- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.607
- 33
İşte canım sövünce dövünce susmayacaktın ve ya evinden kovarken ki, buna hakkı yok yeri dar olan gitsin sen o kovunca gitmişsin çağırmadan koşup gelmişsin. Dövmüş susmuşsun, sövmüş susmuşsun. Daha ne olsun yani bu konuyu normalmiş kimi konuşmak bile saçma. Kimsenin annen baban dahil sana fiske vurmaya hakkı yok. Kendini çok ezdirmişsin ve böyle bir hayattan aşağılanmaktansa ayrılırım daha iyi. Böyle ömür Geçmez. Umarım bu ayıdan çocuğunuz yoktur.Çok şükür bir ailem var. Bugüne kadar hep yapma etme dedim çünkü. Evlilik bu söylenmez böyle. Dövdü evdeydim sövdü sustum. Kapıyı çarpıp gitmedim hiç. Bundan cesaret aldı belki.
Bu adamdan boşanın. Gerçekten boşanın.Anne babamın abimin yanında bunu söyledi. Ya tedavi olsun ya ben boşanıcam kızınızdan dedi. Ben tedavi olayım ama sen aynı kişi kaldığın sürece ben yine yaklaşmak istemiycem sana dedim. Düzelecek misin diyorum? Cevap yok
Sizde de iyi yüz varmış. Tüm bu muameleye rağmen hala o evdesiniz.Gecenin bir yarısı kapını önüne atmaya çalışmışlığı var beni
Bazen zorunluluklar vardır. Yansıyan hayatımdan bir kesit yalnızca. Haliyle tüm koşulları anlatamadığım için böyle yorumladınız ama yine de bu çok yakışıksız ve önyargılı bir yorum.Sizde de iyi yüz varmış. Tüm bu muameleye rağmen hala o evdesiniz.
Kusura bakmayın ama buradan bakınca öyle görünüyor. Anlattığınız şeyler gözümde canlandı ve bir kadın olarak çok üzüldüm. Siz de kendinize üzülüp silkelenseniz keşke.Bazen zorunluluklar vardır. Yansıyan hayatımdan bir kesit yalnızca. Haliyle tüm koşulları anlatamadığım için böyle yorumladınız ama yine de bu çok yakışıksız ve önyargılı bir yorum.
Kosullar elvermiyor diye sizi istemeyen adamla o evde kaldiginiz surece sayginliginiz daha da azalacak. Iki seceneginiz var onunuzde, ya o adami evden gpndereceksiniz ya da siz gideceksiniz. Baska turlusu mumkun degil. Bu adsmi hayatinizdan cikarip kendinize yeni bir hayat kurmak zorundadiniz. Yuklu bir tazminat da istemeyi unitmayin bosanirken, ki saygisizlik evden kovmak ne demekmis anlasin kocaniz.Bazen zorunluluklar vardır. Yansıyan hayatımdan bir kesit yalnızca. Haliyle tüm koşulları anlatamadığım için böyle yorumladınız ama yine de bu çok yakışıksız ve önyargılı bir yorum.
Yahu aklın yolu birse , herkes aynı şeyi söylüyorsa , siz de hala bahanelerim var diyorsanız neden konu açıyorsunuz ?Bazen zorunluluklar vardır. Yansıyan hayatımdan bir kesit yalnızca. Haliyle tüm koşulları anlatamadığım için böyle yorumladınız ama yine de bu çok yakışıksız ve önyargılı bir yorum.
Bence oturup düşünün bu adam size ne verebilir?Nereye kadar böyle devam eder?Baktiniz olumlu bir yani yok gidin davayı açın atin önüne.Hep korkuyla yasamaktansa onsuz yaşamak daha iyidir benceMerhabalar,
Eşim beni her kavgada küçük büyük haklıyım yada değilim istisnasız her kavgada boşanmakla tehdit ediyor. Ondan çok uzaklaştım bu tavırları yüzünden. Bir kadın olarak eşin, koruyu kollayıcı bir sevgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum ama o her defasında kolaylıkla benden geçiyor. Bu durumla karşılaşanlar bana akıl verin. Her seferinde kapının önüne konulmaktan bıktım
Allah allah. Arkadaşlar zaten kötü bir süreç yaşıyorum. Nedir bu hırpani tavırlarınız? Bahanelerim var kim dedi? Konunun tümünü okursanız o dönem çeşitli zorunluluklar var ve ailem boşanmama razı değildi. Ben de arkamda bir aile desteği olmadan sağlık koşullarım sebebiyle çalışıp hayatımı idame ettirecek noktada değildim. O koşullar ortadan kalktı ve zorunluluklarda kalktı. Zor durumdaki insanları azarlamak için mi giriyorsunuz forumlara anlamıyorum ki sizi.Yahu aklın yolu birse , herkes aynı şeyi söylüyorsa , siz de hala bahanelerim var diyorsanız neden konu açıyorsunuz ?
Burda genelde açılan tüm başlıklarda insanların değişmeyeceği ve bizim de onları ya umursamayarak ya da aramıza mesafe koyarak kendimizi korumamız gerektiği vurgulanır .
Ha sizin bileceğiniz iş . İster devam edin ve tüm bu aşağılanmaları kabul edin , kendi evinizden sürekli kovulun .
Ya da burası benim de evim kimi nerden kovuyordun sen deyip biraz dik durun . Erkek adam karısını sokağa atmakla tehdit etmez . Gerekirse ceketini alıp çıkar .
o vakitte sokakta sana ne olur hiç düşünmüyorsa gerisini boş verin .
Boşanmayacaksanız eğer adamın damarına basmayın . El pençe divan durun karşısında .
Öncelikle çok teşekkür ederim sorduğunuz için. Her gün biraz daha ağırlaşan bir sıkıntı var içimde. İnsanlar gelen “ bir taraf alttan alacak, alttan almazsan boşanırsın tabi” minvalindeki yorumlar beni çok fazla üzüyor ve sorgulatıyor. Şiddet görüp, her seferinde alttan nasıl alınabilirdi ki? “ kadının kocasına yakın olanı makbülmüş, ben kadınlık yapmadığım için hatalıymışım”Konu sahibi nasılsınız ?
Sevmeyi, sevgiyi öğrenmelisiniz. Sevgi bu değil. Lütfen bu adamdan kurtarın kendinizi. Önünüzde kocaman yıllar var. Ömrünüzü ziyan etmemelisiniz.O kadar asgariye razı olmuşum ki. Asgari sevgi, saygı, aşk.. Siz bu soruyu sormakta çok haklısınız mantığımın dış sesi sizsiniz. Ama içimde bir yerde kendi bireysel alanımı çizip ona karşı dur dediğimde, 5 metrelik kızılcık sopasıyla beni döven bir medrese hocası var gibi. Korkunç bir psikoloji.
Birgün hiç sevilmeden ölmüş olmayı hiç dilemem. O sebeple hakkısınız. Bu sevgi sandığım şeyi kendime olan saygıya tercih etmemeliyimSevmeyi, sevgiyi öğrenmelisiniz. Sevgi bu değil. Lütfen bu adamdan kurtarın kendinizi. Önünüzde kocaman yıllar var. Ömrünüzü ziyan etmemelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?