Sürekli Ama Sürekli Ekiliyorum Kızlar Yardım!!!

Bulusalim de bulustugunuz yere gitsin yarim saat sonra acil bir isin ciksin gidememiş ol.

Anlat Dinliyorum

Bayağı ekşın çıktı kız.
yanımda çok huzurlu hissediyormuş, öyle dedi. Şöyle manzaralı, sakin bir yere çekti arabayı öyle beni seyretti.
Bunun hayran olduğu bir artist var. Ona benzetip duruyor beni. Ne bileyim belki de ondandır ilgisi.

4-5 saat başbaşaydık. Öylece saatlerce oturduk. Bana sarıldı falan filan, biraz çekim var aramızda bilemiyorum, birşey hissetmiyorum ama kaçmak da gelmiyor içimden, gelmedi yani.
Sizce niye

Sende hoşlanıyordun zaten yeme bizi şimdi yoksa kimse bi randevu için buraya yazmaz :))) inş bişeylwr olur

Hımm Yedekte Tutup Tutmayacağını İlerleyen Zamanlarda Anlayacaz Ama Bana Öyle Geliyorki Gönül Eğlendiriyor Bu Seninde Hoşuna Gitmiş Bu Belli Çok da Kaptırma Kendini Sonra Üzülmeyesin Adamın Niyeti Çok Sağlam Değil Gibi

Yok ya aşk meşk yok. Bilmiyorum öyle beni izledi. Ben değil de o garipti bence. Ama rahatsız da olmadım.
Hayallerimdeki erkek mi hayır. Seviyor muyum hayır.
Ki zaten ben bir daha onun gibi ( eski sevgilim) kimseyi sevemem. Ama yine de bu çocuğa da aşık değilim.
Sadece ilgi gösterdi hoşuma gitti galiba.
Sevgilisi olmak istemem, o durumda kendiylesorunlu kaçar gibi.

Çocuk Garip Zaten ki Tutarsız Yedekte Birilerini Tutmak İstiyo Gibi Yada Çapkın Bilemiyorum Seninde Duyguların Okşanmış

Çocuk Garip Zaten ki Tutarsız Yedekte Birilerini Tutmak İstiyo Gibi Yada Çapkın Bilemiyorum Seninde Duyguların Okşanmış

Sanırım tensel olay onunkisi. Tipimi beğeniyor olabilir. Ki ikide bir şimdi tam onun gibisin deyip durdu

Adam O Ünlüye Fena Takmış Senide Demek Ona Benzediğin İçin Görüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…