Sürekli bir yanında olsam diyen erkek sapık mı :)))

Evet aynen çok abes değil bence. Neticede o kişiyle aramda birşey yok. Onu mu beklemem doğru olurdu?

Bana komik geldi konularımı didik etmeniz ona güldüm.
Bitmeden derken o kadar yoğun bir duygu yaşayacak bişeyler olmadı ki. Ben tanışmada sakınca görmedim.

Bana komik geldi konularımı didik etmeniz ona güldüm.
Bitmeden derken o kadar yoğun bir duygu yaşayacak bişeyler olmadı ki. Ben tanışmada sakınca görmedim.
Didik değil baktım konulara evet dikkatimi cekti 14 konu 5 ayda ve hep tanışmalı yada işyerinin oğlu daha pazar günü iş yerinin oğlu için konu açıp 6 gün sonra biriyle tanıştım 10 gün oldu deyince dikkatimi cekti yazdım

Yanı tanışın sonucta hayat sizin hayatınız

cayla kek fantezisiii uuuhuuu en sevdiğim :)) canım benım sana dese ki ustunde ne var? ya da ben yatıyorum yazınca aahh o gemı de ben de olsaydım falan yazsa :) de sapık dıye . adam aç kek yapanı cay demleyenı yok :) ben oyle anladım :) sapık gıbı gelmedı

Bana göre konularımı sayıp böyle bakmanız didik didik etmek. Edebilirsiniz ama hayat sizin hayatınız
Teşekkür ederim

Bana göre konularımı sayıp böyle bakmanız didik didik etmek. Edebilirsiniz ama hayat sizin hayatınız
Teşekkür ederim
Diyorum ya dikkatimi cekti baktım ne varki buraya açtığınız konular ve yorumlar yapılmış
Herkes bakabilir

Evet hayat benim hayatım ama konuyla benim hayatimin ilgisi ne anlamadım

Samimi gelmiyor demek ki kapat tlf tuvalete gidicem deseniz keşke birlikte mi gidelim diyecek acaba.
Bu irkeklerin çogu zorla konuşuyor ya muhabbetleri 0
O kadar basit düşünce ve davranışları varki ,yüzeyseller.Kadın inceliğini ve hassasiyetini nerden bilsinlerki

Sıradan erkek kafası işte, seninki bunu söylüyor açıkça diğerlerinden tek farkı bu...

Siz nasıl önünüze gelenle şansınızı deniyorsanız adam da şansını deniyor. Adam yapınca mı gözünüze batıyor
Adamın şansını denemesine bişey demedimki yorumlarınızı merak ettim. Yoksa tabiki çok farklı şeylerde yapabilir. Ve evet gözüme battı benim şansımı deneme amacımla onunki farklıysa batamaz mı gözüme ???

Yorumum bu işte. Sizin amacınızla çıkılmış yolda denize ağ atar gibi davranılmaz yalnız

Evet kuymak peyniri isteyen bir eleman ve babası vardı o konuda, sahi ne oldu o iş ?

Evet kuymak peyniri isteyen bir eleman ve babası vardı o konuda, sahi ne oldu o iş ?
Çocuktan ses çıkmadı.
Evlilik düşünmüyormuş aile öyle söyledi.
Ben de başka bi adım atmadım
Aslında o çocuğu çok beğenmiştim ama aile öyle diyince adım atsam komik duruma düşücektim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzaktan ilişkiye başlama tecrübem yok ama çevremde gördüğüm kadarıyla bu şekilde konuşuyorlar.
Aday normal mi sizce
Benim bir tecrübem olmuştu doğru o da biraz hızlıydı. Yani görüşme imkanı olmayınca telefonda hızlı ilerleyip sevgili olmuştuk. Uzaktan ilişki de zor aslında sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…