ayy evet yaa ooof ağlıcam valla yaaglemez dedin mi nasıl gelir anlamıyorum. isterse kudursun kapımda polis çağırırım valla yerinizde olsam haneye tecavüz gibi ne o öyle herkesin komşunuzun kızına göre hayatı yok ki sizin de ona göre işleriniz var.
anlamıyor takmıyor bile beni4 yaşında değil mi bu çocuk laftan sözden anlar
annesi kusura bakmasın
başkalarını kırmamak için hep kendim sinir hastası oluyorum bi derdim bu kalmış gbi bununla ilgili konu açıyorummm ooof Allahım yaAc kapiyi.
Gozlerini soyle bir belert.kiz biraz.
Sokma iceri.
Hadi bakayim evine ..de
Birak kapida aglasin dursun.
Bana denk gelse boyle insanlar beter ederim
Ne kadar yumusak yuzlusunuz
evet bende tekrar bi konuşma yapıcam böyle olmuycakKonuşun tabi ki. Benim de var böyle bi komşum. Oğlum hasta ben de sıkıntılı bi hamşlelik geçiriyorum. Kadın 2 çocuğunu çat kapı bana yolluyo deli oluyorum. Oğlu berbat bi şey. Oğlumun oyuncakları için geliyo bize. Hem oyuncaklara hem oğluma zarar veriyor. En son ben kendime zor bakıyorum ne haldeyim sen biliyosun bu böyle olmuyo dedim. Onun vermediği terbiyeyi ben mi vericem beni mi dinliycek çocuk. Bazılarına açık açık söylemek gerekiyo..
Kesinlikle katılıyorum. Kimse kimsenin çocuguna bakmak zorunda değil. Bi de maaşla çalışan bakıcı varsa hiç bakmak zorunda değil. Bence de konuşun. Her ne kadar olsada benim bakıcımda yoruluyor. Akşam bende yorgun geliyorum diyinİstediği kadar ağlasın. Hayır'dan anlamayı öğretmek ailesinin sorumluğu.
Gündüz bakıcı çok rahat söyleyebilir, ben tek çocuk için maaş alıyorum desin ve kabul etmesin.
Siz de komşunuza işten yorgun geldiğinizi ve kafanızın kaldırmadığını anlatın. Oyalamak istiyorlarsa bir kardeş yapsınlar. Onların sizi düşünmesi gerekir asıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?