Sürekli bize gelen misafir çocuk

kızlar açık açık konuşucam bende ben akşam geldiğimde çocuğumu seviyorum oynuyorum o kızda orda garip garip bakıyor hadi onuda sevip oynuyorum ama gözüme batmaya başladı yani ben bakıcımıyım zaten yorulup geliyorum.

Anasinin hosuna gidiyordur basindan gittigi icin.
Bencil insanlardan nefret ediyorum!!

Sakin cekinme
Onlar ayip oluyir mu acaba diye dusunmuyorsa sen de dusunme soyle!
Net bir dille soyle ama ik mik yapma

Bir zahmet dogurduguyla ilgilensin dizi seyredecegine

Tamam da suç sende neden ağırlığını koymuyorsun çaldı mi kapıyı çok az aç hadi kizim evine gelip durma isten geldim yorgunum de cat kapat kapıyı anası olcak sorunsuzca da deki x hanım artık çocuğu göndermeyin isten geliyorum çocuğuma ilgelinicem bu kadar zor mu kendinizi yiyip bitiriyosunuz

Malesef o çocuk ağladı diye istediği yapıldığında bir dahaki sefer daha şiddetli ağlar çünkü bilir ki yeterince ağlarsam istediğimi elde ederim.. ailesi ile konuşup önce haftada 3-4 güne bir süre sonra haftada 1-2 güne düşürülerek size gelme zamanları konu halledilebilir. Tabi istikrarli olmak lazım

canım diyorum söyledim kapıyı açmamla içeri dalması bir oluyo yaa gitmicem burda durcam diyo anneside almıyo

kaç kez dedim canım kaç kez dedim anlamıyolar yaa illaki kavgamı edeyım alın kardeşim çocugunu dye valla bıktım ya

ya anlamıyorum bi çocuk kendi evinde deilde neden tüm gün başkasının evinde durmak ister anlamıyorum yaa

ya anlamıyorum bi çocuk kendi evinde deilde neden tüm gün başkasının evinde durmak ister anlamıyorum yaa

Evinde mutsuz hissettiği için olabilir bir ihtimal. Yalnızdır ve oyun arkadaşı istiyordur iş anne babasında bitiyor aslında

işten gelince çocugunu ve komsunun cocugunu tut elınden gidin komşuya.oturmaya geldık de.
o sırada da konuş,isterse yanlış anlasın.gündüz bakıcı,akşam ben bakıyorum senın cocuguna boyle olmaz de.
çalışan insanın kendı cocugunu kafası zor kaldırıyor,kaldı ki iki çocukla biraz benide düşünmen lazım de ve lütfen bir daha gönderme,tutturursa da bununla ilgili eğitimini ver de

Düşündklerni yap bence haklısın

Teli yok mu akşamı bekleme ara soyle
Bakıcım tek cocuç için maaş alıyor sorun oluyor diye
Akşamda yorgun oluyorum diye
Akksam beklersen yine dalicak
Ara hemen bence

çocugunu biraz parka götürtürsün oyunlar oynasın
ilgi görmüyorsa demekki size geliyor.

Cok haklisiniz idare edememekle ama ben o cocuga da üzüldüm ya annesi ilgilenmiyor ki tüm gün sizde durmak istiyor

Komşunuz işin kolayını bulmuş, bedava çocuk baktırıyor. Çocuğunun canı çok sıkılıyorsa bi zahmet kreşe versin zaten 4 yaşına gelmiş. Çocukta bir problem yok, o yaştaki çocuklar kendilerine oyun arkadaşı ister.

Komşunuza diyin ki çok çocuk isteseydim ikinciyi doğururdum

hayır ayıp olmaz bence. kırmadan güzel bir şekilde söyleyin bence.

Ailesinin düşünmesi gerekir cnm ya insan der kızım zırt pırt gidiyorsun otur oturduğun yerde der. Mesela ne için bu kadar geliyor size oyuncaklar için mi kaldır oyuncakları yada bisüre evde sıkı yönetim uygula size geldiğinde sıkılır gelmez muhtemelen. Ay içim acıdı şuan o da daha çocuk kuzum evinde nasıl mutsuzsa artık size kaçıyor. Ama işte o da bir yerden sonra sıkıyor. İnşallah bi çözümünü bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…