Ya duygusal bir şey hissetmiyorum. Sadece beraberken iyi vakit geçiriyoruz o kadar. Arkadaş olamaz mı bir kız ile bir erkek?
Yapacağın 2 Şey Var Ya Sende Onu İki Kez Ekeceksin Ama Lütfen Bahaneler Onunkinin Aynısı OlsunAnnemle Gezintiye Çıktım Diğerindede Derim Uzadı Diye Anlasın Ekilmek Ne Demek
Diğeri de Açıkça Konuş Ararsa Dersin 2 Kez Ektin Beni Geçersiz Bahanelerle Birde Üstüne Neden Soğuk Davranıyorsun Diye Soruyorsun Sorma Arkadaşım Ben Öğrenciyim Zamanım Kıymetli Boş İşlerle Canımı Sıkma De Rahatla Gitsin
Canım elbetteki bir kız ve erkek arkadaş olabilir ancak şöyle düşün. Siz geçmişte bir şeyler denemişsiniz ve olmamış. Şu anda ise bir arkadaş ortamı üzerinden değilde direk 2 sevgili gibi başbaşa vakit geçiriyorsunuz. Bu bana çok normal gelmiyor.
Guzelim ekmiyor seni sadece yedekte tutuyor. Bir program bulunca seni ekiyor musaitken gorusuyor. Vazgecmiyor cunku sen her sartta gorusmeye hazir robot gibi beklemissin onu.
Kız Ne Dedin Tam Olaraktan Anlat Bi
Ha Şu Yedekte Tutma Fikri de Evet Arkadaş Sölemiş Olabilir Bak Buda Mantıklı
Heaa İyi EtmişsinBidaha Ekerse Hiç Görüşme Artık Bas Engeli Gıcığa
Canım bu facedeydi. Ben de tabi. Yazdı, yarın ne olacak dedi. Ben de dedim ki senin yine işin çıkmayacaksa olur dedim.
Yarın bir işim yok, nerede kaçta onu söyle seni alayım dedi.
Ben de hemen atlamadım, dün neden soğuk davrandığımı anlattım.
Dedim işim gücüm var, onca işin içinde sana vakit ayırıyorum, sen de ekiyorsun dedim.
Anlıyorum vaktin değerli, ama istem dışı dedi.
Ben de fazla uzatmadım. Geç kalma, beklemem giderim dedim bastım kalayı son olarak. Arsızlığı iyice ele aldım anlayacağın.
Oo hadi bakalım :) Haberleri bekliyoruz yarın
Ehehe valla en son yazdığı şeyler biraz sarkmavari şeylerdi. Yarın o yönde birşey olursa ne yapayım onu da bilmiyorum.
İşin kötüsü birşey de hissetmiyorum.
Harbi Ekşınlıymış Heaa
Adam Bide Emir Veriyür Makyaj Yapma Ha Olduuuuu
Aa ama. Adres verin kafasını gözünü kıralım artık.
Valla sarksın sarksın 1 saat sarksın, daha da sarkarsa iptal edin bence. Çocuk oyuncağı gibi, insanda heves de kalmaz.
Hehehe yok canım, yanımda olayı abartırsa zaten kafasına çantayı geçirir kaçarım.
Ama o kadarını yapmaz, sonuçta kaç senelik arkadaşım. O kadar sapıtmaz da benim korktuğum, benden birşeyler bekleme ihtimali.
Onla birşey düşünmüyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?