Evet aynen çok abes değil bence. Neticede o kişiyle aramda birşey yok. Onu mu beklemem doğru olurdu?Adam sapık mı bilmiyorum ancak 4 Eylül de bir başka adam için foruma konu açmıştınız. Açtığınız konunun üzerinden henüz 10 gün geçmedi.
Başka bir adam için ( size yardımcı olan adamın oğlu ) foruma konu açarken , bambaşka bir adamla da bir ilişki başlatmaya mı çalışıyordunuz ?
Bana komik geldi konularımı didik etmeniz ona güldüm.Komik bir şey yok
O kişiden hoşlanıyorum diye bir kaç konunuz var demek aklınız orda ve diğer konularda sürekli birileriyle tanışmalar var
Tanışın sizin hayatınız beni ilgilendirmez fakat birinden hoşlanıp aklınızda o varken belki yeni tanıştığınız kişilerin davranışları size ters geliyor
Yanı biri kalbindeyken biri aklindayken olmuyor olabilir o yüzden dedim sürekli biri bitmeden biriyle tanışmayın akışına bırakın diye
Didik değil baktım konulara evet dikkatimi cekti 14 konu 5 ayda ve hep tanışmalı yada işyerinin oğlu daha pazar günü iş yerinin oğlu için konu açıp 6 gün sonra biriyle tanıştım 10 gün oldu deyince dikkatimi cekti yazdımBana komik geldi konularımı didik etmeniz ona güldüm.
Bitmeden derken o kadar yoğun bir duygu yaşayacak bişeyler olmadı ki. Ben tanışmada sakınca görmedim.
cayla kek fantezisiii uuuhuuu en sevdiğim :)) canım benım sana dese ki ustunde ne var? ya da ben yatıyorum yazınca aahh o gemı de ben de olsaydım falan yazsa :) de sapık dıye . adam aç kek yapanı cay demleyenı yok :) ben oyle anladım :) sapık gıbı gelmedıArkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Bana göre konularımı sayıp böyle bakmanız didik didik etmek. Edebilirsiniz ama hayat sizin hayatınızDidik değil baktım konulara evet dikkatimi cekti 14 konu 5 ayda ve hep tanışmalı yada işyerinin oğlu daha pazar günü iş yerinin oğlu için konu açıp 6 gün sonra biriyle tanıştım 10 gün oldu deyince dikkatimi cekti yazdım
Yanı tanışın sonucta hayat sizin hayatınız
Diyorum ya dikkatimi cekti baktım ne varki buraya açtığınız konular ve yorumlar yapılmışBana göre konularımı sayıp böyle bakmanız didik didik etmek. Edebilirsiniz ama hayat sizin hayatınız
Teşekkür ederim
O kadar basit düşünce ve davranışları varki ,yüzeyseller.Kadın inceliğini ve hassasiyetini nerden bilsinlerkiSamimi gelmiyor demek ki kapat tlf tuvalete gidicem deseniz keşke birlikte mi gidelim diyecek acaba.
Bu irkeklerin çogu zorla konuşuyor ya muhabbetleri 0
Sıradan erkek kafası işte, seninki bunu söylüyor açıkça diğerlerinden tek farkı bu...Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Adamın şansını denemesine bişey demedimki yorumlarınızı merak ettim. Yoksa tabiki çok farklı şeylerde yapabilir. Ve evet gözüme battı benim şansımı deneme amacımla onunki farklıysa batamaz mı gözüme ???Siz nasıl önünüze gelenle şansınızı deniyorsanız adam da şansını deniyor. Adam yapınca mı gözünüze batıyor
Yorgan demişken bana arkadaşım bir yorgan verdi, Yahşi Cazibe dizisinde “kutsal bakire yorganı” diyorlardı onlara. Sevgilim sorduğunda ben de o yorgan var diyeyim üstümdeYorgan
Yorumum bu işte. Sizin amacınızla çıkılmış yolda denize ağ atar gibi davranılmaz yalnızAdamın şansını denemesine bişey demedimki yorumlarınızı merak ettim. Yoksa tabiki çok farklı şeylerde yapabilir. Ve evet gözüme battı benim şansımı deneme amacımla onunki farklıysa batamaz mı gözüme ???
Dinleniyorum demişim mesela keşke birlikte dinleniyor olsak şimdi.
Wcdeyim desen keşke yanında olsam beraber s.çsak benimde b.kum geldi diyecek nerdeyseKeşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor.
Evet kuymak peyniri isteyen bir eleman ve babası vardı o konuda, sahi ne oldu o iş ?Adam sapık mı bilmiyorum ancak 4 Eylül de bir başka adam için foruma konu açmıştınız. Açtığınız konunun üzerinden henüz 10 gün geçmedi.
Başka bir adam için ( size yardımcı olan adamın oğlu ) foruma konu açarken , bambaşka bir adamla da bir ilişki başlatmaya mı çalışıyordunuz ?
Bakın bunu hiç düşünmemiştim haklısınız.Yorumum bu işte. Sizin amacınızla çıkılmış yolda denize ağ atar gibi davranılmaz yalnız
Çocuktan ses çıkmadı.Evet kuymak peyniri isteyen bir eleman ve babası vardı o konuda, sahi ne oldu o iş ?
AhahahhaWcdeyim desen keşke yanında olsam beraber s.çsak benimde b.kum geldi diyecek nerdeyse
Uzaktan ilişkiye başlama tecrübem yok ama çevremde gördüğüm kadarıyla bu şekilde konuşuyorlar.Bakın bunu hiç düşünmemiştim haklısınız.
Ama bu adayda öyle mi sizce gerçekten?
Diğeri öyle olabilir evet
Aday normal mi sizceUzaktan ilişkiye başlama tecrübem yok ama çevremde gördüğüm kadarıyla bu şekilde konuşuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?