Konuda , aynı anda birden fazla kadınla konuşan veya ilgi gösteren bir erkek söz konusu olsaydı ; adam kulağının çınlaması / zonklamasından yerinde duramıyordu şu an.
Bu yüzden konuları okurken , davranışların cinsiyeti olmadığını unutmamak ve cinsiyete bağlı ayrımcılık yapmamak gerekiyor bence.
Konuda , aynı anda birden fazla kadınla konuşan veya ilgi gösteren bir erkek söz konusu olsaydı ; adam kulağının çınlaması / zonklamasından yerinde duramıyordu şu an.
Bu yüzden konuları okurken , davranışların cinsiyeti olmadığını unutmamak ve cinsiyete bağlı ayrımcılık yapmamak gerekiyor bence.
Aynı anda birden fazla kimseyle konuşmadın ömrü hayatım boyuncu. İlgi de göstermedim aynı anda. Lütfen benzetmelerinizi düzgün yapın. Aynı şey değil bence.
Siz daha geçenlerde masum masum size yardım eden adamın oğlundan hoşlandığınızı yazmamış mıydınız? Ee araya birileri de girmiş, şimdi de bu konu o yüzden şaşırdım. Hızlı geldiniz açıkçası..
Hatta o konunuz da sizi hem sevimli hem masum bulmuştum..
Bu konudan sonra bazı üyelere hak verdim şimdi. Özellikle @zxshermine alkışlıyorum seni
Evet hoşlandım ama o çocukla aramda herhangi bir iletişim vs hiçbir şey olmadı. Yaptığımın yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu çocukla da aramda şu an birşey yok. Bana göre yaptığım abes birşey yok.
Tabiki hak verebilirsiniz o sizin bu da benim düşüncem.