Sürekli birileri ile kıyaslanmak, yoruldum artık...

Evet artık kpss için kendimi üzmüyorum sonucu bilmiyorum bile
Her şeyde bir hayır vardır elbet
Bende çok düşündüm acaba çokmu sessiz kaldımda eziyorlar diye
Ama dün babaneme cevap vereyim bu kadar yeter dedim bana terbiyesiz dedi :))
Keşke hayatı koyvermeyi öğrenebilsem
Bugün resmen hasta oldum düşünceden stresten.
Gözlerimin feri gitti, boynumu kıtlatmayı öğrendim durup dururken
Allah sonumuzu hayr eylesin...

boşverr takma benden bu kadar de okumuş etmişsin bulursun inşş güzel bir iş bir yol açılır sanada .insanların bunu yapması çok kötü tabi bide kendi ailenden insanlar .

Canım topic arkadaşım sevgi meleği,

sen o kadar azimli, sabırlı, çalışkan bir kızsın ki...
İnan kpss yi kazanamasan da, atanamasan da bence başardın. 1 yıl boyunca çalıştın, didindin. Emeğinin karşılığını bu yıl alamazsan önümüzdeki yıl alırsın, emin ol.
Kalbini ferah tut.
Bölümünle alakalı olmayan başka bir iş de düşünebilirsin.

Diğer arkadaşların da dediği gibi, ben de senin durumundayım. İşsizlik, aile içi sorunlar. Ne ararsan var:)
Ben bölümümle alakalı olmayan işlere yöneldim, bakalım ne olacak.

Tatlım kpss kazanır mıyım kazanmaz mıyım bilmiyorum
Ama çok emek verdim, verdik
Bende başka işlere yönelmeye karar verdim zaten
Kendi bölümümden zor bulurum bu gidişle...

Tatlım kpss kazanır mıyım kazanmaz mıyım bilmiyorum
Ama çok emek verdim, verdik
Bende başka işlere yönelmeye karar verdim zaten
Kendi bölümümden zor bulurum bu gidişle...

Aynen ben de bulamadım. Bölümüm gıda deyince, herkes bir garip bakıyor yüzüme.
Aaa nasıl bulamıyorsun, gıda çok hareketli bir sektör, demek istiyorlar:)
Ama öyle değil işte.
Senin de dediğin gibi ben de başka bir işe gireceğim, ona göre bakıyorum ilanlara.

Ebeveynler kendi çocuklarını ezerek, başkalarıyla kıyaslayarak, sürekli laf sokarak, aşağılayarak gaza getireceklerini düşünüyorlar hep. Ama çok yanılıyorlar. Öyle bir yara açıyorlar ki kendi evlatlarında, o yara yılllar geçse de kapanmıyor. Hatayı hep evlatlarında aramak yerine bazen kendilerine baksalar diyorum. Bende her zaman çevremde kendi çocukları hatalı olsa bile evlatlarının açıklarını dışarıya karşı kapatan ailelere özenmişimdir. Allah size sabır versin.

o kadar doğru ki bu dediğin maalesef

Canım hep kıyaslayacak birilerini bulurlar rahat ol sen. Allah herkesi birbirinden ayıran farklı özelikler vermiş.
Seni de onlardan ayıran özelliklerin mutlaka var.Kimseyi memnun edemezsin hayatta. Bunları kafaya takmaya devam edersen
özgüvenini zedelersin bu sefer de iyice gücün tükenir. Yapman gerekeni yapmışın,için rahat olsun canım arkadaşım.Moralini yüksek tut. İnş.güzel şeyler başaracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…