Ben sapıklıktan ziyade sözlerine güvenmezdim 10 günde ne oldu da aşık oldu böyle.Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Adam diyorki e be kadın gel de artıkAma şu da var uyuyorum diyorum. Ona da yanında olsam beni uyutsan diyor. Bu da mı gol değil:)
Hayal dünyasında yaşıyor sanırım karşınızdaki kişiAma şu da var uyuyorum diyorum. Ona da yanında olsam beni uyutsan diyor. Bu da mı gol değil:)
Nefes alsın yeter kafasında gerçektende.Hayal dünyasında yaşıyor sanırım karşınızdaki kişikarşı cins olmanız yetmiş ona hangi seviye bu çözemedim
Samimi gelmiyor demek ki kapat tlf tuvalete gidicem deseniz keşke birlikte mi gidelim diyecek acaba.Bilemedim ama ne desem bunu diyor. Dinleniyorum demişim mesela keşke birlikte dinleniyor olsak şimdi. Ne desem aynı muhabbet
Nasılsın dediğin de bir daha ki sefere çok yorgunum ölüyorum geberiyorum denBilemedim ama ne desem bunu diyor. Dinleniyorum demişim mesela keşke birlikte dinleniyor olsak şimdi. Ne desem aynı muhabbet.
Erkeklik hödö hödösünden seni terk ederek incitmek istemiyorum,sen beni terk eder misin..En azından atlanan daha kolay olur diyebilirsin.Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum.
Kesin der onu da kesinDuşa girmenize yanında olsam dememişse sorun yok sksjsksjs
O çocukla aramda birşey yokki. Ailesiyle tanışma derken normal bir tanışma bir amaca hizmet eden birşey değil ki.Biraz rezil mi oldum sizce:/
Arkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş...www.kadinlarkulubu.com
Yukardaki konundaki çocuğun ailesiyle tanışma olmuş hoslanma evlilik lafları var hoşlanti var bir şeyler var yani daha pazar günü açmışın konuyu bu konudaki çocukla 10 gündür tanışıyorsun
Bu çocuğu sorgulamak yerine bence kendini sorgula işyerinin oğlu ve bu çocuk ikisi aynı anda öyle yada böyle devam ediyor
Bu muhabbetin gideceği yer belli. Hele bi desen ‘aaa yanımda mı uyacaksın?’ Diye ki onu bekliyor bence çözülüp gidecek gibi ‘yok uyumam aslında’ falan diyeArkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Allah Allah ne yapayım yaniEski konularına baktım mayısta üye olmuşun 14 konu açmışın
Hep birileriyle tanışıyorsun ya mesajları ergence ya davranışları ya konuşmaları illaki bir şey var
Tabiki konu acabilirsin beni ilgilendirmez ama 5 ay süresi içinde bunca tanışma bence seni yormustur bi ara ver bırak akışına
Çalıştığın yerin oğlu için 4 eylulde konu var bu konunda 10 gün oldu tanışalı diyorsun söyle baktım çok karışık
O çocukla aramda birşey yokki. Ailesiyle tanışma derken normal bir tanışma bir amaca hizmet eden birşey değil ki.
Bir daha görmedim bile evet hoşlandım ama ölüp bitiyorum diyemem iki kez gördüğüm biri o. başkasına şans vermeyeyim mi?
Neyi sorguluycam anlamadım?
Komik bir şey yokAllah Allah ne yapayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?