- 18 Ekim 2018
- 8.008
- 33.185
- 548
Normal mi değil mi bilemem. Benim zevkime hitap etmeyen bir flört anlayışı var diyebilirim sadece.Aday normal mi sizce
Benim bir tecrübem olmuştu doğru o da biraz hızlıydı. Yani görüşme imkanı olmayınca telefonda hızlı ilerleyip sevgili olmuştuk. Uzaktan ilişki de zor aslında sevmem.
Aceleci miyim sizce gerçekten.Normal mi değil mi bilemem. Benim zevkime hitap etmeyen bir flört anlayışı var diyebilirim sadece.
Niye bu kadar acelecisiniz sevgili konularında?
Soruan bagımsız olarak, yuzyüze görusmediginiz biri ile konuşmayı doğru bulmuyorum. İnsanın hali tavrı insanı belirler. Görüsmeden bu sekilde konusması bana garip geldi. Sevgili degilsiniz birsey degilsiniz. Tavsiyem boyle durumlarda t3letonla konusmayın. Bir bulusma ayarlayıp ilk yüzyüze tanişınArkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Telefonla konuşmak istemiyorum ben de haklısınız belki çok beğenicem belki hiç beğenmiycemSoruan bagımsız olarak, yuzyüze görusmediginiz biri ile konuşmayı doğru bulmuyorum. İnsanın hali tavrı insanı belirler. Görüsmeden bu sekilde konusması bana garip geldi. Sevgili degilsiniz birsey degilsiniz. Tavsiyem boyle durumlarda t3letonla konusmayın. Bir bulusma ayarlayıp ilk yüzyüze tanişın
Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmek gibi görünmüyor açtığınız konulardan. Valla benim sevgilisiz geçirdiğim süre maksimum 3 aydır ama böyle onu mu değerlendirsem bundan mı haber gelse, şununla tanıştırıldım şeklinde bir trafik olmuyordu. Demem o ki böyle sağlıksız bir trafikte zaten düzgün bir şey bulamazsınız. Karşınıza çıkan da sizin gibi aranan, önüne çıkanı değerlendiren kişiler olurAceleci miyim sizce gerçekten.
Önüme çıkan fırsatları değerlendiriyorum aslında 1.5 yıldır sevgilim yok.
Hımm tam anlayamadım desem:)Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmek gibi görünmüyor açtığınız konulardan. Valla benim sevgilisiz geçirdiğim süre maksimum 3 aydır ama böyle onu mu değerlendirsem bundan mı haber gelse, şununla tanıştırıldım şeklinde bir trafik olmuyordu. Demem o ki böyle sağlıksız bir trafikte zaten düzgün bir şey bulamazsınız. Karşınıza çıkan da sizin gibi aranan, önüne çıkanı değerlendiren kişiler olur
10 gün erken ama ben de sevdiğim insanin5her an yanında olmak isterim. Ona diyin ki " hızlı koşan atın b*ki seyrek düşer" bu söz onun vitesini düşürür.Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Her yolla olur da birine odaklanın sadece.Hımm tam anlayamadım desem:)
Sizin nasıl oluyor mesela?
Tanıştırılmayla olmaz mı?
Kek yaptınız adam yanında olsam demiş sapık ilan etmissinizArkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Ağzına vurasım var keşke yanında olsam...Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Başka şeylerde de diyor. Yanında uyusam vsKek yaptınız adam yanında olsam demiş sapık ilan etmissiniz
Keki biyerine sokacak hali yok ne alaka sapiklik
10 günde kurulan bu cümleler belki sapıklık değildir ama cok samimiyetsizdir bana göre. Bu durum beni fazlasıyla iterdi açıkcasıBilemedim ama ne desem bunu diyor. Dinleniyorum demişim mesela keşke birlikte dinleniyor olsak şimdi. Ne desem aynı muhabbet.
Beni de itti baya10 günde kurulan bu cümleler belki sapıklık değildir ama cok samimiyetsizdir bana göre. Bu durum beni fazlasıyla iterdi açıkcası
Aslinda çay ve kek konusunda yaninda olsam demesi bilemjyorum pek sapiklik gibi değil yine de bu ne samimiyyet, uyumak konusundaysa evet hiç soylenmemesi gerekir. Bence surekli yaninda olsami belki birinde evet gel yanima diyesin diye soyluyor. 10 defadan biri tutar da yanina gelmeye behanesi olur gibisindenArkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?