Sürekli bize gelen misafir çocuk

Bence tavrinizi net bir şekilde gosterememissiniz ciddiyetinizi anlamışlar ki davranislarinda israrcilar kesin ve net olarak konuşun çocuklarının ağlaması sizin sorununuz değil annesi yada babası o konuya çözüm bulacak siz burada kendi durumumuza bakın ve net olarak istemediginizi söyleyin.

Her akşam siz mi gönderseniz çocuğunuzu acaba bana da sanki annesi başından gönderiyor gibi geldi 4 yaş çok da küçük değil bir çocuğun her istediği yapılır mı. Sizin çocuğunuz gitsin sürekli anlasınlar biraz rahatsız olunabildiğini

Resmen kadın kendi uğraşmamak için başından savıyor çocuğu kusura bakmasın da anasının bakmadığı çocuğa ben hiç bakmam
Seveceğim varsa da ellemem hatta
Eşimin bir akrabası kızını gün içerisinde sürekli öper şap şup 24 saatin toplam on dakikası şapır şapur öper çok seviyor gibi geri kalan tüm zaman çocuğun yüzüne bakmaz garibanın tv izlerken beyni akar artık

Konuşun tabi ki. Benim de var böyle bi komşum. Oğlum hasta ben de sıkıntılı bi hamşlelik geçiriyorum. Kadın 2 çocuğunu çat kapı bana yolluyo deli oluyorum. Oğlu berbat bi şey. Oğlumun oyuncakları için geliyo bize. Hem oyuncaklara hem oğluma zarar veriyor. En son ben kendime zor bakıyorum ne haldeyim sen biliyosun bu böyle olmuyo dedim. Onun vermediği terbiyeyi ben mi vericem beni mi dinliycek çocuk. Bazılarına açık açık söylemek gerekiyo..

ayy evet yaa ooof ağlıcam valla yaa

Ac kapiyi.
Gozlerini soyle bir belert.kiz biraz.
Sokma iceri.
Hadi bakayim evine ..de

Birak kapida aglasin dursun.

Bana denk gelse boyle insanlar beter ederim
Ne kadar yumusak yuzlusunuz
başkalarını kırmamak için hep kendim sinir hastası oluyorum bi derdim bu kalmış gbi bununla ilgili konu açıyorummm ooof Allahım ya

evet bende tekrar bi konuşma yapıcam böyle olmuycak

bence direk gidip soyleyin.gunduz gondermesen iyi olur canim bakicimla sorun yasiyorum ikisine bakmak zorunda kaliyorum diyin.aksamda gelirse biz disari cikacagiz yada misafirimiz gelecek diyin.bi sekilde bi hafta sokmayin eve oda alisir.ne acayip insnalar var eminim cocuk aglamasada gonderecekler.sirf kafalari rahat etsin diye yapiyorlardir

Kesinlikle katılıyorum. Kimse kimsenin çocuguna bakmak zorunda değil. Bi de maaşla çalışan bakıcı varsa hiç bakmak zorunda değil. Bence de konuşun. Her ne kadar olsada benim bakıcımda yoruluyor. Akşam bende yorgun geliyorum diyin

çocuklarını bir kreşe ya da oyun grubuna yazdırabilirler.
sorununuzu açık açık net bir şekilde söylemezseniz bu sorun daha çok başınızı ağrıtır.

burada çocuğuna "hayır" diyemeyen bir ebeveyn ve o ebeveyne "hayır" diyemeyen siz varsınız. temelde sorununuz aynı. siz kendiniz için hayır demezseniz bu sorun böyle devam eder.

Bizler koca koca insanlar bile karşımızdaki kişiye hayır diyemiyoruz
Yok kırılır
Yok küser

Ne olursa olsun istemediginizi söyleyin.buna ragmen gelirlerse kapiyi açmayın
Aglasin aglasin gitsin
Benim cocuguma zarar veren cocuk mumkunse gelmesin bana

Geçen komşum sana oturmaya gelcem diye haber verdi ki bi cocugu var evi savaş alanina çeviriyor
Ben 9 aylık bebekle banyo yapamiyorum misafiri nasil agirliycam
Açık açık misafir kabul etmedigimi söyledim komsuya ne benim başim agrisin ne komsunun

Sizde açık ve net olun..

Isterse sabaha kadar kapida dursun istemiyorsam almam eve. Cocukken bir arkadasim vardi okadar cok bizde duruyordu ki ben rahatsiz olmustum artik. git dedigim halde bile gitmeyip oturuyordu.
Sonra onu kandirarak evine yollladim ve kandirildigini anlayip tekrar kapiya geldi. Zili koparircasina basiyor ve kapiyi yumrukluyordu bi surede kapida oturdu gitmedi ama acmadim kapiyi eninde sonunda gitti. Annemler işte oluyordu, babannem bakiyordu bana.

Gündüz bakıcınız varmış.
Bu daha iyi ya,çıkın çocuğun annesine söyleyin,bakıcım var ve kendi koyduğum kurallarım var,misafir istemiyorum, öyle anlaşmadık,o da istemiyor vs sıralayın.
Bedavadan bakıcı bulmuş komşunuz.
Ben böyle terbiyesiz,düşüncesiz insanlara asla tahmmül edemiyorum,kibarlığımı yitiriyorum.
İster bozulsun ister küssün ne olursa olsun.
Çocuğuna "hayır" diyemiyorsa bedelini siz mi ödeyeceksiniz,herkes baksın kendi çocuğuna.

Her zmn gelmesi skci tabiiki arada oyniycaklarda.. kapiyi acmazdim yani

Gündüz bakıcıdan dolayı ayağını kestirin.
Akşam da açık açık istemediğinizi,çocuğuzla vakit geçireceğinizi,işiniz gücünüz olduğunu söyleyin.Doğrusu açıklama yapmak zorunda bile değilsiniz, istemiyorsunuz bu kadar basit.
Hadsiz komşular yüzünden kendi evinde diken üstünde yaşamak normal değil.
Açık,sert ve net olun.
Ay sinir oldum burda.

4 yaş çocuğunu evde oyalayamıyor,yetemiyorsa oyun gruplarına,kreşe filan versin.
Birinin üstüne yıkılmak en kolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…