İşi çıkmış olabilir. Bende eski sevgilimle ne zaman buluşacak olsam son dakika da bir işim çıkardı. O da sizin gibi düşünmüş olacak ki en sonunda terketti beni
Planları yapan siz olsanız neyse ama sizinle görüşmek istemese ne diye plan yapsın?
İşte onu ben de anlamıyorum. Ama teklifi o yapıyor diye de olsun canım buluşmayı o istemişti deyip geçemiyorum.
Biraz sinir bozucu oluyor.
Ya bir de sormuyor mu niye soğuksun diye. Niye bozuk olacağım kuş beyinli ikidir ekiyorsun diyemedim işte.
Aslında kuş beyinli demden kibarca ikidir ekiyorsun beni deseniz belki bir açıklama yapar
O değil de bende eski sevgilime böyle soruyordum niye soğuksun diye meğerse bu yüzdenmiş
Ehehehe ama cidden aptal gibi hissediyorsun. Geçen sefer saçımı fönledim, kıyafetlerimi seçiyorum. Zırt mesaj gelemiyorum bacımı gezdireceğim. Hadi buyur
O da çok kötüymüş ya ben en azından bir gün önceden ekiyordumBence açık açık söyleyin hep son dakikada ekiyorsun eğer kesinse buluşalım diye. Eğer böyle söylemenize rağmen ekerse bir buluşma daha ayarlayıp siz onu ekin
Ehehehe ama cidden aptal gibi hissediyorsun. Geçen sefer saçımı fönledim, kıyafetlerimi seçiyorum. Zırt mesaj gelemiyorum bacımı gezdireceğim. Hadi buyur
E ama başlayacağım onun malzemesineBazı insanlar yapı olarak öyle.
Benim çok yakın bir erkek arkadaşım var. Kendisi sağolsun yapılan planları bile unutur bazen, o yüzden elli kere arar hatırlatırım. Umursamadığından değil, adam unutuyor
Hatta bir keresinde gece dansa gideceğiz. Akşam 7 gibi gelip beni alacak, mekana gideceğiz. Ben hazırlandım, saat 7 oldu bu yok. 7.15 yok, 7.30 yok. Arıyorum telefonu da açmıyor. "Eh be adam bu sefer noldu" diye söyleye söylene oturuyorum salonda. 8,5ta telefon "ayy canım uyuyakalmışım, şimdi çıkıyorum".
O yüzden bir yere gidilecekse veya bir program yapılıyorsa ben mutlaka alternatif de yaparım. Yüzüne de defalarca söyledim "senin bir yere geleceğine, sen o mekanın kapısından girene kadar emin olamıyorum" diye.
Sinir edici evet ama adam bu, malzeme bu
Aha...
Oglak olunca ne oluyor, merak ettim, esim oglakta, ozellikle sorunca duramadim...
Bu arada konudan kopmamak adina, bana kalirsa cidden sizinle arkadas olarak gorusuyor ve bu tur durumlarda alinganlik gosterme ihtimalinizi dusunmuyor...
Eger zaman sorununuz varsa, plan yaparken daha kesin olalim, ona gore plan yapiyorum diyiverin...
Ve kim sizi ne kadar onemsiyorsa, o kadar onemseyin, asla fazlasini vermeyin...
E ama başlayacağım onun malzemesine
Ben sinirli bir adamım, yapmayacak yamuk bana
Bekletilmekten ve bekletmekten nefret ederim. Bir program yapıldıysa uyulmasını beklerim haliyle. Gelemiyorsa da en azından önceden haber vermesini beklerim.
O hariçDedim ya yüzüne diyorum sen kapıdan girene kadar gerçekten geleceğine inanmıyorum diye.
Program yaparken "kesin geliyorum" dese bile onu dahil etmeden yaparım programı. "Beraber gideriz" diyorsa ulaşımımı ayarlarım kendi başıma
Çok sinir bozucu olabiliyor bazen bir insanın sözüne güvenememek.
Beni çok iyi anladınız gerçekten de.ben de özensiz davranışlardan nefret ediyorumyanıltmayı sevmem insanları, sorumsuzluk olarak görüyorum. önem veriyorum.
mesela plan yaparken söylemek en güzeli bir şeyin olma ihtimali varsa da, benim bazen şöyle işlerim çıkabiliyor ben sana öğrendiğim de haber veririm gibi şeyler. tabi son anda da değil. ayrıca kardeşi mesela il dışındadır 'ani' bir sürpriz yapıp gelmediyse ona da diyebilir arkadaşıma söz vermiştim ayıp olmasın diye. herkesin bireysel planları olabilir yani.
bence de sizin verdiğiniz önemi o vermiyor gibi. rahat biri ya da.. amaann nolacak falan diyor, takılacağınızı tahmin bile etmiyor olabilir.
ya sorumsuzluk ya umursamama, rahatlık olayı var, ya da kafası karışıktır çok işi gücü varsa(unutmak söz konusuysa), görüşüm bu.. diğer türlü sağlık sorunu vardır bence unutma varsa.
hoşuma gitmiyor benim de böyle şeyler, soğuma hissedebiliyorum, sinirini bozuyor insanın. sözüne güvenemezsin o insanın...
özensizlik çok var. olabildiğince kişilerin davranışlarına göre davranmak, o uzaklıkta bakmak lazım gibi, hele ki söylediğiniz halde düzelmiyorsa ve canınızı sıkacak derecede önemsiyorsanız..
bir şans verip tekrar deneyin derim, bir daha isterse.
sonra olmazsa uygun bir dille anlatın ilk olarak...
Beni çok iyi anladınız gerçekten de.
Ama şimdi söylesem de bu düşüncelerimi eminim beni suçlu çıkarır.
Çok büyütüyorsun falan der eminim. Yani beni tutucu, takıntılı biri gibi gösterir.
Bilmiyorum çok soğudum:26:
o yüzden bir daha ki seferi bekleyin..
yine olmazsa sonra uygun bir dille anlatın. yani kardeş konusunu mesela, çok önemli, gerekli bir durum olmadıkça böyle şeylerin bozulması doğru değil şeklinde. bu durumlara verdiğiniz önemi.. veya önceden haber verebileceğini ama son anda verdiğini.. empati yaptırabilirsiniz. aslında çok işinizin programınızın olduğunu o arada buluşma için hepsini ayarladığınızı söyleseniz mi dicem de yanlış anlayabilir. aslında sizin bahsettiğiniz sorumluluk duygusu, davranışsal bir durum ama o ya benim için yaptığını yüzüme vuruyorsun der ya da çok fazla değer verdiğinizi düşünüp şımaradabilir. burada kişilerden önce genel olarak davranışa verdiğim önem var, bir daha sen böyle söylediğinde o zaman ben de içimden gene gelmiycen vs. diye düşüncem diyebilirsiniz. ya ben böyle çok düşünürüm bazen ama siz kısaltın bence
işte bir parça rahat olabilmek lazım aslında, ben de eskisine nazaran azalttım sanırım. yoruluyor insan.
ya ona onun gibi önem vericen, ya önemsemicen, ya takmıcan ya direkt çekilcen...
İki ucu şeyli değnek derler yaaa
Milletin korkusundan düşüncelerimizi söyleyemiyoruz. Başlarım böyle ızdıraba.
Nerede kaldı düşünce özgürlüğü
Şimdi ben şunu anlamıyorum. Bu kişiyle ilerde bir şeyler olabilir diyemi birliktesin ? Yok sadece arkadaşım diyorsan bana başbaşa çıkmanız çok mantıklı gelmiyor.
aslında direk doğumgünü 3 ocak mı diye soracaktım :))
genelleme benimkisi,iki ayrı arkadaş grubumda 2 ayrı çocuk var 3 ocak doğumlu.Devamlı plan yapar yapar son anda bahane bulup gelmezler.O yüzden merak ettim ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?