiyor benle acaba demedim değil.
Ne bileyim ekildiğimi anlamak için de 5 defa ekilmeyi beklersem yandım demektir değil mi:44:

Yani iki defa olunca bu olay dalga mı geçiyor benle acaba demedim değil.
Ne bileyim ekildiğimi anlamak için de 5 defa ekilmeyi beklersem yandım demektir değil mi:44:
haha yok kuzum 5 i bekleme tabiki o lafın gelişi 3 5 derler ya hep:) ama diyorum ya direk olumsuza yönelmenin kendimizi üzmenin bi manası yok. insanlık hali 2 kere talihsizlik yaşanmıştır belki 3. sü gerçekleşir de pek güzel geçer :)

ve son olarak oğlak burcu mu acaba bu zat??

Aha...
Oglak olunca ne oluyor, merak ettim, esim oglakta, ozellikle sorunca duramadim...
Bu arada konudan kopmamak adina, bana kalirsa cidden sizinle arkadas olarak gorusuyor ve bu tur durumlarda alinganlik gosterme ihtimalinizi dusunmuyor...
Eger zaman sorununuz varsa, plan yaparken daha kesin olalim, ona gore plan yapiyorum diyiverin...
Ve kim sizi ne kadar onemsiyorsa, o kadar onemseyin, asla fazlasini vermeyin...

anlamadığım çok mu şart görüşmeniz? hem de flört etmişsiniz falan. yani vazgeçilemez bir dostluk mu var? yoksa salla gitsin. ekmiş ekmemiş boş işlerle uğraştırıyor seni.

anlamadığım çok mu şart görüşmeniz? hem de flört etmişsiniz falan. yani vazgeçilemez bir dostluk mu var? yoksa salla gitsin. ekmiş ekmemiş boş işlerle uğraştırıyor seni.

ne yapayım yahu, herkesi boşverirsem de yalnız kalıyorum bir başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…