Sürekli bir yanında olsam diyen erkek sapık mı :)))

Aday normal mi sizce
Benim bir tecrübem olmuştu doğru o da biraz hızlıydı. Yani görüşme imkanı olmayınca telefonda hızlı ilerleyip sevgili olmuştuk. Uzaktan ilişki de zor aslında sevmem.
Normal mi değil mi bilemem. Benim zevkime hitap etmeyen bir flört anlayışı var diyebilirim sadece.
Niye bu kadar acelecisiniz sevgili konularında?

Normal mi değil mi bilemem. Benim zevkime hitap etmeyen bir flört anlayışı var diyebilirim sadece.
Niye bu kadar acelecisiniz sevgili konularında?
Aceleci miyim sizce gerçekten.
Önüme çıkan fırsatları değerlendiriyorum aslında 1.5 yıldır sevgilim yok.

Soruan bagımsız olarak, yuzyüze görusmediginiz biri ile konuşmayı doğru bulmuyorum. İnsanın hali tavrı insanı belirler. Görüsmeden bu sekilde konusması bana garip geldi. Sevgili degilsiniz birsey degilsiniz. Tavsiyem boyle durumlarda t3letonla konusmayın. Bir bulusma ayarlayıp ilk yüzyüze tanişın

Telefonla konuşmak istemiyorum ben de haklısınız belki çok beğenicem belki hiç beğenmiycem

Aceleci miyim sizce gerçekten.
Önüme çıkan fırsatları değerlendiriyorum aslında 1.5 yıldır sevgilim yok.
Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmek gibi görünmüyor açtığınız konulardan. Valla benim sevgilisiz geçirdiğim süre maksimum 3 aydır ama böyle onu mu değerlendirsem bundan mı haber gelse, şununla tanıştırıldım şeklinde bir trafik olmuyordu. Demem o ki böyle sağlıksız bir trafikte zaten düzgün bir şey bulamazsınız. Karşınıza çıkan da sizin gibi aranan, önüne çıkanı değerlendiren kişiler olur

Hımm tam anlayamadım desem:)
Sizin nasıl oluyor mesela?
Tanıştırılmayla olmaz mı?

10 gün erken ama ben de sevdiğim insanin5her an yanında olmak isterim. Ona diyin ki " hızlı koşan atın b*ki seyrek düşer" bu söz onun vitesini düşürür.

Kek yaptınız adam yanında olsam demiş sapık ilan etmissiniz
Keki biyerine sokacak hali yok ne alaka sapiklik

Ağzına vurasım var keşke yanında olsam...

Aslinda çay ve kek konusunda yaninda olsam demesi bilemjyorum pek sapiklik gibi değil yine de bu ne samimiyyet, uyumak konusundaysa evet hiç soylenmemesi gerekir. Bence surekli yaninda olsami belki birinde evet gel yanima diyesin diye soyluyor. 10 defadan biri tutar da yanina gelmeye behanesi olur gibisinden

Aslında bu aranızdaki dinamiğe göre farklılık gösterir. Ne sıklıkla ve nasıl konuştuğunuz çok önemli ama garipsediğiniz bir durum olduğuna göre öyle bir samimiyet yok aranızda. Ben de hiç hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan çünkü nezaketen evet keşke desen “yanında olsam şunu yapardık”a gidiyor olay :) flörtleşmeyi bilmiyor olabilir gibi bir yorum gördüm benim de aklımdan ilk geçen bu olmuştu. Bu kadar kısa süre için birbirimizi tanımayı tercih ediyorum şimdilik :) diyerek durumu yönetebileceğinizi düşünüyorum

Adama bir şey söyleyince tuhaf tuhaf fanteziler kuruyor olabilir. Keşke orada olsaydım keşke yanında olsaydım diyeceğine yanınıza gelsin o anı beraber yaşayın o zaman. Laf mı yani dediği?Günahını da almayayım adamın ama manyak bişey de olabilir.

Sapık mı bilmem ama daha 10 günlük bir ilişkide bunları söylüyorsa samimiyetsiz olduğu kesin.

Çok etkilendiğini belli etmeye çalışıyor fakat nerede nasıl konuşacağını bilemeyen biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…