Sürekli Ama Sürekli Ekiliyorum Kızlar Yardım!!!

Ya duygusal bir şey hissetmiyorum. Sadece beraberken iyi vakit geçiriyoruz o kadar. Arkadaş olamaz mı bir kız ile bir erkek?

Canım elbetteki bir kız ve erkek arkadaş olabilir ancak şöyle düşün. Siz geçmişte bir şeyler denemişsiniz ve olmamış. Şu anda ise bir arkadaş ortamı üzerinden değilde direk 2 sevgili gibi başbaşa vakit geçiriyorsunuz. Bu bana çok normal gelmiyor.

Yapacağın 2 Şey Var Ya Sende Onu İki Kez Ekeceksin Ama Lütfen Bahaneler Onunkinin Aynısı Olsun Annemle Gezintiye Çıktım Diğerindede Derim Uzadı Diye Anlasın Ekilmek Ne Demek

Diğeri de Açıkça Konuş Ararsa Dersin 2 Kez Ektin Beni Geçersiz Bahanelerle Birde Üstüne Neden Soğuk Davranıyorsun Diye Soruyorsun Sorma Arkadaşım Ben Öğrenciyim Zamanım Kıymetli Boş İşlerle Canımı Sıkma De Rahatla Gitsin

Ehehe konuştum zaten. İnsanlık hali istemdışı oluyor. Sana da olursa görürsün o zaman dedi.
Yarın için söz aldı benden.
Yine ekilirsem buraya yazarım artık. Gene ekildim diye

Canım haklısın da, biz mecbur başbaşayız. Çünkü birlikte görüşebileceğimiz ortak bir arkadaşımız yok. Onun dışında bu çocuk biraz farklı. Öyle klasik tiplerden değil. Hadi bir arkadaşımı da götüreyim üçümüz gezeriz, eğleniriz desem ters tepebilir. Öyle kolay kolay herkesle frekansları tutmaz. Yoksa özellikle yalnız takılıyor değiliz.

Guzelim ekmiyor seni sadece yedekte tutuyor. Bir program bulunca seni ekiyor musaitken gorusuyor. Vazgecmiyor cunku sen her sartta gorusmeye hazir robot gibi beklemissin onu.

Son düzenleme:
Kız Ne Dedin Tam Olaraktan Anlat Bi

Ha Şu Yedekte Tutma Fikri de Evet Arkadaş Sölemiş Olabilir Bak Buda Mantıklı

bidahakine gorusmek isterse , evet de..
iki saat kala , gelemiyorum de bahane uydur

Guzelim ekmiyor seni sadece yedekte tutuyor. Bir program bulunca seni ekiyor musaitken gorusuyor. Vazgecmiyor cunku sen her sartta gorusmeye hazir robot gibi beklemissin onu.

Bilmiyorum canım ya, emin değilim. Off kafam karışık.
Tabi ben de onu öyle görüyor olabilirim. Şu yoğun programımda haftada bir gün de olsa, kafa dağıtıyorum gibi düşünüyor da olabilirim.
Tabi biz onunla 5-6 senedir de tanışıyoruz, biraz güven var arada. Çok kötü hareketlerini görmedim, iyi bir ailesi var. İçini dışını bildiğim birisi diyebilirim.
Onun dışında duygusal bir şey yok. Ben zaten hayatımda bir kere aşık oldum, hala da unutmuş değilim.
Eğer kendi başıma kalırsam dersler bir yandan, depresyonum öte yandan mahveder beni.
Aşık olduğum adam başkasıyla nişanlı da. Gün sayıyorlar evlenmek için. Ben bu haberi alalı 6 ayı geçti hala sindiremedim de.

Kız Ne Dedin Tam Olaraktan Anlat Bi

Ha Şu Yedekte Tutma Fikri de Evet Arkadaş Sölemiş Olabilir Bak Buda Mantıklı

Canım bu facedeydi. Ben de tabi. Yazdı, yarın ne olacak dedi. Ben de dedim ki senin yine işin çıkmayacaksa olur dedim.
Yarın bir işim yok, nerede kaçta onu söyle seni alayım dedi.
Ben de hemen atlamadım, dün neden soğuk davrandığımı anlattım.
Dedim işim gücüm var, onca işin içinde sana vakit ayırıyorum, sen de ekiyorsun dedim.
Anlıyorum vaktin değerli, ama istem dışı dedi.
Ben de fazla uzatmadım. Geç kalma, beklemem giderim dedim bastım kalayı son olarak. Arsızlığı iyice ele aldım anlayacağın.

Heaa İyi Etmişsin Bidaha Ekerse Hiç Görüşme Artık Bas Engeli Gıcığa

Heaa İyi Etmişsin Bidaha Ekerse Hiç Görüşme Artık Bas Engeli Gıcığa

Canım olay heyecanlı. Şimdi şöyle çocuk dedi ki senden birşey isteyeceğim fazla makyaj yapma, sade daha iyisin falan.
Bir ekşın olursa yarın yazarım

Oo hadi bakalım :) Haberleri bekliyoruz yarın

Oo hadi bakalım :) Haberleri bekliyoruz yarın

Ehehe valla en son yazdığı şeyler biraz sarkmavari şeylerdi. Yarın o yönde birşey olursa ne yapayım onu da bilmiyorum.
İşin kötüsü birşey de hissetmiyorum.

Ehehe valla en son yazdığı şeyler biraz sarkmavari şeylerdi. Yarın o yönde birşey olursa ne yapayım onu da bilmiyorum.
İşin kötüsü birşey de hissetmiyorum.

Aa ama. Adres verin kafasını gözünü kıralım artık.

Valla sarksın sarksın 1 saat sarksın, daha da sarkarsa iptal edin bence. Çocuk oyuncağı gibi, insanda heves de kalmaz.

Harbi Ekşınlıymış Heaa

Adam Bide Emir Veriyür Makyaj Yapma Ha Olduuuuu

Harbi Ekşınlıymış Heaa

Adam Bide Emir Veriyür Makyaj Yapma Ha Olduuuuu

Geçmiş flört dönemimizde pek ekşın olmamıştı. Yarın gevşerse napsam bilemiyorum. Ama son yazdıkları dediğim gibi pek hayra alamet değildi.
Hayır biz bunla konuştuyduk. Dedik ki arkadaşız, birşey beklemek yok.
Ama adam sözünde durmayacak galiba.

Hımm Anlaşılan Bu Hıyar Oyun Oynamayı Seviyor Sen En İyisi Onu Yarın Parka Götür

Aa ama. Adres verin kafasını gözünü kıralım artık.

Valla sarksın sarksın 1 saat sarksın, daha da sarkarsa iptal edin bence. Çocuk oyuncağı gibi, insanda heves de kalmaz.

Hehehe yok canım, yanımda olayı abartırsa zaten kafasına çantayı geçirir kaçarım.
Ama o kadarını yapmaz, sonuçta kaç senelik arkadaşım. O kadar sapıtmaz da benim korktuğum, benden birşeyler bekleme ihtimali.
Onla birşey düşünmüyorum çünkü.

Hahahah ay çok güldüm.
Ben sarkma olayını "programın sarkması" olarak algıladım!!

Sizin dediğiniz gözle okudum da... "1 saat sarksın" çok fena olmuş çook

Son düzenleme:
Canım bu hıyar benle oyun oynanmayacağını öğrenmiş olması gerekiyor.
Bu ekilme olayı dışında bir kaç yamuğunda, olaylar çıkarmıştım. Ki bunda da koydum lafımı yine.
Sen çok ciddisin yaa dedi hatta. Ne olacaktı ya dedim.
Şapşala bak yaa, normalde yetişkin insanlar ekilince kızarlar, yani normali budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…