Canım bu hıyar benle oyun oynanmayacağını öğrenmiş olması gerekiyor.
Bu ekilme olayı dışında bir kaç yamuğunda, olaylar çıkarmıştım. Ki bunda da koydum lafımı yine.
Sen çok ciddisin yaa dedi hatta. Ne olacaktı ya dedim.
Şapşala bak yaa, normalde yetişkin insanlar ekilince kızarlar, yani normali budur.
hım o zaman akıllı kadınsın severim böle kadınları..aşkta kör kütük olup kütüğe vurulmak olmasında..aferimm..peşinden koşsun daha kıymete biniyorsun valla..
Ay Sen Çok Bana Benziyorsun Bende Çok Sert Yapım VarBenden Bide Korkarlar Çok
Senden Kaldımı YaaaMantıklı İnsan Bir Başka Oluyor Azizim
Yok canım ne aşkı, ne meşki. Biz bir defa denedik bunla. İki gün dayanamadım. Ya zaten halihazırda başkasını seviyorum ben.
helal kız allah iyiliğini versin emi ::) erkeklerinmş olacak kadınalrında olur böle ohh senin gibi olsa bütün kadınlar ezik olmaz kimse
ben anlamadım şimdi bu kişi arkadaşınız bi dönem flört etmeyi denediniz olmadı tekrar arkadaşlığa çevirdiniz sizi ekmesi zorunuza gidiyor ve başkasından hoşlanıyorsunuz... annem hep derdi eskiden inanmazdım "erkekten arkadaş olmaz" çok karşı çıkardımda yaşım oturdukça hak vermeye başladım şimdi ben diyorum millete erkekten arkadaş olmaz diye.. bi laf daha var eski sevgiliden arkadaş olmaz diye... bence ya uzaklaşmalısınız bu kişiden ya tekrar denemelisiniz bişeyleri... orta yolu yok bunun...
Bu Konuda Benzeşiyoruz İltifat Olarak Kabul EtZira Mantığıyla Hareket Edenler Olarak Azınlıkta Kaldık Duygularına Yenilenler Çok Malesef
Canım eski sevgilim değil, o kadar uzun yollu birşey olmadı.
bir acaba demiştik, iyi vakit geçiriyoruz, olur mu falan diye. Bir referanduma sunduk.
İki günde birbirimizi yiyince medenice vazgeçtik.
He şimdi kızmamın sebebi sorumsuzluğu ve kişisel egolarım. Nasıl eker beni, ben kenar süsü müyüm gibisinden şahsi egolarım.
Onunla bir ilgisi yok, hoşlandığım için falan değil yani.
bence hoşlanıyorsun ama farkında değilsin :) şimdi şöyle düşün bu arkadaşın kız olsaydı yine burda böyle bi konu açarmıydın? ki bana bi arkadaşının işinin çıkıpta seninle buluşamaması gayet normal geliyor kendim bu durumu defalarca yaşamış biriyim bide hep ben plan yapar sonra bi aksilik çıkar gidemem ama kimse sitem etmedi daha şimdiye kadar :26:
Canım ben sinirli biriyimdir, hemen sinirlenirim. Ve ilk yanlışı da değil hani.
Hoşlantı şöyle, özünde iyidir, iyi vakit geçiriyoruz. Olsaydı mantık ilişkisi çıkardı bizden.
Onu da denedik. Ve bunun önceden benim tanıdığım biri ile çıkmış olması da büyük bir etkendi tabi olmamasında.
E şimdi bir de az buçuk biliyordur benim ruh halimi. o kadar ay depresyonda gezdim. terkedildiğimi, başkasını unutamadığımın farkındadır.
öküz arkadaş sendromu o zaman onunkianladım o zaman bu arkadaşın sana daha fazla destek olabilmek adına seninle daha sık görüşmek istiyor ama aksilikler yakasını bırakmıyor sende vakit geçirip rahatlamak için arkadaşından destek görecek olmanın heyecanıyla bi hevesleniyorsun ama gelemeyince dahada canın sıkılıyor dolayısıyla sana destek yerine köstek olmuş oluyor.. doğru bi tespitmi :26:
Ehh yani canım ama o o kadar ince değildir. Belki de o da eğlence peşindedir. Belli olmaz yani
bana kendimi hatırlattığı için daha çok talihsiz bi arkadaşınmış gibi geldi ya..bişeyi çok isteyince olmazya belkide onunkide böyle bi durumdur yoksa ısrarla niye ertelesinki illa buluşucam ama olmuyo modunda olabilir.. bence en güzeli plan yapmamak ya aniden arıcak
+müsaitmisin?
-evet..
+geliyorum..
budur..olay plan yapmamakta
Yarın göriciğiz artık.
Gelişmeleri yazarım artık.
Kendiylesorunlu yine mi ekildi şok şok şok.
Kendiyle sorunlu ile bayhıyar arasında neler oluyor şok şok şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?