Sürekli bir yanında olsam diyen erkek sapık mı :)))

Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Yani daha çok erken böle şeyler ıcın ama erkekler ve gereksız ozguvenlerı

Bence senle samimi olmak kendini sana sevdirmek adına yılışıyor hoslanmiyorsan direk söyle hatta arkadaşlığı bitir

Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Keşke yanında olsam uyusam ne ya 10 yaşında mı ahahahaha flört becerileri 10 yaş.

Ama şu da var uyuyorum diyorum. Ona da yanında olsam beni uyutsan diyor. Bu da mı gol değil:)
Aynı sürede aynı cümleyi duydum, belki rahatsız olduğumu anlar diye savuşturdum ama yok olmadı. Net olunca da işine gelmedi ve bitti djdldjd

Kaç yaşına gelmişsiniz, bence aşın artık böyle şeyleri.

Adamdan hoşlanıyorsam "keşke olsaydın, güzel olurdu" derdim. Hoşlanmıyorsam zaten konuşmazdım.

Sapık demeyelim de libidosu yüksek bir bey diyelim😂
Temkinli olmakta fayda var

Adam sapık mı bilmiyorum ancak 4 Eylül de bir başka adam için foruma konu açmıştınız. Açtığınız konunun üzerinden henüz 10 gün geçmedi.

Başka bir adam için ( size yardımcı olan adamın oğlu ) foruma konu açarken , bambaşka bir adamla da bir ilişki başlatmaya mı çalışıyordunuz ? 😒

Adam sapık mı bilmiyorum ancak 4 Eylül de bir başka adam için foruma konu açmıştınız. Açtığınız konunun üzerinden henüz 10 gün geçmedi.

Başka bir adam için ( size yardımcı olan adamın oğlu ) foruma konu açarken , bambaşka bir adamla da bir ilişki başlatmaya mı çalışıyordunuz ? 😒
A evet o konuyu okumuştum 🙄

Back
X