Sürekli boşanmakla tehdit

Rica ederim :) Yazdığımdan beri aklımdasınız arada gelip bakıyorum bir gelişme var mı diye.
Şimdi evlilikte alttan alınır mı alınır. Ama duruma göre alınır. Siz bugüne kadar hep alttan aldığınız için olay bu noktalara gelmiş bence.
Ki anlattıklarınız alttan alınmaması gereken durumlar.
Kadının kocasına yakın olanı makbulse erkeğinde adam olanı makbul. Çok üzülerek söylüyorum sizin eşiniz adam değil.
Kadınlık kadınlık kadınlık...
Nedir kadınlık ? Ya da o insanların gözünde(!) nedir kadınlık ? Erkeğin mutfağında aşçısı yatağında ... Şişme bebek miyiz biz ? Duygularımız yok mu? Evlendik diye insanlıktan mı düşüyoruz yani ?
O tarz sorular insanlar bu toplumun kanayan yarası. Çok maalesef. Ama bu insanlar bizim ya da sizin hayatınızı etkileyebilir mi ? Asla!
Dediğiniz gibi zor bir süreç. Ama sadece başında zor gelecek inanın. Sonra çorap söküğü gibi gelecek.
Elbette atlatacaksınız. Şöyle bir hayatınızı gözden geçirin. Siz neleri atlatmış bir insansınızdır kim bilir :)
Gelişme oldukça bizi bilgilendirin lütfen olur mu ? Hem mutlu olalım hem ileri de bu konuları okuyan insanlar için yol ve yön olsun :)
Bana zamanında çok oldu çünkü :)
Daha önce de belirttiğim gibi siz kıymetlisiniz.
Bunun hep farkında olun.

Sanki koca harika bişeydi de, sizin kadınlığınız eksik kaldı. Çok iyi bişeyse kendileri alsın hazır siz boşuyorsunuz.

Bu tip yorumlara 'hoşt' demiyorsan ve aklın karısıyorsa yolun acık olsun.

Çok güzel bir cevap olmuş hoşt:) Aklımda bulunsun:)
Bir de şey var. Kocan aldattı mı? İçkisi kumarı mı var? İçip içip eve mi gelmiyor? İşi gücü mü yok eve para mı getirmiyor? Erkekten beklenenler bu kadar.. Dümdüz insan olmak. Ama kadın öyle mi? Omuzunda dünya yükü, bir de milletin çenesine göğüs germek zorundasın. Evli kalabilmek için eve para getirmesi yetermiş gibi..

Nıye bu tip sorularla muhattap oluyorsun? Yanı ne munasebet sana bunları soruyorlar senın de aklın karısıyor.

Esinden ısık gordugun an gideceksin, senden aldıgım elektrik bu. Hayat senın, secim senin benı ya da baskasını elbette ilgilendirmez. Fakat yeniden doneceksın daha beteriyle ustelık. Boyle devam edecek hayatın, ınsan omru ne kadar yıl kı sevgı dilene dılene sıddet gore gore heba edip ölüp gidesin? Ziyan olma istiyoruz.

Yoksa sen asagılanırken ben belki askı memnu izleyip cay ıcıyor olacagım. Benlik bı durum yok. Duzgun pırıl pırıl insansın, su muameleye layık degılsın. Degısen adam da coktan degısırdı.

Evli kalmak büyük başarı, boşanmak kıyamet bi de, o da var.

Benim çok sağlam bir terapiye ihtiyacım var bu süreçte. Kendimi çok suçluyorum. Bu suçluluk hissi de bana hep kaybetme korkusu getirdi. Bunu aşarsam sağlıklı düşünen, hayatını sahiplenen bir insan olacağım biliyorum. Aşamazsam senelerim çile doldurmaktan fazlası olmayacak. Birgün bu mutsuzluk, bu güçsüzlük beni pes ettirecek. Hayattan da kopup gideceğim. İyi bir terapist araştırıyorum. Her şeyin farkında olan ama hiçbir şeye dur diyemeyen bir insan haline geldim. Aşmalıyım.

Kadınlık kadınlık diye tutturmasının altında başka şey var. Çocuk da istiyor muydu? Döndüğünüz anda bu işi hızlandıracaktır.

Sorunu bulmussun, ustunde durursan evelallah halledersin

Kadınlık kadınlık diye tutturmasının altında başka şey var. Çocuk da istiyor muydu? Döndüğünüz anda bu işi hızlandıracaktır.
Evet istiyordu. Bense hem huzurlu bir aile veremeyeceğim hem de akıbeti belirsiz, sürekli boşanmakla tehdit edildiğim bir evlilikte çocuk yapamazdım.

Evet istiyordu. Bense hem huzurlu bir aile veremeyeceğim hem de akıbeti belirsiz, sürekli boşanmakla tehdit edildiğim bir evlilikte çocuk yapamazdım.
Şimdi gittiniz kurtuldunuz. Bir daha dönmeyin. O akıl satanlar çok beğendiyse kendileri buyursun, herif boşta nasılsa.

Bence şanslısın ki çocuğun yok. kadınlık yapmıyorsun lafı maalesef ki çok yaralayıcı eşim de bana dedi zaman zaman.ama içimden gelmiyordu.bak sana çiçek almış yemeğe götürmüş yine iyi benim ki doğru düzgün eve uğramaz evi otel gibi kullanır ve gece kaçta gelirse gelsin kadınlık bekler ! Eğer tedavini olunca düzeleceğine inanıyorsan bi dene tabi eşini de seviyorsan.Benim eşim de her kavgada eşyalarını topla götüreceğim dedi bi gün olsun toplamadım o evden çıkmadım.ve en son eşim beni karşısına aldı sevmediğini istemediğini söyledi.ben iki çocuğum olduğundan oturuyorum şuan kayınvalidemde kalıyorum belki düzelir vazgeçer çocuklara yazık dediler diye.kendim ne istiyorum onu da bilmiyorum

Birkerede siz kavgada boşancaginizi soyleyin, nasil oluyormuş anlasin. Hicte korkmayin kaybetmekten bunu anladiysa ondan dolayi yapiyordur boyle. Sizi korkutmak icin

Valla ben çekemem şimdiye kadar boşa lan derdim , sizdeki korku burdan belli oluyor böyle Yaşar gidersiniz

mesleğiniz var mı,?
Çalışıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…