Kesinlikle oyle. Mesela buluşunca esimin telefonu tutuş kullaniş şekli bile hoşuma gitmişti. Yüzyüzelik sartTelefonla konuşmak istemiyorum ben de haklısınız belki çok beğenicem belki hiç beğenmiycem
Ay ne güzelllKesinlikle oyle. Mesela buluşunca esimin telefonu tutuş kullaniş şekli bile hoşuma gitmişti. Yüzyüzelik sart
Bilemedim ama ne desem bunu diyor. Dinleniyorum demişim mesela keşke birlikte dinleniyor olsak şimdi. Ne desem aynı muhabbet.
Kesinlikle öyle, bişey dedim dayanamıycam artık diyerek öpücük yollamış. Ben de kızdım artık daha tanımadığın insana nasıl böyle davranıyosun diyeyapiyorum de bakalim ozaman da oyle diyecekmi. Buda degil bence Rachel90 10gun cok kisa bir süre bukadar yalakalik hic hos durmuyor.
ya hiç tepki vermeyin anlayacaktırAma şu da var uyuyorum diyorum. Ona da yanında olsam beni uyutsan diyor. Bu da mı gol değil:)
10 günlükken? Bu beyimiz baya aç galiba. Kesinlikle hoşuna gitmediğini söyle, kendine çeki düzen versin.Ama şu da var uyuyorum diyorum. Ona da yanında olsam beni uyutsan diyor. Bu da mı gol değil:)
Hangisinin ağzına ama ?Ağzına vurasım var keşke yanında olsam...
O beni prenses peri saniyooooo10 günlükken? Bu beyimiz baya aç galiba. Kesinlikle hoşuna gitmediğini söyle, kendine çeki düzen versin.
Bi arkadas vasitasiyla biriyle tanışmıştim 3 günde prensesim demişti banadedim noluyoruz ne prensesi ama napayim prensesler gibisin demişti salak herif. Sonrasinda zaten ben istemedim, kestim muhabbeti. Senin görüştüğün de böyle yılışıgin tekiyse vur tekmeyi gitsin. Erkegin laubalisi hiç çekilmiyor.
Ne hata yapsam geri sayiyoooooO beni prenses peri saniyooooo
Aynen uyardım dikkat ediyor zaten konuşmalarda azaldı hoşlanmadımya hiç tepki vermeyin anlayacaktır
ya da hafiften tersleyin ne münasebet gibi
veya konuşmayı kesin o anda
sorarsa da sakince söylersiniz
gerçi siz bu adamdan pek hoşlanmadınız galiba
Aaaa bu üye o üye mi ? Konu sahibi pek hızlısınız maşallah( size yardımcı olan adamın oğlu
Ay ne yaptımda hızlı oldum acabası siz mi hızlı görmediniz kuzum:)Aaaa bu üye o üye mi ? Konu sahibi pek hızlısınız maşallah
Siz daha geçenlerde masum masum size yardım eden adamın oğlundan hoşlandığınızı yazmamış mıydınız? Ee araya birileri de girmiş, şimdi de bu konuAy ne yaptımda hızlı oldum acabası siz mi hızlı görmediniz kuzum:)
Siz daha geçenlerde masum masum size yardım eden adamın oğlundan hoşlandığınızı yazmamış mıydınız? Ee araya birileri de girmiş, şimdi de bu konuo yüzden şaşırdım. Hızlı geldiniz açıkçası..
Hatta o konunuz da sizi hem sevimli hem masum bulmuştum..
Bu konudan sonra bazı üyelere hak verdim şimdi. Özellikle Z zxshermine alkışlıyorum seni
10 gündür konuşuyorsunuz ve yanınızda mı olmak istiyor?Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?